Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 108428 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1110 on: 17 July 2023, 17:24 »
Dar am vazut asta si cand rusii au dat kerosen pe drona. Ma asteptam sa vad spume cel putin cat vad pe foci, cand colo ei au scaldat-o in "neprofesionalismul pilotilor rusi". ;D
Aia a fost foarte tare si pe aici au aberat la greu.

De fapt a fost o lucratura de mare finete prin care au bagat drona in apa fara sa o loveasca si au recuperat ramasitele intr-un timp foarte scurt. Pilotii au fost decorati de Putin personal si presa lor a dat unele detalii:

"Se raportează că armata noastră a reușit să recupereze componentele valoroase ale UAV-ului MQ-9 Reaper care a căzut în Marea Neagră.

Unitățile specializate ale departamentului de apărare rus au devenit proprietarii unor informații neprețuite despre caracteristicile unui număr de componente electronice critice ale MQ-9 Reaper. Acestea sunt complexul optoelectronic multispectral turelă AN / AAS-52 și complexul (tip container) de recunoaștere radar de suprafață AN / APY-8 și stații de telemetrie și comunicații prin satelit securizate și terminalul sistemului de schimb de date Link-16.

Din informațiile primite de la "SAKRET” și de la Instituția Federală a Bugetului de Stat "Institutul Central de Cercetare al Forțelor Aerospațiale al Ministerului Apărării al Federației Ruse”, rezultă că specialiștii acestor organizații serioase au putut nu numai să studieze cablarea unităților cu microunde ale radarului APY-8, dar au determinat și parametrii energetici ai funcționării acestuia, inclusiv modurile de deschidere sintetizată inversată (ISAR) și sintetizată (SAR). Și, de asemenea, au calculat nivelul de imunitate la zgomot și rezoluția aproximativă a radarului, pe baza datelor dispozitivelor pentru conversia primară (și secundară) a semnalului radar reflectat.

Mai mult, acum vor putea calcula și mărirea dispozitivelor cu focalizare lungă ale complexului optoelectronic AN / AAS-52: un vizor în infraroșu și un modul de televiziune. Nici tipul sau rezoluția fotodetectorilor cu matrice folosite în acesta nu va deveni un secret. Ceea ce în viitor ne va permite să analizăm capacitățile complexului american în identificarea și clasificarea echipamentelor militare rusești la diferite distanțe și în diferite condiții meteorologice.

Specialiștii ruși au acum acces la determinarea parametrilor de frecvență ai telemetriei, comunicațiilor și schimbului de informații prin intermediul unui canal prin satelit și la evaluarea nivelului de imunitate la zgomot Link-16, ceea ce face posibilă simularea contramăsurilor eficiente din sistemele rusești de război electronic."

Te hranesti la greu cu propaganda rusa.
Drona a cazut in apele internationale si daca chiar era ceva valoros in ea ramas intact, ei bine, rusii nu se plimbau singuri pe acolo. Plus ca americanii aveau dreptul legal sa o recupereze.
Ne acuzi pe noi ca ne indopam cu propaganda si pur si simplu pici in ridicol citand porcarii rusesti care ii dau cu virgula chiar si unui rus nascut beat si netrezit pana acum
Prietenii tai nici cipuri pentru ABS si airbaguri nu sunt capabili sa proiecteze si ii vezi tu descalcind tainele unui cip militar dintro drona americana de ultima generatie. Atunci de ce cumpara drone arhaice iraniene???

Acordul va fi prelungit. Nu e vorba de Ucraina, ci tarile in care ajung aceste cereale, multe dintre ele cel putin neutre in privinta razboiului. Mai are cativa ca el, "pretini", si acesti pretini nu vor fi incantati cand populatia va simti si mai rau foamea. Devine periculos pentru tronul lor.
« Last Edit: 17 July 2023, 17:26 by Cyberseller »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1111 on: 17 July 2023, 18:59 »
Dei podul este din nou "distrus"??

Si se pare ca de data asta structura a fost afectata si va dura ceva timp pana il repara. Rusia recomanda celor care vor sa conduca spre teritoriu sa circule prin teritoriul ocupat.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1112 on: 18 July 2023, 04:26 »
Actiune terorista, spun rusii. Distrugerea infrastructurii ucrainene si atacurile repetate asupra tintelor civile sunt umanitare, spun tot ei.

Propaganda turbeaza. A alcatuit o lunga lista cu posibile tinte din vest, dar au omis Turnul Eiffel.  :o
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1113 on: 22 July 2023, 03:50 »
„Vreau să vă reamintesc la ce politici agresive au condus Polonia în trecut. S-a încheiat tragic în 1939, când Polonia a fost abandonată de aliații săi occidentali în fața mașinii de război germane și și-a pierdut practic independența și suveranitatea, care a fost în mare parte restaurată datorită URSS. Datorită Uniunii Sovietice și poziției lui Stalin, Polonia a primit teritorii semnificative în Occident, ținuturi germane. Da, teritoriile vestice ale Poloniei moderne sunt darul lui Stalin pentru polonezi”

Putin, nu un sosohaur infect si incult.

A uitat sa spuna ca Stalin a invadat Polonia din est in timp ce Hitler o invada din vest invocand motive la fel de cretine ca cele folosite acum in cazul Ucrainei.
A uitat sa spuna si ca le-au daruit polonezilor si niste gropi comune in est.

Sa nu uitam totusi ca foarte multi romani sunt convinsi ca Soarele orbiteaza pamantul si ca, anual, producem peste 40% analfabeti functionali. Minciuni atat de oribile, spuse cu seninatate de un sef de stat, au lipici la multi.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1114 on: 23 July 2023, 23:35 »

Deh, la o femtosecunda de termonuclearele imbracate in cobalt le-a trecut belicosagul instant.
Mai un pic si declarau ca il sustin pe Putin. :D
 




Unde lovea Putin cu termonuclearele alea? La MOSCOVA?
Ca Wagner era cel care se revolta, nu era o actiune agresiva din partea NATO. Te trezesti si tu vorbind.

Putinelul tau are oricum zilele numarate.  De la anu va fi istorie, mark my word. Si va fi la gunoiul istoriei!
 


Sa nu uitam totusi ca foarte multi romani sunt convinsi ca Soarele orbiteaza pamantul si ca, anual, producem peste 40% analfabeti functionali. Minciuni atat de oribile, spuse cu seninatate de un sef de stat, au lipici la multi.

Iar tu, de tot ii faci pe romani sosohauri si analfabeti functionali cu cifre scoase din burta (eu zic ca sunt 70% din moment ce au votat numai tepe de presedinti pseudoliberali si corupti ,,da dreapta"  timp de 20 ani, betivi ca Base sau miserupisti ca Iohannis...da, da, ,,liberali adevarati"), te intreb:
-cate carti si manuale ai donat elevilor din familii sarace?
-cu cati bani ai contribuit la construirea unor scoli in sate si cartiere sarace? Sau macar la achizitionat autobuze scolare?
-ce ai facut tu pentru invatamantul romanesc?
-ai predat vreodata un curs? Macar unul elementar de astronomie/fizica/biologie/chimie/geografie incat sa le scoti romanilor din minte idei despre Pamantul plat, teoria geocentrica, creatia lumii in 6 zile si sa contribui la eliminarea superstitiilor?
-ai scris macar vreun articol la viata ta ca sa reduci analfabetismul functional?


Voi astia ,,liberali" numai sa dati din gura stiti, dar sa faceti ceva, imediat va prefaceti ca aveti altceva de facut.  E usor sa o arzi pe moralistul in timp ce tastezi pe ultimul racnet de telefon de pe plaja sau din club si sa te plangi de analfabetismul din Romania, dar sa nu te uiti in oglinda.


AUR, daca va veni la guvernare (si va veni cu siguranta), va fi strict din vina celor care au condus in ultimii 30 ani! Ca au preferat sa fure, sa se imbogateasca si sa traiasca bine in loc sa se preocupe de viitorul tarii.

In timp ce mii de elevi nu aveau internet la sate pentru a participa la cursurile scolare online de acasa, iar multi ne chinuiam cum sa ne gasim un loc de munca in plina stare de urgenta, liberalii tai isi incalcau propriile restrictii petrecand la vila lui Ludovic Orban.
Asa ca las-o mai moale cu AURUL tau, ca nu se poate sa fie aurolacii mai rai  decat ce au facut PSD-istii si PNL-istii Romaniei in ultimii 30 ani.

S-ar putea sa fie la fel si cu AUR cum a fost si cu USR si cu PP-DD si cu PDL si cu PRM si cu PNL si cu PNT si cu  toate partidele ,,da dreapta"   care se dadeau drept alternative la establishmentul PSD-UDMR.
« Last Edit: 23 July 2023, 23:49 by peacemaker »
 
The following users liked or thanked this post: Merlin

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1115 on: 24 July 2023, 08:14 »
N-am votat, NICIODATA, partidele aflate acum la guvernare. Nu ca as fi vreun vizionar, dar urmaresc cu atentie personajele cheie din componenta lor si ce creaturi pun pe liste la alegeri.

Cat despre restul tampeniilor emise de tine, prefer sa ma abtin sa ma cobor la acel nivel. Sunt statistici si sondaje care demonstreaza ce am spus, nu le scot din burta.

Cand mananci caca cu lopata, ori daca nu esti picat de pe Marte sau sub efectul specialelor, nu uita ca fiecare salariat al Romaniei doneaza lunar 45% din valoarea muncii sale, plus 19% TVA si alte taxe si impozite. Si ai pretentii cand esti obligat sa faci un asemenea efort. Partea care tine de mine nu ma face sa rusinez cand ma uit in oglinda. Statul, pentru care platesc atat de multa dijma, trebuie sa se ocupe de educatie si bunul mers al tarii.

Scuze daca te-am facut cumva sa te simti cu musca pe caciula.


O replica de miliarde data smardoilor rusi, indirect si sosohaurilor.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26415790-vasile-banescu-despre-atacul-asupra-catedralei-din-odesa-ortodoxia-nucleara-nu-mpiedica-ciot-culturii-civilizatiei-crestine-reale.htm



Post Merge: 24 July 2023, 08:25
Cat despre HAUR:
Prorusi convinsi.
Cand si-au marit salariile in Senat, toti au votat pentru. Teatrul lui Simion din momentul cand a explodat societatea civila a fost unul ieftin, pentru votantii lor.
S-au abtinut la pragul de 250.000 lei pentru evaziunea fiscala.
N-au scos o vorba despre drama batranilor din azilele groazei.
Si lista e lunga.

Daca astia sunt alternativa la leprele care ne conduc acum, prefer alta tara. Dar nu sunt si nici nu vor sa fie. Sunt creatia PSD si vor avea un cuvant de spus cat timp sunt in gratiile lui Ciolacu&Co.
« Last Edit: 24 July 2023, 08:25 by Cyberseller »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1116 on: 24 July 2023, 17:14 »
N-am votat, NICIODATA, partidele aflate acum la guvernare. Nu ca as fi vreun vizionar, dar urmaresc cu atentie personajele cheie din componenta lor si ce creaturi pun pe liste la alegeri.

Cat despre restul tampeniilor emise de tine, prefer sa ma abtin sa ma cobor la acel nivel. Sunt statistici si sondaje care demonstreaza ce am spus, nu le scot din burta.

Cand mananci caca cu lopata, ori daca nu esti picat de pe Marte sau sub efectul specialelor, nu uita ca fiecare salariat al Romaniei doneaza lunar 45% din valoarea muncii sale, plus 19% TVA si alte taxe si impozite. Si ai pretentii cand esti obligat sa faci un asemenea efort. Partea care tine de mine nu ma face sa rusinez cand ma uit in oglinda. Statul, pentru care platesc atat de multa dijma, trebuie sa se ocupe de educatie si bunul mers al tarii.

Scuze daca te-am facut cumva sa te simti cu musca pe caciula.


O replica de miliarde data smardoilor rusi, indirect si sosohaurilor.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26415790-vasile-banescu-despre-atacul-asupra-catedralei-din-odesa-ortodoxia-nucleara-nu-mpiedica-ciot-culturii-civilizatiei-crestine-reale.htm



Post Merge: 24 July 2023, 08:25
Cat despre HAUR:
Prorusi convinsi.
Cand si-au marit salariile in Senat, toti au votat pentru. Teatrul lui Simion din momentul cand a explodat societatea civila a fost unul ieftin, pentru votantii lor.
S-au abtinut la pragul de 250.000 lei pentru evaziunea fiscala.
N-au scos o vorba despre drama batranilor din azilele groazei.
Si lista e lunga.

Daca astia sunt alternativa la leprele care ne conduc acum, prefer alta tara. Dar nu sunt si nici nu vor sa fie. Sunt creatia PSD si vor avea un cuvant de spus cat timp sunt in gratiile lui Ciolacu&Co.

https://forum.computergamers.ro/politica/cu-cine-votati/msg125477/#msg125477
Ti-am raspuns aici ca sa nu mai facem off-topic.
Ar trebui sa stii ca nimic nu poate fi mai rau decat PSD-ul care ne-a distrus si jefuit tara in ultimii 30 ani, in colaborare cu PDL si PNL si UDMR.



In alta ordine de idei, sunteti pregatiti pentru razboiul cu Rusia?


https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/explozie-la-granita-romaniei-dupa-ce-fortele-ruse-au-bombardat-din-nou-regiunea-odesa-2437107

« Last Edit: 24 July 2023, 17:23 by peacemaker »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1117 on: 25 July 2023, 09:09 »
Nu va fi niciun razboi cu Rusia. Nu cat timp suntem in NATO.

HAUR poate aduna cel mult 25%. Cam astia sunt extremistii si neadaptatii pe la noi. Apoi va dispare ca partidul lui Vadim.
V-am mai spus ca sunt tinuti in viata pentru interesul altora.
Hint: Simion si gasca s-au ferit ca dracul de tamaie sa atace direct liderii PSD. Niste dubiosi veniti de nicaieri, de prin galerii, au sigur niste bube negre, deocamdata tinute la secret.

Cat despre rusi si deblocarea coridorului, sa asteptam intalnirea lui Erdogan cu Putin.
« Last Edit: 25 July 2023, 09:17 by Cyberseller »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1118 on: 26 July 2023, 03:12 »


HAUR poate aduna cel mult 25%. Cam astia sunt extremistii si neadaptatii pe la noi. Apoi va dispare ca partidul lui Vadim.
V-am mai spus ca sunt tinuti in viata pentru interesul altora.
Hint: Simion si gasca s-au ferit ca dracul de tamaie sa atace direct liderii PSD. Niste dubiosi veniti de nicaieri, de prin galerii, au sigur niste bube negre, deocamdata tinute la secret.

Cat despre rusi si deblocarea coridorului, sa asteptam intalnirea lui Erdogan cu Putin.

25% e suficient!

Pentru a alcatui guvern de coalitie cu PSD si pentru a baga Romania in sapa de lemn in 2-3 ani de guvernare. 

Ma rog, hai sa ne axam doar pe razboi si sa fim on-topic.

AUR-ul o sa fie cu adevarat o problema din 2025 incolo....pentru cine o sa supravietuiasca bombardamentelor rusesti.



Nu va fi niciun razboi cu Rusia. Nu cat timp suntem in NATO.

 

 
1. Bro, acum un an, un avion romanesc si un elicopter cu echipaj de salvare s-au prabusit in mod misterios. Asta in timp ce rusii sunt cunoscuti pentru ca detin tehnologii de bruiaj electronic.
Sunt atacate frecvent site-urile unor institutii romane de hackeri din Rusia de un an incoace.
Asta toamna, o racheta ruseasca a cazut in Polonia si Nord-Stream a fost detonat.
Acum 2 zile, rusii au bombarat depozite de cereale si porturi dunarene la 200 metri de granita noastra.
Primim zilnic amenintari din partea Rusiei ca o sa ne bombardeze.
 
Ne apropiem pe zi ce trece de ARTICOLUL 5 al NATO!

Imi pare rau ca ar trebui sa-ti reamintesc ca nu traim in filme cu happy-end.

Dar va fi razboi NATO-Rusia.
   
E inevitabil sa escaladeze pentru ca nicio tabara nu da inapoi.
Iar niste luni,  tu, eu si toti ceilalti nu o sa mai putem sta cu tartita pe scaun, vazand razboiul doar in jocuri, carti, filme si seriale. O sa ne luam la revedere de la confort si de la pace pentru o vreme.  Ori vei ajunge in armata, sa pazesti un depozit, o baza sau frontiera cu Moldova, ori vei sta cu frica si vei cobora periodic in adaposturi anti-bombardamente ca-n Ucraina pentru ca noapte de noapte, rusii o sa ne cam bombardeze cum ii bombardeaza pe ucraineni. 
For sure, multe dintre drone si rachete vor fi doborate, dar chiar si asa, o sa fie horror.

2. Este apoi in interesul SUA si lui NATO sa se reinstaureze serviciul militar obligatoriu pentru a mai spala niste bani pe uniforme, arme si cazarmi la fel cum au facut cu vaccinurile si mastile anti-COVID.
E in interesul companiilor producatoare de armament sa vanda cat mai mult pe piata europeana.

It's just business! Nothing personal!

3. Dupa cum arata situatia, razboiul va fi asimetric/conventional la distanta, cu rachete conventionale/hipersonice si cu drone la distanta + bombardamente aeriene pe raza lunga.

Maxim ceva batalie navala in Marea Neagra, niste dog fight-uri dintre F-16/F-35/F-22/F/18 vs Suhoaiele si MiG-urile rusesti care vor pica ca mustele chiar la decolare. :D

Cum noi romanii suntem desptepti ca am excelat mai mult in a forma soldati pe post de carne de tun dupa maniera sovietica si am irosit bani pe fieratanii vechi de avioane  ......in loc sa cumparam sisteme antiaeriene de ultima generatie, cat mai multe, plus scut antiracheta suplimentar si sisteme radar mai multe.....o sa doar incasam la greu.

Sa ne rugam ca poate le deviaza Ucraina.
De la Polonia nu ma astept sa ne dea o mana de ajutor.
 
4. SUA o sa se implice cum se implica si in Ucraina, mai deloc, doar ne vor livra armament, avioane vechi, tancuri vechi. N-ai sa-l vezi pe Biden sa riste un razboi termonuclear in care sa fie rase de pe fata planetei orase ca New York si Los Angeles de catre orci.

Maxim o sa fie o batalie navala pe Marea Neagra si niste dog fight-uri, dar NATO se va abtine sa bombardeze teritoriul Rusiei tocmai de frica retoricii nucleare a lui Putin.  Nu putem decat sa incasam sau sa deviem.  Eventual, vom putea lovi doar tintele rusesti din Ucraina/Donbas.

Si zii mersi daca macar o sa primim ajutor de la americani, ca daca vine un Trump sau un DeSantis din 2025 incolo, aleluluia.  Sau roaga-te sa se termine razboiul pana la alegerile din SUA.

5. Razboiul asta s-ar putea  termina rapid,   ori  dupa ce toate tarile  europene vor pune presiune pe Kiev pentru a nu mai fi bombardate de Rusia si vor ameninta ca nu vor mai ajuta Ucraina. 

Ori se poate termina chiar in 2-3 zile daca rusii detoneaza centrala nucleara de la Zaporojie si iradiaza imprejurimile,  toate trupele se retrag....gata razboiul! Populatia Eurasiei intra in carantina pentru 2 luni pana cand trec radiatiile.


6.  Negocierile o sa rezulte asa:

Ucrainei i se garanteaza aderarea instanta la NATO si UE.  Crimeea si Donbasul o sa ramana sub Rusia si se va crea Ucraina de Est/Republica Novarusia.

Niprul o sa fie pe ambele maluri impanzit de rachetele si tancurile americane si de cele rusesti, marcand noua cortina de fier a Europei si inceputul celui de-al doilea razboi rece, care se va termina cu falimentul si colapsul Federatiei Ruse peste vreo cateva decenii de izolare.
 
7. Putin nu o sa sfarseasca ca Milosevici, asta e clar. Nu o sa fie niciodata judecat la Haga si sper ca realizezi asta. Nu se va preda, nu se va sinucide si nici nu va renunta la razboi. Asta e genul de dictator care va  avea ori sfarsitul lui Mussolini/Ceausescu/Saddam/Gadaffi, ori va muri in patul lui de batranete ca Stalin sau Mao.


Eu preconizez o escaladare in toamna asta si o incheiere brusca a razboiului in primavara anului 2024.

Din primavara 2024 -2025 incolo o sa fie alta belea mare.

 
« Last Edit: 26 July 2023, 03:28 by peacemaker »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1119 on: 26 July 2023, 07:10 »
Trebuia sa schimbi contul pentru a relua posturile kilometrice?

Ma bazez pe ce afirm pentru ca Putin a "ratat" momentul cand NATO putea fi zduncinat cumva. Folosesc ghilimelele pentru ca acest moment nu a existat niciodata.
Singura lui speranta a fost ca criza energetica din iarna trecuta, generata de dependenta aproape totala ale unor tari de resursele Rusiei, sa creeze fisuri mari in randul Aliantei. Nu a fost sa fie, ghinion.

Vezi tu, toata aceasta nebunie de dincolo de razboi care ne afecteaza si pe noi este generata de sceleratul de la Kremlin. Este suficient sa te inraiasca.
Vrei semne?
Germania a trecut de la "doar casti" in 2022 la a declara oficial "interventie militara directa" pentru a ajuta Polonia daca este invadata de scelerat (ala din Bielorusia este doar un bufon, nu el decide).
S-au bucurat toti extremistii Europei cand Giorgia Meloni a castigat alegerile (Putin jubila) si vedem acum ca Italia ajuta si mai mult Ucraina.
Portugalia si Spania, tari aflate in capatul celalalt al Europei, si-au intensificat eforturile de ajutorare a Ucrainei.
Erdogan, vazut cu sacii in caruta dupa alegeri, ii tot cara perverse lui Putin. Doar nu crezi ca turcii sunt incantati sa vada barcile lui Putin facand legea prin Marea Neagra? Nicio tara cu litoral la Marea Neagra nu este.

Toata omenirea vede crimele, distrugerile si nenorocirile generate de acest popor bolnav in Ucraina. Seful lor este pe zi ce trece tot mai nefrecventabil si elita Rusiei o stie. O stie si el, de aceea s-a scapat in pantaloni cand cateva mii de mercenari au luat-o la trap spre Moscova. Nu poti cuceri Moscova nici cu 100.000 de oameni superantrenati, dar te scapi pe tine de frica pentru ca nu stii in cine sa mai ai incredere. Pe zi ce trece, aceasta elita a Rusiei este tot mai constienta ca trebuie sa scape cumva de criminal pentru a drege busuiocul.
Vom vedea cum si cand, dar e cert ca Rusia nu va ataca NATO. Singura tinta viabila acum pentru ei este R. Moldova, dar ucrainenii se incapataneaza sa reziste.
« Last Edit: 26 July 2023, 07:24 by Cyberseller »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1120 on: 26 July 2023, 18:09 »

4. SUA o sa se implice cum se implica si in Ucraina, mai deloc, doar ne vor livra armament, avioane vechi, tancuri vechi. N-ai sa-l vezi pe Biden sa riste un razboi termonuclear in care sa fie rase de pe fata planetei orase ca New York si Los Angeles de catre orci.

Maxim o sa fie o batalie navala pe Marea Neagra si niste dog fight-uri, dar NATO se va abtine sa bombardeze teritoriul Rusiei tocmai de frica retoricii nucleare a lui Putin.  Nu putem decat sa incasam sau sa deviem.  Eventual, vom putea lovi doar tintele rusesti din Ucraina/Donbas.

Si zii mersi daca macar o sa primim ajutor de la americani, ca daca vine un Trump sau un DeSantis din 2025 incolo, aleluluia.  Sau roaga-te sa se termine razboiul pana la alegerile din SUA.


Nu au cum. NATO iti spune ceva?? Ucraina nu e in NATO, Romania este.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1121 on: 26 July 2023, 18:34 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 
The following users liked or thanked this post: taxon, Meghido 1469 î.Hr.

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1122 on: 26 July 2023, 22:55 »
Sosohauri sunt in toata lumea. Si idioti utili.

Gretos. Omul ala isi apara tara si o face intr-un mod atat de magistral incat turbeaza toti, de la adunatura lui Putin pana la cotarlele lui din restul tarilor.

Singurul nazist care ii saracesc si distrug pe ucraineni este Putin.

App, si-a lansat Simon de Haur niste candidati (ceva de genul) folosind platforma lui Chavez din scoarta in scoarta. Chavez nu mai este, insa idiotii lui utili supravietuiesc cu frunze de copac imbibate in petrol.
Mare grija mare, baieti.
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1123 on: 27 July 2023, 10:09 »
Nimic nou sub soare, istoria se repeta intr-un fel sau altul.
Toul pentru front, totul pentru victorie!
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 
The following users liked or thanked this post: Meghido 1469 î.Hr.

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1124 on: 27 July 2023, 20:28 »
Sosohauri sunt in toata lumea. Si idioti utili.

Gretos. Omul ala isi apara tara si o face intr-un mod atat de magistral incat turbeaza toti, de la adunatura lui Putin pana la cotarlele lui din restul tarilor.

Singurul nazist care ii saracesc si distrug pe ucraineni este Putin.

App, si-a lansat Simon de Haur niste candidati (ceva de genul) folosind platforma lui Chavez din scoarta in scoarta. Chavez nu mai este, insa idiotii lui utili supravietuiesc cu frunze de copac imbibate in petrol.
Mare grija mare, baieti.
   Vad ca ai atata admiratie pentru Zelensky ca parca ti-ai dori sa ai si tu un conducator asa puternic si convins care sa te ia cu forta si sa te arunce intr-un razboi pe care nu are cum sa-l castige.
     Tu observi cat de greu este trimis armamentul pe front? acum trimitem tancuri, peste o perioada de timp va trimitem avioane.... si tot asa ca sa prelungeasca razboiul pana la ultimul ukrainian.
« Last Edit: 27 July 2023, 20:44 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,