Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110044 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #885 on: 08 June 2023, 09:58 »
Rusia sucombeaza

Gîgă izbește din nou.

Post Merge: 08 June 2023, 14:23
Hai, presa romaneasca (puke), s-a anulat ordinul pe unitate "mucles" si s-a dat liber la scris: "a inceput contraofensiva ucrainiana"

Post Merge: 08 June 2023, 14:25
Gigi24 si Latrina3, Nius si Hoitnius, dormiti in bocanci, cum se poate asa ceva?
« Last Edit: 08 June 2023, 14:25 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline Nosferat

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #886 on: 08 June 2023, 16:44 »
Nu va fi niciun razboi nuclear, nu mergeti pe fenta rusilor. Au niste papagali care ameninta, nimic oficial, caci nu au curajul. Daca detoneaza o singura bomba nucleara in Ucraina, cea mai mica din dotare, China si India ii abandoneaza. Raman doar cu Soso&Simi si sclavii lor spalati pe creier, un schimb total inacceptabil pentru rusi.

In ceea ce ne priveste, daca tot a deschis Cutia Pandorei criminalul de la Kremlin, pericolul mare vine dinspre Nord-Vest. De la unguri, caci sunt din ce in ce mai agresivi si provoaca fatis. Nu fac referire la vreun prostanac nebagat in seama pe strada, ci la elitele lor in frunte cu Orban. Speranta lor ramane Putin, un motiv in plus sa scuipam pe toti putinistii din Romania care vorbesc romana si se bat cu patriotismul in piept.

Ca o completare: China si India ii ajuta la ocolirea embargoului. In acest fel trebuie inteles ca ii abandoneaza. Fara ajutorul acestor doua tari, Rusia sucombeaza in cel mult un an.


In razboi nu e niciodata ceva 100% garantat. Poate pentru tine asa e, eu nu as fi asa de sigur. Nu se stie niciodata, pana acuma ramane la datul din papagal, e foarte bine, numai asa in continuare.  Nicidecum nu vad asta ca un motiv pentru care sa il provoc si mai mult, intodeauna exista acea sansa chiar si minuscula ca lucrurile sa scape total de sub control.

Cat despre ungaria, as declara ca exagerezi sau ai o viziune mult prea intunecata, am fost in ungaria destul de des in ultimii 2-3 ani. Orban de felul lui da din gura,atata poate,atata stie saracu, dar o parte buna din populatie este impotriva lui. Orban este prea ridicat pana in panzele albe de catre media din afara, ma uit la stiri si vad de parca pana mea hitler e fix pix pe langa Orban, de fapt Stalin ar putea lua lectii. Se prezinta un om de zici ca el insusi este satana in persoana, cel care are sangele a sute de milioane de oameni pe mainile lui, ca e dictatura in ungaria ca una ca alta. Pana mea astia habar nu au ce inseamna dictatura, nu au trait "vremurile" bune cand veneau niste bajeti de la securitate,te urcau in masina si ai disparut pe veci. Nu e Orban acel "grandmaster of all evil".

Fidesz e un fel de PSD, iar Orban e un fel de combinatie intre marii smecheri din PSD,e o mafie ca PSD-ul. Altfel e un corupt ce spune prostii la stiri, iar ca politica externa nu doreste ca ungaria sa fie implicata in razboi, nici de partea rusilor nici de partea nato, atat si nimic mai mult. Faptul ca de exemplu a cerut ajutor de la rusi pentru a dezvolta si mai departe Paks  pentru energie nucleara, nu are nici o legatura nici cu iubirea fata de rusi, nici cu ura fata de rusi,nici cu razboiul curent. Are legatura cu economia tarii si cu a dori energie mai ieftina si asta desigur cu acordul EU, chestii de acest gen au fost in dezbatere si negociere de ani si ani, mult inainte sa existe acest razboi.  https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Hungary-says-Paks-II-contract-amendment-has-EU-app

Eu sincer nu de unguri mi-as face griji, din cate am trait, din cate am povestit cu oamenii. Orban are zilele numarate, iar ca individ nu este luat in serios de aproape nimeni.
Ignore list :astateofmind
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #887 on: 08 June 2023, 16:52 »
Ultimul gunoi uman este ala care sustine un razboi pe care nu are cum sa-l castige si isi trimite populatia la moarte.
Este de pus in rama.


Post Merge: 08 June 2023, 17:02
Orban de felul lui da din gura,atata poate,atata stie saracu, dar o parte buna din populatie este impotriva lui.
A castigat la pas alegerile. Cred ca este cel mai bun etalon dupa care sa ne ghidam.
Iar nucleara e o linie rosie care este aproape imposibil de trecut. Poate ca dementul nu se gandeste la familia lui, dar altii o vor face.

Latrina Urlatoare, parlamentar roman, s-a plans presei ruse ca Romania este colonie si ca avem teritorii de recuperat de la ucraineni. Sa-i spuna careva vitei ca asemenea vise umede au si unii dintre vecini si ca se uita cu jind la teritorii romanesti pe care le revendica. Ungurii sunt arhicunoscuti, nu o mai repet, dar si niste bulgari se uita spre Dobrogea, cu sarbii avem cate ceva prin Banat si chiar moldovenii cei mai spalati pe creier considera ca Moldova noastra le apartine.
Da drumul nebunilor si turnam live o serie Mad Max. Cu Putin pe post de dirijor.

Post Merge: 08 June 2023, 17:05
Gîgă izbește din nou.
E unul din cuvantele cheie cu care scoti rapid sobolanii pro rusi din grote.
Cu tine functioneaza mereu.
« Last Edit: 08 June 2023, 17:07 by Cyberseller »
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #888 on: 08 June 2023, 17:46 »
Prorus pe dracu.

Se bat intre ei doi inamici ai Romaniei, iar ăștia care nu pot ține mai mult de doua idei in creier trebuie musai sa se puna intr-o tabără.
Si daca nu faci ca ei, nu zici ca ei, gata, ti-au lipit eticheta si te-au umplut de flegme.
Mintea lor ca nuca si educatia ca jegul nu pot sa cuprinda mai mult de atit.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #889 on: 08 June 2023, 17:57 »
Ultimul gunoi uman este ala care sustine un razboi pe care nu are cum sa-l castige si isi trimite populatia la moarte.
Unul din putinele momente cu care ne putem mandri, ca tara, a fost continuarea razboiului contra nemtilor in conditiile in care rusii si-au retras armata. Vorbesc de Marele Razboi, nu de tradarea ticaloasa din WW2 cu care ne-am facut de bafta. Si atunci a fost plin de "gunoaie umane", caci puteau sa ridice labele si sa se predea in fata sotii vitrege, fara sansa. Vorba ta: capul plecat, sabia nu il taie. Gunoaiele nu s-au predat si urmarea acelui gest a fost Romania Mare, cel mai vast teritoriul care ne-a apartinut vreodata si pe care nu il vom detine in veci. Visul a durat doar 20 de ani, caci rusii nu isi cruta prada si cu niste romanosi, exact ca tine, am pierdut o treime din teritoriu si am fost la un pas sa pierdem si Dobrogea.
Daca vin rusii, nu stiu daca e sanatos sa ma tem doar de gloantele lor cand ai javrele pro ruse in spate.

Cat despre ucraineni,
„Cea mai mare greşeală este să-i subestimezi pe ucrainieni, să-i consideri slabi, să-i jigneşti. Nu-i jigni niciodată pe ucraineni. Aceştia nu sunt atât de slabi precum vi se pare. Ferească Allah Atotputernicul, ca cineva să-i alunge pe ucraineni sau să ia cu forţa ceva de la ei. Ucrainenii se întorc întotdeauna la ce e al lor. Şi când o fac, nu ştiu să-şi calculeze forţa şi să o folosească proporţional. Vor distruge totul în calea lor. Nu insultaţi ucrainenii. Altfel, când ucrainenii se întorc pe pământul unde sunt îngropaţi strămoşii lor, cei care trăiesc pe acest pământ îi vor invidia pe cei morţi”

Djohar Dudaev - lider cecen

Mie mi-au castigat respectul, indiferent cate clinciuri a avut Romania cu ei. Au demonstrat ca au oua, nu ca voi.

Post Merge: 08 June 2023, 18:02
Prorus pe dracu.

Se bat intre ei doi inamici ai Romaniei, iar ăștia care nu pot ține mai mult de doua idei in creier trebuie musai sa se puna intr-o tabără.
Si daca nu faci ca ei, nu zici ca ei, gata, ti-au lipit eticheta si te-au umplut de flegme.
Mintea lor ca nuca si educatia ca jegul nu pot sa cuprinda mai mult de atit.
De ce tragi doar spre rusi, impartialule?
Puti a putinism ca o latrina abandonata. Cel mai mare rahat pe care il ejectezi prin tastatura este sa combati o parte fara sa hai habar de realitate.
« Last Edit: 08 June 2023, 18:04 by Cyberseller »
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #890 on: 08 June 2023, 18:07 »
Ultimul gunoi uman este ala care sustine un razboi pe care nu are cum sa-l castige si isi trimite populatia la moarte.
Unul din putinele momente cu care ne putem mandri, ca tara, a fost continuarea razboiului contra nemtilor in conditiile in care rusii si-au retras armata. Vorbesc de Marele Razboi, nu de tradarea ticaloasa din WW2 cu care ne-am facut de bafta. Si atunci a fost plin de "gunoaie umane", caci puteau sa ridice labele si sa se predea in fara sotii vitrege, fara sansa. Vorba ta: capul plecat, sabia nu il taie. Gunoaiele nu s-au predat si urmarea acelui gest a fost Romania Mare, cel mai vast teritoriul care ne-a apartinut vreodata si pe care nu il vom detine in veci. Visul a durat doar 20 de ani, caci rusii nu isi cruta prada si cu niste romanosi, exact ca tine, am pierdut o treime din teritoriu si am fost la un pas sa pierdem si Dobrogea.
Daca vin rusii, nu stiu daca e sanatos sa ma tem de gloantele lor cand ai javrele pro ruse in spate.

Cat despre ucraineni,
„Cea mai mare greşeală este să-i subestimezi pe ucrainieni, să-i consideri slabi, să-i jigneşti. Nu-i jigni niciodată pe ucraineni. Aceştia nu sunt atât de slabi precum vi se pare, spune Dudaev în cartea „Atacul lupului icikerian”, potrivit portalului kharkov.politeka.net, citat de rfi.ro.

„Ferească Allah Atotputernicul, ca cineva să-i alunge pe ucraineni sau să ia cu forţa ceva de la ei. Ucrainenii se întorc întotdeauna la ce e al lor. Şi când o fac, nu ştiu să-şi calculeze forţa şi să o folosească proporţional. Vor distruge totul în calea lor. Nu insultaţi ucrainenii. Altfel, când ucrainenii se întorc pe pământul unde sunt îngropaţi strămoşii lor, cei care trăiesc pe acest pământ îi vor invidia pe cei morţi”

Djohar Dudaev - lider cecen

Mie mi-au castigat respectul, indiferent cate clinciuri a avut Romania cu ei. Au demonstrat ca au oua, nu ca voi.
Eu cred că în cazul în care ne atacă rușii până și pitipoancelor cu gleznuțele goale și sprâncene pensate care susțin AUR o să le coboare la loc ouăle și o să-și găsească patriotismul adevărat pe care nici ei nu îl credeau posibil. În Ucraina nu cred că mai riscă cineva să mănânce căcat împotriva realității și să-l pupe în cur pe Putin, nu cred că ar dura mai mult de 10-15 minute să-i zboare creierii cineva cu un membru al familiei, chiar un copil, mort în bombardamentele rusești. Iar pentru ruși e normal să fie gunoaie cei care nu se lasă călcați în picioare ba îi și mai bat de se cacă pe ei de parcă n-ar cea de a doua armată a lumii.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #891 on: 08 June 2023, 18:15 »
Nu va fi niciun razboi nuclear, nu mergeti pe fenta rusilor. Au niste papagali care ameninta, nimic oficial, caci nu au curajul. Daca detoneaza o singura bomba nucleara in Ucraina, cea mai mica din dotare, China si India ii abandoneaza. Raman doar cu Soso&Simi si sclavii lor spalati pe creier, un schimb total inacceptabil pentru rusi.

In ceea ce ne priveste, daca tot a deschis Cutia Pandorei criminalul de la Kremlin, pericolul mare vine dinspre Nord-Vest. De la unguri, caci sunt din ce in ce mai agresivi si provoaca fatis. Nu fac referire la vreun prostanac nebagat in seama pe strada, ci la elitele lor in frunte cu Orban. Speranta lor ramane Putin, un motiv in plus sa scuipam pe toti putinistii din Romania care vorbesc romana si se bat cu patriotismul in piept.

Ca o completare: China si India ii ajuta la ocolirea embargoului. In acest fel trebuie inteles ca ii abandoneaza. Fara ajutorul acestor doua tari, Rusia sucombeaza in cel mult un an.

Boss, nu stiu, dar eu n-as vrea sa experimentez o criza a rachetelor cubaneze 2.0  sau o Hiroshima 2.0. in timpul vietii mele si mai ales, nici urmasii mei  (daca o sa am).
Imi sunt indeajuns deja Cernobîlul 2.0. care o sa se intample,  si porcaria care s-a intamplat ieri  + Nord Stream.

Daca Rusia detoneaza fie si o bomba nucleara portabila mai mica, America, Franta si UK bineinteles ca nu vor riposta de frica scenariului M.A.D. Mi-e ca vor abandona Ucraina in secunda doi si il vor presa pe Zelenski sa semneze acordul de pace.

Din momentul ala de slabiciune fata de bogatia materialista, NATO va arata ca este vulnerabil.

Iar China va incepe sa atace Taiwanul fara frica, Coreea de Nord pe Coreea de Sud, Iranul pe Israel, Turcia pe Grecia......stiind ca nu vor folosi arme nucleare. 

O sa urmeze o epoca de razboaie conventionale in serie, nu un WW3, dar ceva la fel de nasol.
Dacă Putin e într-adevăr așa tâmpit cum a demonstrat atacând Ucraina ar începe cu o bombă nucleară împotriva Ucrainei. Un război nuclear e preconizat că va dura câteva minute. Asta înseamnă că de la prima bombă nucleară lansată de inamic începe o cursă contra-cronometru pentru supraviețuire iar asta înseamnă anihilarea Rusiei cât mai rapid. Dați voi bombe nucleare în Ucraina să vedeți care va fi răspunsul celor care au dat două bombe în orașe cu civili doar ca să vadă care e efectul pe viu al noilor jucării.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #892 on: 08 June 2023, 22:10 »
Orcii au detonat barajul din Herson...inundațiile bineînțeles că le-au luat si propriile trupe.

Și e clar ca o sa urmeze și centrala nucleara Zaporojie
Asa ca idee, "americanul"  (Scott Ritter) zice altceva:  to attract fresh sympathy for Kiev from the West

Aia care comenteaza par a fi de acord cu ideea.

 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #893 on: 09 June 2023, 00:28 »
A inceput prost contraofensiva....si asta pentru ca s-au grabit si pentru ca au folosit tancuri germane. Leoparzii p*****  ma oftic cand vad clipul ala cum sunt trimisi tineri ucraineni la moarte degeaba spre teren minat rusesc si sub focul artileriei ruse.
Bine ar fi daca nu sunt de fapt prizonieri rusi in ele.

Ca de obicei, aia "cu nemtii produc chestii de calitate" e un mit ce s-a dus pe apa sambetei de cand cu Volkswagen.

Alea 200 de tancuri Leopard sunt niste sicrie pe roti. Ma miram de ce nemtii le-au donat atatea.


Trebuiau ucrainenii sa mai astepte 1-2 ani pana primeau o forta considerabila de tancuri Abrams, elicoptere Apache si avioane F-16.

Pana atunci, eu dadeam in locul lor cu rachete HIMARS spre Crimeea si Donbas pana se saturau rusii de stat acolo.


Sa speram ca o sa recupereze, e in joc soarta Europei de Est si a noastra.
« Last Edit: 09 June 2023, 00:30 by joedonald »
 

Offline Cylix

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #894 on: 09 June 2023, 11:56 »
Orcii au detonat barajul din Herson...inundațiile bineînțeles că le-au luat si propriile trupe.

Și e clar ca o sa urmeze și centrala nucleara Zaporojie
Asa ca idee, "americanul"  (Scott Ritter) zice altceva:  to attract fresh sympathy for Kiev from the West

Aia care comenteaza par a fi de acord cu ideea.



HAHAHAH, ce sursa ai adus în discuție 😂. Try harder.

UN PEDOFIL CONVINS LA 5 ANI ÎNCHISOARE. O mizerie de om care ar trebui castrat. Pedofil care a fugit în Rusia ca să aibă acces la alți copii... Normal când șeful e Pedo Putin.
7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #895 on: 09 June 2023, 17:43 »
Aia care comenteaza par a fi de acord cu ideea.
Cum se leaga acest ultim act teorist cu contraofensiva, nu?
Au vrut ucrainenii sa o inceapa cu desant marin.
Barajul este controlat de rusi si minat de ei chiar de anul trecut. Fiind vorba de ditamai mastodontul, era imposibil ca el sa fie demolat de un comando. Nu pot cara suficient explozibil si pot cel mult sa demoleze un pod. In plus, cum se puteau strecura printre rusi? E o dihanie din ciment, nu jungla.

Post Merge: 09 June 2023, 17:53
A inceput prost contraofensiva....
Deocamdata rusii sunt singurii care ofera stiri de pe front. Vorba lui Prigojin: daca comunicatele sunt conforme cu realitatea, pana acum am curatat toata populatia planetei de cinci ori.
Tot de la rusi au venit, ieri sau alaltaieri, "dovezi" cu zece tancuri Leopard distruse. Cine a avut curiozitatea sa mareasca imaginile, a vazut ca Leoparzii erau doar niste biete combine agricole.
Nu este nici pe departe contraofensiva, ci doar un act al ei. Posibil ca atacul principal sa fie pe acolo, posibil sa nu. Primi trimisi la tocat nu sunt chiar crema armatei si este de asteptat sa aibe pierderi mari. Per asamblu, atacul provoaca mai multe pierderi si rusii sunt bagati pana in gat in liniile lor de aparare pregatite timp de luni de zile. Nu va fi nici pe departe ce vedem prin filme si o sa mai dureze ceva timp pana vom vedea unde duce acest atac.

 
« Last Edit: 09 June 2023, 18:03 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #896 on: 09 June 2023, 21:29 »


Post Merge: 09 June 2023, 21:43
« Last Edit: 09 June 2023, 21:43 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #897 on: 11 June 2023, 04:07 »
De la greci.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #898 on: 11 June 2023, 19:43 »
De la greci.

Sa-mi trag palme....dar te bucuri, nu alta.

Eu unu ma asteptam ca ucraienii sa aiba pierderi masive, ca doar nu sunt niste cyborgi nemuritori.  Despre Leopard se stie ca sunt paper tanks si nici de la Abrams nu ma astept la minuni care au fost livrate doar printr-o forta de imagine PR. Probabil nici F-16.   Singurele arme cu adevarat decisive in razboiul asta sunt dronele Bayraktar, javelinele, sistemele Patriot si rachetele HIMARS de la distanta.   Astea vor face istorie. 
 

E posibil ca bilantul militarilor ucraieni cazuti la datorie sa ajunga si la 10,000-20,000 daca sunt dispusi sa isi recupereze teritoriile.

Cati soldati a pierdut Rusia cand a dus operatiunea speciala de invadare pentru ocuparea nereusita in totalitate a Ucrainei? 200,000? 250,000?



Ministerul britanic al Apararii spune ca Ucraina ar putea recupera Crimeea pana la sfarsitul anului.
Eu sunt cam sceptic.....ca pentru a recupera Crimeea, ai nevoie de  o debarcare ca-n Normandia, cu 500,000 de soldati NATO fully echipati si bine inarmati, plus toata flota aeriana NATO si un portavion plus distrugatoare in Marea Neagra. Ceea ce nu o sa se intample niciodata din motive evidente.

Asa, cu razboi purtat la distanta, vor putea recupera Crimeea cam peste vreo 10 ani, pana dispare Putin din peisajul politic.


Pana una alta, eu sunt convins ca si cu ce au acum la dispozitie, ucrainenii vor putea recupera mare parte din Donetk, Lugansk si ceva din Zaporojie (cel putin pana la centrala) pana la finalul anului. Hersonul e deja al lor ca e oricum inundat din cauza teroristilor de rusi.
 
« Last Edit: 11 June 2023, 19:45 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #899 on: 11 June 2023, 21:12 »
De la greci.
Au si grecii sosohaurii lor, factiune a coloanei a 5-a ruse imprastiata in toata Europa. Poate dai si sursa, caci dupa titlul ala bombastic pute a putinism de la o posta.
Cum sunteti intre voi, putinistii, macar spune-le ca o contraofensiva nu este inecata in sange cand dispar cateva blindate. Nici macar nu a inceput adevarata contraofensiva, acum fiind doar in faza de tatonare.