Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 109324 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #960 on: 24 June 2023, 14:55 »
Deocamdata comandourile cecene au plecat sa rezolve problema.
Ghinionul lor e că nu vor lupta cu femei, copii sau bătrâni așa cum sunt ei obișnuiți.
La ora actuală este irelevant cine va supraviețui, Putin sau Prigozhin. S-a demonstrat încă o dată că rușii sunt niște labe triste care inventează motive ca să invadeze alte țări.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline Hideyoshi

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #961 on: 24 June 2023, 15:12 »

Deocamdata comandourile cecene au plecat sa rezolve problema.

asta n-are nicio importanta ... o sa-si faca niste selfie-uri dupa care se intorc ... de altii tre sa se teama Prigozhin
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #962 on: 24 June 2023, 15:32 »
Povestea se intampla la 1000 de km distanta de Moscova. Nu e nici un pericol pentru Putin.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #963 on: 24 June 2023, 15:54 »
Povestea se intampla la 1000 de km distanta de Moscova. Nu e nici un pericol pentru Putin.
De la orgasmul cu Kupiasnk, s-a prabusit cerul pe voi cand ati aflat ca ati contactat sifilis.
Se intampla in principalul centru de comanda al razboiului. Si e razboi civil in Rusia. Chiar in Rusia!
Pe rusnac il durea in pix de crimele din Ucraina atat timp cat isi putea votca in liniste. Nu mai este de actualitate. Rusul, cat de spalat pe creier ar fi, a inteles in ce kkt l-a bagat liderul suprem. Ba o drona, ba un sabotaj, ba o mobilizare si acum au parte de cosmarul unui razboi civil.
Nu cred ca Prigojin se bazeaza doar pe armata sa. Vom vedea in zilele urmatoare tot ce se ascunde in spate.
 

Offline Hideyoshi

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #964 on: 24 June 2023, 15:55 »
Povestea se intampla la 1000 de km distanta de Moscova. Nu e nici un pericol pentru Putin.

Pericol fizic ... probabil nu ... s-ar putea insa sa fie in pericol mortal trupele rusesti de pe langa Bakhmut ... depinde ce au de gand ucrainienii si cum au de gand sa profite de situatie. Sigur au luat la cunostinta de cadou si n-o sa-l returneze nedesfacut.
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #965 on: 24 June 2023, 15:57 »
Sunt la 500 de km. :) Nu are cum sa-l doboare. Important e ca se macina intre ei. Uite o idee buna: NATO ar trebui acum sa ajute Wagner cu munitie si armament greu.
 

Offline Cylix

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #966 on: 24 June 2023, 16:04 »
Ar fi la 4 5 ore de Moscova 😂
7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #967 on: 24 June 2023, 16:39 »
O ce veste minunata. Avem armata Wagner ce se indreapta spre Moscova sa "discute" si sa faca "pace". Deja avem tancuri pe strazile din Moscova, oare populatia stie ce vine ? Mai sustin rusii razboiul lui Putin ? In curand "neonazistii" din Ucraina vor fi ultima problema a lui Putin. :D :D :D
Sigur nu a fost ceva spontan, chestia asta miroase a puci pregatit din timp.
Si sa nu mai aud retorica ca Putin este un cerebral ca nu este. Omul traieste in anii 80 si are sute de mii de morti pe constiinta.

Post Merge: 24 June 2023, 16:57
Si mai ceva. Armata rusa ar fi bombardat baza Wagner si au omorat o groaza de mercenari.
https://edition.cnn.com/videos/world/2023/06/23/prigozhin-wagner-russia-military-killing-troops-chance-dnt-tsr-vpx.cnn
« Last Edit: 24 June 2023, 16:57 by Ciocanul »
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #968 on: 24 June 2023, 17:25 »
Povesti si intoxicare la greu.
Dar cecenii chiar au ajuns la Rostov unde populatia le cere mercenarilor sa-si vada de treaba.  ;D
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #969 on: 24 June 2023, 18:00 »
Pai isi vad de treaba. Treaba lor este razboiul. :)
"We come in piss" :D :D
"Luptători ai grupării paramilitare Wagner au intrat în regiunea Lipeţk, la aproximativ 400 kilometri sud de Moscova, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, confirmând avansarea lor spre capitala rusă - transmite France Presse. Elemente ale Wagner „se deplasează pe teritoriul regiunii Lipeţk'', a declarat guvernatorul regional, Igor Artamonov, pe Telegram."
Uite o idee buna a "strategilor" de la Kremlin: dupa ce ii ataci cu rachete in padure sperand sa le distruga comandamentul ca atat i-a dus capul te apuci sa le si confisti banii la mercenari, asta sigur functioneaza:
Sume mari de bani în numerar au fost găsite în timpul percheziției în biroul lui Evgeni Prigojin. Presa rusă a anunțat că banii au fost găsiți la adresa din Sankt Petersburg, lucru pe care Prigojin l-a confirmat, potrivit Reuters. El a spus că banii erau pentru salariile și alte cheltuieli ale luptătorilor Wagner.
Potrivit presei ruse, în jur de 4 miliarde de ruble, echivalentul a 47 de milioane de dolari, au fost găsiți în cutii de carton. :D
--
Ce credeti ca o sa le faca cecenii ? Ramzan Kadîrov, ala pensat, lingaul de serviciul al lui Putin oare are vreo sansa cu armata lui amarata de bodyguards de cluburi in fata unora ce traiesc din razboi de ani sau zeci de ani ?


« Last Edit: 24 June 2023, 18:03 by Ciocanul »
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #970 on: 24 June 2023, 18:47 »
In Rostov e liniste, nu s-a tras nici un foc de arma, doar au avariat strazile cu senilele catorva tancuri. Este si un clip devenit viral cu un tip care face curatenie pe strada in urma vagneristilor. ;D

"Luptătorii PMC” Wagner pot încă să depună armele și să evite pedeapsa, având în vedere meritele lor în cursul apărării militare, dar acest lucru trebuie făcut cât mai devreme.”

Cei care se indreapta spre Moscova sunt doar vreo 4000, transportati in camioane cu prelata. Pot sa-i rada rusii dintr-o lovitura, dar inca nu e cazul.
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #971 on: 24 June 2023, 19:28 »
Vin mercenarii la Moscova sa se predea. :D
Deja luni in Moscova se anunta "sarbatoare": :D :D :D si din ciclul  "Stati linistiti in casele voastre"
"Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat că „pentru a minimiza riscurile” în cadrul operațiunii antiteroriste luni va fi zi nelucrătoare. El le-a cerut locuitorilor din Moscova „să se abțină de la deplasare”."
--
Singurele solutii viabile ce le are in tolba Putler:
Pe Soigu, pe generalul ala chel Gherasimov si lingaii din jur sa-i dea afara. Pe patriarh sa-l trimita la manastire si sa-i inchida gura aia scarboasa.
Sa deschida trezoreria si sa arunce cu bani in mercenari ca in lautari. Cred ca e singura lui sansa. Daca asculta de prostii din jur o sa iasa o baie de sange.
--
O groaza din armata este concentrata in Ucraina, aia daca parasesc pozitiile e nasol. Are garzile patriotice ce sunt destul de putini si antrenati cum erau antrenati soldatii la noi sub Ceasca. Aia ce spalau buda si pe jos cu peria de dinti, ce trageau 30 de gloante in tot ciclul de pregatire, ce dadeau alcool mita sa mearga in permisii. Astia contra Wagner ce traiesc din razboi de ani si zeci de ani.
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #972 on: 24 June 2023, 19:46 »
Doar o parte din armata e in Ucraina.

Solutia viabila pentru Putin e sa-i casapeasca pe wagneristi, daca insista in prostia asta. Duma se Stat a cerut sa fie lichidata problema, dar mai sunt unii care nu vor varsare de sange, daca se poate.

A mai auzit cineva de "lovitura de stat" care sa inceapa la 1000 km distanta de obiectiv si nimeni sa nu faca nimic serios pe masura ce se apropie insurgentii? ;D

E vorba despre ~4000 de fraieri care "ataca" Moscova... Puteu fi bombardati de mult si sa nu mai ramana nici unul in viata, daca se dorea asta.
............................
Ultimle info sugreaza ca vor fi casapiti...
« Last Edit: 24 June 2023, 19:49 by oldshooterman »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #973 on: 24 June 2023, 19:54 »
Povesti si intoxicare la greu.
Dar cecenii chiar au ajuns la Rostov unde populatia le cere mercenarilor sa-si vada de treaba.  ;D
Deci, intoxicare cu ce nu iti convine si esti in posesia adevarului absolut. De unde stii ce cere populatia? Bag mana in foc ca grosul populatiei fie vrea sa fuga, fie sta in casa.
Poate imi explici cum a reusit Wagner sa intre in oras si cum a reusit sa puna mana pe toate institutiile armatei fara sa traga un singur foc.
De explicat ar fi si de ce sunt implicati cecenii. Nu mai are armata soldati, sau cum? Sau e asa cum cred eu, si anume ca Putin nu stie in cine sa mai aiba incredere?
 

Offline torque49

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #974 on: 24 June 2023, 19:57 »
Prigojin nu a făcut asta de capul lui fără să aibă ceva promisiuni în spate ,nu are nici banii necesari pentru a finanța singur Wagner ,are ceva sponsori în spate,ma mir ca acceptați pe aici ca și moderatori tot felul de rusofili,hauristi ca și moderatori.
Du-te frate pe niște site-uri pro-ruse unde sa socializezi cu frații tai ,nu vedeți ca aici cati sunteti 2-3 nu sunteți iubiți....Du-te vorbește cu Sodoaca ,cu Simion...daca esti ca ei e clar
« Last Edit: 24 June 2023, 20:01 by torque49 »