Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110088 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1095 on: 15 July 2023, 08:39 »
Sa inteleg ca Putin raspandeste moarte prin Ucraina (si Rusia, ca si ai lui mor pe capete) pentru ca a anticipat destramararea Rusiei si trimiterea lui Haga.
Geniala creatura, mare strateg.

Premierul Africii de Sud a recomandat Rusiei sa il trimita pe Lavrov in locul lui Putin la reuniunea dictatorilor. AS este semnatara a acordului de la Haga, prietena a lui Putin, si va fi pusa intr-o postura cel putin incomoda daca rapitorul de copii le calca pragul casei.
Aici s-a ajuns, cu Rusia si criminalul lor niste paria. Inainte de razboi, generalii Rusiei beau cafele cu generalii Aliantei pe holurile NATO, Putin era primit ca un rege peste tot si Rusia isi avea locul ei in lume. Nu occidentul a stricat totul, ci gena de cleptoman a rusilor.

Adaug si ca ambasadorul lor de la Chisinau le spune moldovenilor ca sunt nerecunoscatori cu Rusia pentru ca i-a eliberat de ... romani. Se cam bate cap in cap cu flasnetele sosohaurilor, dar multe pot fi ascunse sub pres, dupa cum dovedesc acum pupatorii de icoane din Voluntari.
« Last Edit: 15 July 2023, 08:42 by Cyberseller »
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1096 on: 15 July 2023, 09:05 »
Inceaca sa nu confunzi considerentele umanitare cu considerentele ca Rusia trebuie facuta bucati si Putin sa ajunga sa fie judecat la Haga.
Putin judecat la Haga chiar e considerent umanitar, băiețașul ăsta fost kaghebist mediocru e cel mai mare factor de destabilizare din zone Eurasiei în ultimii 20 de ani și e răspunzător de genocid în cel puțin 3 țări. Că Rusia va sfârși bucăți e vina lui și a idioților care îl urmează.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1097 on: 15 July 2023, 21:49 »
Dedicatie pentru iubitorii de rusi sau ucrainieni de pe aici. Alora care tin fie cu o tabara, fie cu alta:
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline coradux

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1098 on: 15 July 2023, 22:09 »
Ne-ai pus la punct, ce mai! Ucraina e ca Rusia, USR-ul e ca PSD, cunoaștem placa. Nu trebuie să fim cu Rusia, doar să nu fim cu Ucraina, ca niște bieți idioți utili ai Moscovei. Cu șotron n-ai nicio metaforă, sau cu X și 0?

PS: și ca să-ți explic metafora pentru că evident n-ai înțeles-o, sau ai înțeles-o așa cum ai vrut tu. Până și numele ar fi trebuit să fie un indiciu clar: muscalu’ își ia o parte din România și ce rămâne transformă în Ucraina. Probabil după tine înțelesul ar fi că după ce rușii termină Ucraina intră în România, își iau o bucățică din ea și ce rămâne, generoși, o fac cadou Ucrainei.


Sent from my iPhone using Tapatalk
« Last Edit: 15 July 2023, 22:15 by coradux »
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1099 on: 15 July 2023, 23:55 »
.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1100 on: 16 July 2023, 08:46 »
Dupa titlul pozei, a luat-o de la partidul lui impartial cu portretul lui Putin la intrare.

Baieti, mirositi urat. Si sunteti lasi cand va acoperiti cu... impartialitate.

Cand a taiat rusul din Bucovina si Basarabia, Romania nu exista. Acele teritorii au fost dintodeauna o afacere intre hasburgi, rusi si otomani. Romania le-a stapanit vremelnic doar 20 de ani, in perioada interbelica. Atat!
Daca comparam harta Romaniei la infiintare (poza) cu cea de acum, se vede chiar si prin ochiul sosohaurilor ca am iesit destul de bine. Cacaturile astea nationaliste sunt folosite de corupti si extremisti fara sa le pese ca ne arunca  pe un teren periculos, caci aceste nebunii au stat la baza razboaielor. Acum curge sange in Ucraina fix din acest motiv. Ce spune Putin e talas pentru prostalai - ucide pentru teritorii si supunerea unui vecin.
Astia care vor bucatile acelea de pamant pentru a li se dubla salariile si speranta de viata sa faca bine sa nu uite ca si ungurii vor Ardealul, bulgarii vor Dobrogea si sarbii o parte din Banat. Ce facem, "patriotilor"? Ne luptam ca chiorii pana ajungem la stadiu de tari africane subdezvoltate?


« Last Edit: 16 July 2023, 08:49 by Cyberseller »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1101 on: 16 July 2023, 09:35 »
Fiti mai patrioti domne, uite v-am pus o strofa din Goga sa va ridice moralul:
„Munții noștri aur poartă,
Noi cerșim din poartă-n poartă.”
De-am închide-a Țării poartă,
Alții ne-ar cerși la Poartă! :D :D :D
--
Orc Chieftain Putin se pregateste sa suspende acordul de export cereale pt ca turcii l-au facut pe la spate cu NATO si alte cele. El chiar crede ca toti pe care i-a futat in fund in ultimii 20 de ani ii sunt prieteni ?
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1102 on: 16 July 2023, 13:43 »
Babajeti, dar contraofensiva?
Nimic de contraofensiva? (de fapt asta care este? de primavara? de vara? e intermediara?  ;D )

Ca este amuzant ca nu au putut sa inainteze ucranii nici cand era lovitura de stat la rusi. ;D
Dar mai suculenta a fost reactia stapanilor de foci: au inghetat toti. Dar toti.
Abia au ingaimat ca nu sunt ei de vina, nu noi, nu noi.
Deh, la o femtosecunda de termonuclearele imbracate in cobalt le-a trecut belicosagul instant.
Mai un pic si declarau ca il sustin pe Putin. :D

Dar am vazut asta si cand rusii au dat kerosen pe drona. Ma asteptam sa vad spume cel putin cat vad pe foci, cand colo ei au scaldat-o in "neprofesionalismul pilotilor rusi". ;D

Dupa stratul de bale din propaganda am crezut ca e grav, dar e clar nimeni nu vrea sa lupte.
Iarna ca e frig, primavara e noroi, vara e cald, toamna ca e iar noroi.

Singurul zvacnet este datul de arme interzise (ce urmeaza? arme chimice si biologice?  ;D )

Pana si generalii burtosi din televiziuni se vaita mai mult de orice altceva (canicula, politica, pensii) decat de razboi.

E tot mai lesinat subiectul.
Doar focile slugoaie ce continua. Dar nu e de mirare, sufletul de sluga e suflet de sluga.







 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1103 on: 16 July 2023, 16:05 »
Da, Ucraina inainteaza greu. Ucraina nu are carne de tun de genul futatorilor de capre si iaci din Urali sa-i arunce inainte cum au orcii. Viata mai conteaza in unele locuri in lumea civilizata.
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1104 on: 16 July 2023, 16:31 »
Adica Ucraina e o tara civilizata? Gen Romania macar, ca sa nu ne uitam mai spre vest?
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1105 on: 16 July 2023, 17:20 »
Ucraina nu are carne de tun de genul futatorilor de capre si iaci din Urali sa-i arunce inainte cum au orcii. Viata mai conteaza in unele locuri in lumea civilizata.

 ;D ;D ;D
https://www.libertatea.ro/stiri/in-ucraina-femeile-lupta-pe-front-in-uniforme-militare-de-patru-ori-mai-mari-si-cu-infectii-urinare-unele-sunt-insarcinate-4602534

Cum spui?  ;D ;D ;D

Sa fim seriosi.
E o tara cu 44 milioane locuitori si 5 milio adunau cu usurinta pentru front.
Au strazile pline de haidamaci care sunt esentiali, nu presteaza pe front dar ei tin gravide in lupta.

5 milioane transau lucrurile in ore doar cu ceva furculite in mana.
Te iei dupa propaganda si crezi ca tot ce misca in tara aia, raul, ramul, e chitit doar pe aparare si lupta cu vrajmasul cand de fapt toti nu stiu cum sa se fofileze mai abitir.

Isi aduna trupele cu dubele in razii stradale, mai ales din zonele cu minoritari ca asta ii frige in continuare, epurarea etnica.
Acum dubele umbla mascate in ambulante, deh, lumea isi da mobilizabilii plecati in strainatate dar daca scot nasul risca saltarea.

Nu au voie reporteri independenti pentru ca imaginea unitatilor reale este ceva de cosmar, batrani de 60 si puradei de 16 ani. Vai, secretu, secretu sa nu stie dusmanul de unitatile noastre de parca rusii nu au sateliti cu care le vad si numarul de la opinca.

E o colosala butaforie conflictul asta si imaginatia voastra despre el, ca numai cai verzi pe pereti visati.

Partea superba este ca adorati felioara asta de rusi si ce ramane o sa fie integrata in lumea noastra.
Giugiuc.
Sangele apa nu se face si intr-o buna zi se umfla iar panslavismul in ei. Atunci sa vezi.  ;D
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1106 on: 16 July 2023, 18:29 »
Inca nu ati inteles ca Putin a pierdut razboiul inca din martie 2022. Trebuia sa fie un raid de 3-5-7 zile, sa monteze acolo un clona Lukashenko si totul se linistea pana se dumireau vesticii.
N-a fost sa fie, asta este, sosohaurii trebuie sa mai astepte pana vine criminalul sa ii elibereze de vestul decadent. Marele nostru castig este R. Moldova, caci o inghiteau imediat rusii daca pica Ucraina. N-a fost Ucraina  vecinul perfect, insa si-a spalat pacatele cu razboiul acesta si toti romanii, adevaratii patrioti, trebuie sa ii multumeasca. Sosohaurii n-au decat sa turbeze, dupa cum bine se vede si pe acest topic.

Hai ca nici nu mai are rost sa enumar "victoriile" lui Putin. Sunt multe si cu impact negativ pe termen lung pentru Rusia. Cel mai umilitor pentru ei este ca au ajuns anexa Chinei si Putin este tratat ca un lider de rang doi chiar si de asa-zisii aliati.

Iar voi, sosohaurilor, incetati sa mai aveti vise umede cu Romania. Sunteti creati de psd si veti disparea imediat ce baronii isi vor atinge tintele. Vedeti in urma, la Vadim.

BTW, de ce credeti ca este Rusia atat de cuminte cu Azerbaidjan? Sunt capabili sa alimenteze Europa cu gaz si petrol suficient pentru a-i inlocui pe rusi pe termen lung, iar infrastructura este in plina expansiune.
Daca nu stiti ca SUA este cel mai mare investitor acolo, poate va uitati peste zicerile lui Trump, care a spus clar si raspicat ca SUA nu va permite in Azerbaidjan scenariul cu Crimeea.


« Last Edit: 16 July 2023, 18:43 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1108 on: 17 July 2023, 03:11 »
Dar am vazut asta si cand rusii au dat kerosen pe drona. Ma asteptam sa vad spume cel putin cat vad pe foci, cand colo ei au scaldat-o in "neprofesionalismul pilotilor rusi". ;D
Aia a fost foarte tare si pe aici au aberat la greu.

De fapt a fost o lucratura de mare finete prin care au bagat drona in apa fara sa o loveasca si au recuperat ramasitele intr-un timp foarte scurt. Pilotii au fost decorati de Putin personal si presa lor a dat unele detalii:

"Se raportează că armata noastră a reușit să recupereze componentele valoroase ale UAV-ului MQ-9 Reaper care a căzut în Marea Neagră.

Unitățile specializate ale departamentului de apărare rus au devenit proprietarii unor informații neprețuite despre caracteristicile unui număr de componente electronice critice ale MQ-9 Reaper. Acestea sunt complexul optoelectronic multispectral turelă AN / AAS-52 și complexul (tip container) de recunoaștere radar de suprafață AN / APY-8 și stații de telemetrie și comunicații prin satelit securizate și terminalul sistemului de schimb de date Link-16.

Din informațiile primite de la "SAKRET” și de la Instituția Federală a Bugetului de Stat "Institutul Central de Cercetare al Forțelor Aerospațiale al Ministerului Apărării al Federației Ruse”, rezultă că specialiștii acestor organizații serioase au putut nu numai să studieze cablarea unităților cu microunde ale radarului APY-8, dar au determinat și parametrii energetici ai funcționării acestuia, inclusiv modurile de deschidere sintetizată inversată (ISAR) și sintetizată (SAR). Și, de asemenea, au calculat nivelul de imunitate la zgomot și rezoluția aproximativă a radarului, pe baza datelor dispozitivelor pentru conversia primară (și secundară) a semnalului radar reflectat.

Mai mult, acum vor putea calcula și mărirea dispozitivelor cu focalizare lungă ale complexului optoelectronic AN / AAS-52: un vizor în infraroșu și un modul de televiziune. Nici tipul sau rezoluția fotodetectorilor cu matrice folosite în acesta nu va deveni un secret. Ceea ce în viitor ne va permite să analizăm capacitățile complexului american în identificarea și clasificarea echipamentelor militare rusești la diferite distanțe și în diferite condiții meteorologice.

Specialiștii ruși au acum acces la determinarea parametrilor de frecvență ai telemetriei, comunicațiilor și schimbului de informații prin intermediul unui canal prin satelit și la evaluarea nivelului de imunitate la zgomot Link-16, ceea ce face posibilă simularea contramăsurilor eficiente din sistemele rusești de război electronic."
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1109 on: 17 July 2023, 10:40 »
Deci, dupa lovitura de asta-noapte, rusnacii vor agrea prelungirea acordului cerealelor?
Ce ziceti?

Post Merge: 17 July 2023, 13:33
Mda.
Cotaţia grâului a crescut semnificativ luni, după ce Rusia a anunţat că nu mai participă la acordul de export al cerealelor prin Marea Neagră, au informat traderii, transmite Reuters.
« Last Edit: 17 July 2023, 13:33 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.