Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110110 times)

KodiaK and 9 Guests are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1020 on: 28 June 2023, 10:44 »
Ce vomitatura de om, ce mahalagioaica. Vad ca s-a facut si de 200 de kile.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1021 on: 28 June 2023, 13:14 »
Deah, ca daca-i muta in mod normal, fara „Maskirovka” (rofl) ii cadeau ouale. Lasa ca i-au cazut asa de tot.
Personajul cheie si salvatorul Moscovei.  ;D

 


Bro, nu mai posta si nu o mai mentiona aici, abia am mancat.
Cred ca nici KGB-istii de aici nu o sufera, pentru ca mai mult dauneaza imaginii Rusiei in Romania.   Nu o sa pupe cu siguranta un nou mandat de parlamentar daca nu o primesc aia de la AUR inapoi.  Nu mai e o amenintare demult.   

In momentul de fata, cred ca Ciolacu e o amenintare mai serioasa, chiar si decat George Simion......Ciolacu e vulpoi batran cu doua fete. 

Remember....PSD-ul lui Iliescu e SATANA in tara asta! Ne temem de AUR  (un PRM 2.0.), dar PSD-ul e partidul care ne-a tinut in saracie si inapoiere 30 ani.



Intorcandu-ma la Sosoaca, mi-e sa nu fie  pusa de aici de cine cred si ar avea  o misiune speciala.
Aia a fost ba consilierul lui Nastase, a terminat Universitatea Romano-Americana (poate un rusofil sa ajunga acolo?), a fost membru USR. E ceva fishy la ea.

In orice caz, se descurca bine sa distruga imaginea Rusiei in Romania.

 
Also, o crestin-ortodoxa declarata poarta un medalion cu ANKH la gat, nu crucea lui Hristos. 
« Last Edit: 28 June 2023, 13:30 by joedonald »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1022 on: 28 June 2023, 17:12 »
Wtf.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1023 on: 28 June 2023, 23:11 »
Am atasat spectacolul pentru ca pana atunci o credeam o mare vulpe care incearca sa isi atraga fani cu circul ei. Acum, cred sincer ca are serioase probleme la bidon.

Revenind ontopic, cica Armagedon este arestat. Un alt general, mai mititel, cica a avut chef de plimbat cu ATV-ul pe la trei noaptea si s-a accidentat mortal.
Prigojin a iesit complet din schema, Wagner este usurat de armamentul greu si ramane de vazut cati vor ramane cu sefu' si cati vor semna cu Armata. Oricum, e cam greu sa ataci Kievul doar cu pusca, caci sunt destui care marjeaza pe ideea ca Putin si-a murdarit nadragii doar pentru a pune in practica aceasta sceneta.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1024 on: 30 June 2023, 11:52 »
Incep sa cred ca rebeliunea Wagner a fost o operatiune CIA - echipamentele pe care le purtau wagneristii in ultima luna erau  100% ucrainene, americane si engleze.
Pe langa faptul ca se plangeau ca nu aveau munitie, au dat jos trei elicoptere si un avion rusesc cu sistem Pantsir.....de unde aveau asa ceva, daca nu de la ucraineni?

O alta varianta ar fi ca au jefuit soldatii ucraineni ucisi in lupta. Ori le-au livrat ucrainenii, fix in momentul cand Prigojin era incoltit si ramas fara munitie si ucrainenii i-au crutat viata cu o conditie - sa provoace o rebeliune antiputinista pe teritoriul Rusiei, mai ales ca Prigojin avea ura pe Soigu si Gherasimov pentru ca l-au abandonat.

Din pacate, n-au putut continua mai departe.

La Moscova se puteau vedea tancuri cu Z vopsit in rosu si soldati rusi cu banderole rosii. Miroseau toti a celule CIA  care doar asteapta semnalul la momentul potrivit sa inceapa marea revolutie. 
In seara zilei de 25 iunie trebuia sa inceapa revolutia!
Doar ca n-au facut-o. ....probabil de teama unei escaladari (o fi dat cei de la Washington DC un telefon sa se opreasca), sau dupa ce Kremlinul a amenintat familiile wagneristilor cu moartea, fie pentru ca a fost de la bun inceput doar o operatiune de intimidare sa-l sperie pe Putin dupa ce in ultimele zile tot amenintase Occidentul cu bombardamente daca livreaza avioane F-16 Ucrainei.

Faptul ca acum au loc proteste violente in Franta  sprijinite de partidele de extrema stanga si extrema dreapta (ambele subordonate Kremlinului) denota ca s-au cam activat celulele KGB din  Europa si incep sa puna la cale o razbunare.
Suntem in mijocul unui razboi psihologic.
« Last Edit: 30 June 2023, 11:56 by joedonald »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1025 on: 30 June 2023, 22:15 »
Eu am auzit ca in Belarus trebuia sa fie o rasturnare a guvernului si vrajeala cu wagner a fost ca sa aiba o scuza Putin sa-l trimita acolo sa lichideze infiltrati. Daca apar diversi cazuti de la etaj si in Belarus inseamna ca a inceput si acolo operatiunea speciala.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1026 on: 30 June 2023, 22:57 »
„Într-o analiză din iunie 2023, Institutul Internațional de Cercetare pentru Pace de la Stockholm a evaluat că bugetul de cheltuieli militare al Rusiei pentru 2023 este de aproximativ 6.600 de miliarde de ruble (85,8 miliarde de dolari). Aceasta echivalează cu aproximativ 4,4% din PIB-ul Rusiei, comparativ cu 3,6% în 2021, înainte de invazia din Ucraina.
Adevăratele cheltuieli militare ale Rusiei rămân neclare din cauza lipsei de transparență, inclusiv a utilizării liniilor bugetare clasificate, care reprezintă aproximativ 22% din bugetul total al guvernului rus.
--
Eu cred ca problema cu Wagner a pornit de la bani. In final vorbim de mercenari acolo care ii doare-n paula de Putin, de CIA, de Rusia, de etc. In Wagner sunt si ucraineni, si tatari, si ceceni si toate scursurile din Hoarda. Pe astia ii interseaza doar banii.
In Wagner Putin a pompat o groaza de bani in clanul Wagner. Rezultatele lor au fost mediocre pt ca aici nu te mai bati cu mujahedini pe camile sau cu tarani din pesteri din Siria, aici e razboi serios. Putin a vrut sa-i incorporeze in armata regulata si sa le dea mai putini bani, practic sa mai taie din cheltuieli ca Orcia nu e sacul fara fund. Cand a vrut sa mai taie din cheltuieli a inceput scandalul.

 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1027 on: 30 June 2023, 23:49 »
Incep sa cred ca rebeliunea Wagner a fost o operatiune CIA - echipamentele pe care le purtau wagneristii in ultima luna erau  100% ucrainene, americane si engleze. 
Sunt echipamente capturate de la ucraineni. In Bielorusia sunt deja cantonate trupe ruse si nu misca nimeni in front acolo. Dealtfel, chiar si rusii au recunoscut ca nu exista indicii privind implicarea vreunei tari straine in circul lor.

Se vede cu ochiul liber cum incearca Putin sa isi spele pantalonii de maro-ul din ei pana se dumireste in cine sa mai aiba incredere. De la carantine cu saptamanile si dialoguri de la mese kilometrice a ajuns acum sa faca bai de multime cu toti ruptii de foame din vagaunele Rusiei.

Ah, era sa uit. Nu stiu cum isi construiesc rusii blocurile de locuinte, dar se pica intr-o veselie de la inaltime din ele. Cam ca la chinezi, cand aceeasi molima lovise doctorii cu limbarnita.
« Last Edit: 30 June 2023, 23:53 by Cyberseller »
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1028 on: 02 July 2023, 19:29 »
Administratia SUA recunoaste ca primele faze ale contraofensivei ucrainene au mers cam prost si lent.
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26369136-contraofensiva-ucraineana-avanseaza-dar-mai-lent-decat-astepta-potrivit-armatei-americane.htm


In realitate, pare sa fie o catastrofa totala contraofensiva din cauza minelor orcesti anti-personal (atat de barbati sunt rusii, baga mine antipersonal in loc sa-si apere  teritoriul ei personal dupa ce l-au invadat).
https://www.mediafax.ro/social/atentie-imagini-sensibile-un-soldat-ucrainean-isi-pierde-piciorul-incercand-sa-si-evacueze-camarazii-de-pe-un-camp-minat-21972138

E un dezastru umanitar ce au facut orcii acolo!Nu doar militarii, ci si civilii isi pierd picioarele sau viata in minele alea.

Doar o interventie NATO mai poate rezolva situatia.Numai ca America si statele NATO (in afara de Polonia) nu vor sa riste un razboi direct cu Rusia.

Iar directorul CIA a fost intr-o vizita secreta in Ucraina sa-i consilieze pe ucraineni sa-si recupereze teritoriile ......sau macar portiuni semnificative  din Donbas.......pentru a incheia razboiul pana la finalul acestui an si a determina Rusia sa inceapa negocierile de pace pentru cedarea Donbasului Ucrainei.
https://romania.europalibera.org/a/director-cia-ucraina/32484928.html
Despre Crimeea nimic....semn ca nu au resurse pentru a o recupera deceniul asta.....e prea plina de mine, tunele si fortificatii, desi inainte de contraofensiva, ministrul britanic al Aparararii spune ca e optimist si ca ucrainenii ar putea recupera Crimeea.



Inca de la inceputul anului, puterile occidentale, slabite economic de inflatie, au inceput sa fie cam demoralizate si ezitante sa mai ajute Ucraina intr-un razboi pe termen lung.

Germania si Franta, conduse de niste c**** rusofile dornice sa suga gaz rusesc, i-au dat ultimatum lui Zelenski 6 luni din februarie, adica sa captureze ce are de capturat pana la toamna, apoi gata, ca trebuie sa se pregateasca pentru ierni dure.
https://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/politik-ausland/was-steckt-hinter-dem-geheimplan-von-scholz-und-macron-kriegs-ultimatum-fuer-sel-83032368.bild.html

Situatia arata urata economic pe termen lung pentru Europa, si asta multumita odiosului de la Kremlin.

In privinta reintregirii Ucrainei, Polonia  ar putea ajuta(cu arme, mercenari si voluntari) Kievul sa-si recupereze toate teritoriile in 10-20 ani, si cu ceva consiliere din partea SUA si UK.
Si eventual, CIA sa continue operatiuni de subversiune in Belarus si Rusia + Crimeea in urmatorii 10-20 ani.

Dupa ce sosesc avioanele F-16 si tancurile Abrams, s-ar putea ca Ucraina sa nu mai primeasca ajutor ca pana acum.
Plus ca 2024 se anunta ca o sa fie un an mai greu economic, e si an electoral.......si cine stie ce porcarie mai incepe la anu. 

Daca in 2020 a fost pandemie, in 2022 a fost razboiul, in 2021 si 2023 a venit nota de plata prin inflatie, cine stie ce belea mare incepe in 2024.
« Last Edit: 02 July 2023, 19:38 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1029 on: 03 July 2023, 17:39 »
Nici Rusia nu se simte bine, stai linistit. Sunt doar zbaterile unui criminal, altfel inlaturat de anul trecut daca pe la ei era cat de cat democratie.
Petrolul si gazele sunt cotate chiar sub cotatia din 2021 ai aici rusii pierd enorm pentru ca vand chinezilor si indienilor cu rabat de 30% si pentru eludarea sanctiunilor iti trebuie terti care isi cer partea leului. Pierderi de sute de miliarde de dolari, coroborate si cu sutele de miliarde investite in razboi. Cat o sa ii tina cureaua?
Cat despre criza, suntem amenintati cu ea din 2019 si n-am vazut sa scada numarul burtosilor.
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1030 on: 03 July 2023, 17:43 »
Nici Rusia nu se simte bine, stai linistit. Sunt doar zbaterile unui criminal, altfel inlaturat de anul trecut daca pe la ei era cat de cat democratie.
Petrolul si gazele sunt cotate chiar sub cotatia din 2021 ai aici rusii pierd enorm pentru ca vand chinezilor si indienilor cu rabat de 30% si pentru eludarea sanctiunilor iti trebuie terti care isi cer partea leului. Pierderi de sute de miliarde de dolari, coroborate si cu sutele de miliarde investite in razboi. Cat o sa ii tina cureaua?
Cat despre criza, suntem amenintati cu ea din 2019 si n-am vazut sa scada numarul burtosilor.
Problema nu e că vând cu 30% discount ci că vând pe caiet.
Iar cât s-au săturat americanii și UE să susțină Ucraina se vede din tranșele de bani și armament care se înmulțesc de la o zi la alta.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1031 on: 03 July 2023, 18:27 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1032 on: 04 July 2023, 09:21 »

Cred că faci o confuzie la fel ca mulți alții: ajutorul militar american este pentru Ucraina să se apere împotriva agresiunii ruse nu pentru Rusia care ajunge încet-încet la fundul sacului.
Escaladarea conflictului se referă la intensificarea sau agravarea unui conflict. Acest lucru poate însemna o creștere a ostilităților, o intensificare a acțiunilor agresive sau o extindere a conflictului la noi domenii sau grupuri. Escaladarea poate fi caracterizată prin creșterea violenței, creșterea numărului de participanți la conflict, creșterea mizelor sau implicarea unor probleme sau interese suplimentare.
Apărarea este o reacție normală și legitimă la o amenințare sau o agresiune iar o apărare puternică poate descuraja o escaladare ulterioară prin descurajarea agresorului de a intensifica conflictul.
Așa că nu mai încurajați escaladarea războiului din Ucraina cerând încetarea ajutorului militar și financiar.
Indiferent câte trompete ale Kremlinului care pozează în jurnaliști imparțiali se fac de râs în public.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1033 on: 04 July 2023, 18:30 »
Cum s-ar zice este o opertiune umanitara care se va desfasura pana la ultimul Ucrainiean.




Post Merge: 04 July 2023, 19:26
https://www.focus.de/finanzen/kommentar-sorry-frau-von-der-leyen-aber-die-200-milliarden-gehoeren-immer-noch-russland_id_198167294.html
« Last Edit: 04 July 2023, 19:26 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1034 on: 04 July 2023, 20:18 »
Păi nu așa ne-au învățat strămoșii noștri? Gerula v-ar fi ținut pe toți ăștia de vreți să stați capră în fața liftelor păgâne legați cu sfoară și v-ar arunca resturile de la masă .


Sent from my iPhone using Tapatalk