Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 108664 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1171 on: 12 August 2023, 06:17 »
 
Conditiile principale sunt legate de securitate impotriva extinderii NATO spre est.
Extinderea este doar unul dintre pretextele unei invazii care a avut drept unic scop anexarea de teritorii si a trecerii definitive sub umbrela Rusiei a ceea ce mai ramane din Ucraina. Cu Ucraina pusa la respect, R. Moldova era si ea inghitita dintr-un singur hap.
De ce nu au invadat Finlanda cand a iesit din neutralitate si era clar ca in cateva luni adera la NATO? Ucraina era la decenii de aderare inainte de pierderea peninsulei Crimeea si razboiul civil din Donbas. Dupa 2014, Ucraina putea adera doar daca ceda benevol aceste teritorii pentru ca NATO nu accepta membrii care au dispute teritoriale cu vecinii.

Merge ce spui tu prin parcurile de pacanele si birturile rau famate. Incearca sa nu ne mai jignesti. Putin a vrut teritorii si nimic mai mult. Pentru gloria lui personala pentru ca il doare fix in noada de rusi si Rusia. Nu poti ramane in istorie daca omori doar opozanti si ziaristi, toti tiranii o practica, iar varsta isi spune cuvantul. Acum este si el un mare criminal, bun de pus in rama langa Stalin si ceilalti mari criminali ai Rusiei, iar restul este cancan.

« Last Edit: 12 August 2023, 06:28 by Cyberseller »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1172 on: 14 August 2023, 18:02 »
In tot acest razboi i-au ajutat in contratimp si insuficient. Nu i-au lasat sa moara, dar nici nu i-au ajutat sa castige. Tancurile occidentale, restul blindatelor si chiar avioane si elicoptere trebuiau sa ajunga anul trecut in Ucraina, cand rusii inca nu plantase miliardul de mine si nici nu se ingropasera sub miliardele de tone de ciment.

Ucrainenii s-au descurcat admirabil anul trecut, cand ardeau tancuri rusesti cu Sfantul Javelin si dadeau elicoptere rusesti jos cu Stingere.

Dar anul asta, cu parere de rau, o ard la modul ,,full retard".

Ce dracu sa faca ucrainenii cu tancuri Leopard, Abrams, Challenger si Bradley-uri in epoca asta, cand tot teritoriul lor ocupat de rusi e plin de mine antitanc si chiar si rusii au armament antitanc?
Prefer sa cred teoria conspirationista ca Biden, Olaf si cu Sunak spala bani, altfel nu vreau sa cred ca Zelenski se transforma intr-un nou Putin, intr-un razbunator idiot si o bruta agresiva,  fara strategie.

Nici avioanele de vanatoare nu sunt fezabile in epoca asta.

Ce le trebuiau acum ucrainenilor erau mai multe rachete Patriot, scut antiracheta, mai multe lansatoare Himars, mai multe drone, mai multe javeline si stingere.....si in rest, rabdare! Ca teritoriile alea nu o sa le recupereze prea curand. Probabil nici in 10 ani! Dar erau mai eficienti, asa.....irosind oameni si tancuri pe contraofensiva asta care e din start sortita esecului.
Trebuiau sa se opreasca pana la Herson, pana unde au avut succes, si apoi gata.
Bahmut a fost iarasi o bataie de joc...e drept, a secerat zeci de mii de rusi, dar si ucrainenii au pierdut enorm de multi soldati buni de care Ucraina ar fi avut nevoie acum.


Quote

N-au avut sange in instalatie si vor regreta in viitor, caci gena de criminali si cotropitori a rusilor ramane activa, iar dictatorii si criminalii se pare ca preiau puterea la nivel global.

Lol, ma mir ca observi asta. 
Antivaccinistii de pe aici au observat din 2020.
Eu am observat asta din 2001.

Si nu e vorba  de China/Rusia/tarile orientale/africane/sud-americane (alea au fost dictaturi cam dintotdeauna).

E vorba de Europa si America de Nord.
Si conservatorii si progresistii si social-democratii si liberalii si nationalistii  vor sa se extermine unii pe ceilalti pentru a ramane numai unul din ei la guvernare pentru cat mai multi ani.
Pentru ca sa stai in opozitie e sucks acum, fara bani, fara privilegii.
E foamete mare si da, guvernantii, indiferent de partid, vor fi tot mai totalitari.

Quote

Pacat de Moldova. Pacat de toate tarile mici care au avut "norocul" sa fie vecini cu monstrul rusesc.

Moldova isi merita soarta ca nu s-a unit cu Romania imediat dupa 1991. 


Quote
Vremurile frumoase, cand trageai cu pusca doar la calculator, au cam apus.

Poate ca nu ar fi rau sa invatati niscai tehnici de supravietuire in caz de razboi pentru ca intr-acolo de indreptam.
Prin 2007-2011, cand se lansau o gramada de jocuri in care simulau razboiul NATO-Rusia  in Modern Warfare, Battlefield, World in Conflict, Red Alert, tu unde erai?

Multi dintre noi ne-am pregatit psihologic pentru asa ceva de cand Putin a atacat Georgia. Stiam ca o sa urmeze Ucraina, Moldova, Tarile Baltice, noi......de cand am vazut in 2011, cand a crescut bugetul militar si a anuntat ca candideaza pentru al treilea mandat, mult mai avid dupa putere si operat sa arate mai tanar.
Atunci mi-am dat seama ca vin vremuri nasoale si ca trebuie sa ne pregatim pentru un nou razboi rece.

Pe fostul forum CG, lumea radea de mine ca am deschis topicul cu Vladimir Putin : The Rise of the Mother Russia.....nu ma credeau ca Putin e malefic si ca pune la cale ceva.
Eh, poftim!

Quote


 Puteam avea pace si prosperitate, dar suntem prea prosti si prea ticalosi ca sa le putem pastra pe termen lung.
,,Has the world ever been at peace? Of the past 3,400 years, humans have been entirely at peace for 268 of them, or just 8 percent of recorded history".

Cam asa e din pacate.

Quote
Dau exemplu ce se intampla la noi. Care este alternativa la mascaricii corupti care ne conduc acum? Sosohaurii? Astia vor sa ne scoata din UE si NATO, cica vom fi independenti. Cat de cretin poti fi sa nu intelegi ca rusii ne vor inghiti in secunda doi si cat de retardat poti fi sa nu vezi ca aproape tot ce s-a mai construit in tara aceasta dupa Revolutie s-a facut cu ajutorul UE? Cat de scapat in cap la nastere sa fi sa nu vezi ca nivelul de trai a crescut masiv in Romania de cand a aderat la UE. Ah, ca mai sunt si saraci, nimic de zis. Coruptia a saracit multi romani, beleaua este ca acesti romani n-au facut nimic pentru a scapa de ea. Le mor copiii de foame in casa, dar ei semneaza zilnic condica la birt si pacanele si voteaza mituiti de corupti cu un mic si-o bere.

"Li s-a urat cu binele"
 

Banuiesc eu, dar cred ca AUR-istii vor fi primii care vor pleca din tara daca ne bombardeaza rusii.
Iar de la PSD-isti (si PNL-isti, UDMR-isti si ex-PDL-isti) ma astept sa capituleze si sa proclame Romania tara neutra, ba o si vor scoate din NATO.  Ca doar nu vor sa-si vada viloaiele distruse dupa ani de furaciune.


Suntem la mila democratilor americani si a lui Biden in caz de razboi cu Rusia.
 
« Last Edit: 14 August 2023, 18:04 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1173 on: 14 August 2023, 18:23 »
Războiul cel mai probabil se prelungeşte, succesul contraofensivei ucrainene ar putea veni abia la primăvară, scrie The Wall Street Journal (WSJ), relatează News.ro.
--
In final se poate continua si asa, pot fi tocati si marunt si incet. Pompat armament la greu in UCraina si loviti si economic pe unde ii prind. Putin e turbat ca rubla continua sa se deprecieze mult. Nu cred ca rusii pot sustine campania asta la nesfarsit, ii costa mult.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1174 on: 14 August 2023, 20:04 »
Se anunta o noua mobilizare la rusi. Una este sa te bati cu patriotismul in piept la tine in casa si cu totul alta sa il dovedesti putrezind prin transeele din Ucraina.
O fi secat izvorul cu idioti utili, trebuie invitati si cei care nu vor sa auda de razboi.

In ceea ce ne priveste, duhoarea rusilor este din ce in ce mai pregnanta. Au abordat in stil pirasteresc o nava care avea Sulina ca destinatie. Inca doua-trei din astea, ramase fara raspuns din partea noastra, si ne-au futut comertul pe Marea Neagra.
Un alt damf este explicat in materialul de mai jos.
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1175 on: 15 August 2023, 00:15 »
Te miri ca incep sa ia cu japca tot ce prind pe mare ? Pai au luat toate granele ce le-au prins in teritoriile ocupate si tot fierul ce l-au prins in Azovstal. Toata otelaria au golit-o.
Credeti ca le pasa ca mori de foame ?
https://www.dw.com/ro/70-de-ani-de-la-foamea-din-basarabia-canibalism-provocat-de-regimul-sovietic/a-19432264
In Romania cand a fost secota aia severa statul roman a intervenit cat s-a putut. Macar i-a mai relocat temporar de acolo, le-a mai trimis mancare. In Moldova ocupata de rusi nu a intervenit nimeni, le-au taiat si copacii de pe strada si le-au luat si ultimul sac de faina pt ca trebuiau date cotele de razboi. Au mancat cadavre !
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1176 on: 17 August 2023, 03:02 »
Polonia face parada cu trupe serioase.






Noi de ziua marinei suntem vai de.....


https://www.youtube.com/watch?v=37z66KdkWyA&ab_channel=Administra%C8%9BiaPreziden%C8%9Bial%C4%83
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1177 on: 18 August 2023, 19:50 »
Intr-un interviu dat jurnalistei ucrainence Diana Panchenko, Lukashenko spune ca fereastra care ar permite ucrainenilor sa ceara pace s-ar putea inchide in viitorul apropiat. I-a aratat si o harta despre cum ar putea sa arate Ucraina dupa incheierea ostilitatilor.

Cu cateva zile in urma, un inalt oficial NATO a sugerat ca Ucraina ar trebui sa cedeze teritoriile ocupate de rusi in schimbul aderarii la NATO, dar nici rusii si nici ucrainenii nu sunt de acord cu asta. Printre altele, rusii vor ca Ucraina sa aiba un statul "neutru", adica sa nu faca parte din nici o alianta militara (respectiv sa nu adere la NATO).
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1178 on: 18 August 2023, 20:14 »
Intr-o alta ordine de idei, se vede de pe Marte disperarea rusilor ca NATO nu le ofera un motiv care sa gireze o noua mobilizare. Tot provoaca dar nu le iese si disperarea este mare pe front.
Se duce dracului pactul social al lui Putin cu sclavii lui daca decreteaza o noua mobilizare. Si este mare nevoie de inca una.

Sa vedem unde o sa ii duca si cacealmaua din Marea Neagra. Preturile cerealelor au crescut, dar sunt inca la nivel suportabil pentru africani in aceasta perioada cu oferta la varf. Rusia are productie record (plus ciordeala din Ucraina), insa niciun mare armator nu lucreaza cu ei pentru ca sunt deconectati de la sistemul mondial de plati. Daca preturile explodeaza o sa isi faca numai "pretini" in Africa si Asia.
« Last Edit: 18 August 2023, 20:22 by Cyberseller »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1179 on: 19 August 2023, 21:49 »
Linia frontului s-a impins si se impinge incet si sigur spre rusi. Se vede ingrijorarea cand iar incep sa vorbeasca orcii despre armele nucleare(Lavrov).
Trebuie rabdare, e un razboi de uzura. De o parte avem NATO si toata lumea mai spalata, de partea cealalta avem o tara cu PIB-ul cat Italia. Trebuie pompat mai mult in Ucraina.

Post Merge: 20 August 2023, 14:04
Din categoria: "La orcul sarac nici boii nu trag"
https://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-26473314-sonda-luna-25-prabusit-suprafata-lunii-incetat-mai-existe-anunta-roskosmos.htm
« Last Edit: 20 August 2023, 14:04 by Ciocanul »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1180 on: 20 August 2023, 23:41 »
Intr-un interviu dat jurnalistei ucrainence Diana Panchenko, Lukashenko spune ca fereastra care ar permite ucrainenilor sa ceara pace s-ar putea inchide in viitorul apropiat. I-a aratat si o harta despre cum ar putea sa arate Ucraina dupa incheierea ostilitatilor.

Cu cateva zile in urma, un inalt oficial NATO a sugerat ca Ucraina ar trebui sa cedeze teritoriile ocupate de rusi in schimbul aderarii la NATO, dar nici rusii si nici ucrainenii nu sunt de acord cu asta. Printre altele, rusii vor ca Ucraina sa aiba un statul "neutru", adica sa nu faca parte din nici o alianta militara (respectiv sa nu adere la NATO).
In toate cercurile politice europene se vorbeste despre presarea Ucrainei sa puna la cale negocieri cu Rusia, ba sa o convinga sa cedeze teritoriile la schimb cu aderare accelerata la NATO in timp accelerat. Inclusiv secretarul american al apararii a spus ca razboiul se va incheia cu negocieri. Au aparut chiar zvonuri ca Germania si Franta i-au dat Ucrainei deadline pana la iarna sa recupereze tot ce poate, apoi sa inceapa negocierile, in caz contrar, vor inceta sa-i mai acorde sprijin invocand riscurile inceperii unui razboi NATO-Rusia.   Se vrea terminarea razboiului pana in primavara-vara anului 2024, cand se estimeaza ca o sa inceapa o alta belea globala de anvergura pandemiei.
 
Nici Polonia nu prea mai e inflacarata sa sprijine Ucraina din cauza scandalului cerealelor, plus ca risca sa intre intr-un razboi hibrid direct cu Rusia din cauza wagneristilor din Belarus care planuiesc sa se strecoare prin refugiati si sa provoace haos la granita. Problemele economice si criza energetica, fara sa mai mentionez schimbarile climatice, cam pun in dificultate sprijinul NATO pentru Ucraina cand fiecare stat membru are probleme grave de rezolvat pe plan intern.

Crezi ca o sa mai livram asa usor tancuri, avioane si rachete Ucrainei cand o sa explodeze  mamaliga in fiecare mare oras european cum s-a intamplat la Paris recent sau cand gradul de accidente si crime a crescut inclusiv la noi in vara asta?
Problema e ca chiar daca Ucraina o sa fie presata sa inceteze ostilitatile cu Rusia si sa faca negocieri,  mai devreme sau mai tarziu, tot va fi un WW3 din cauza crizei resurselor si schimbarilor climatice  (fie va fi la anu, in 5-10 ani, sau in 20-50 ani) din care vor rezulta sute de milioane de morti, poate chiar miliarde.   
Chit ca nu o sa fie WW3 intre NATO si Rusia/China, o sa fie  un WW3 intre toti, ba chiar intre statele membre NATO, pentru ca se va ajunge la asa situatie incat ca nimeni nu va mai tine cont de acorduri cand nu o sa mai ai minereuri, hrana, combustibil si apa potabila.


Linia frontului s-a impins si se impinge incet si sigur spre rusi. Se vede ingrijorarea cand iar incep sa vorbeasca orcii despre armele nucleare(Lavrov).
Trebuie rabdare, e un razboi de uzura. De o parte avem NATO si toata lumea mai spalata, de partea cealalta avem o tara cu PIB-ul cat Italia. Trebuie pompat mai mult in Ucraina.
 

Ucrainenii numai rabdatori nu sunt, ca daca erau, cereau mai multe rachete HIMARS si drone sa le faca vietile imposibile orcilor din Crimeea si Donbas. Presupunea un razboi asimetric si limitat, care sa dureze  5-10 ani, dar victoria era sigura, si pana atunci, Rusia intra in colaps economic, iar regimul putinist se prabusea.
Dar nu....au vrut musai tancuri si vehicule blindate sa faca rahatul praf. N-au facut decat sa-si creasca pierderile cu contraofensiva lui peste prajit........ mii de soldati ucraineni morti si multi mutilati pe viata de la mine pentru cateva sate amarate ....asta suna a stalinism, la fel ca la rusi.
 
Nu o sa faca nimic nici cu tancurile Abrams, nici cu avioane F-16. Contraofensiva adevarata a fost anul trecut, cand au eliberat Hersonul. Dupa aia gata, se intorceau la defensiva, isi fortificau bine pozitiile si ii secerau pe rusi. Bakhmut trebuia sa dureze ani, sa le iroseasca soldati si resursele Rusiei.

Intr-o alta ordine de idei, se vede de pe Marte disperarea rusilor ca NATO nu le ofera un motiv care sa gireze o noua mobilizare. Tot provoaca dar nu le iese si disperarea este mare pe front.
Se duce dracului pactul social al lui Putin cu sclavii lui daca decreteaza o noua mobilizare. Si este mare nevoie de inca una.
 

E foarte putin probabil sa mai poata Putler sa cheme alti soldati, dar mi-e teama ca razboiul ar putea lua o intorsatura urata daca Xi anunta public ca il sprijina la atacarea Ucrainei, iar intre timp incepe o blocada asupra Taiwanului si Japoniei.
Chinezii incep sa se manifeste tot mai agresiv in privinta invadarii Taiwanului.
Daca se ajunge la asta, americanii au de ales intre doua optiuni -  ori intram in WW3 (de va fi asimetric si conventional, va dura 8-10 ani si cu 200-300 milioane de morti),  ori negocieri  prin care Ucraina sa cedeze teritoriile Rusiei, sa adere la NATO, Nipru sa devina noua cortina de fier si sa intram oficial intr-un nou razboi rece.
Mai mult ca sigur vor alege ultima varianta ca intre niste  "superputeri civilizate si materialiste" care nu vor anihilare globala. 
« Last Edit: 21 August 2023, 00:09 by peacemaker »
 

Offline torque49

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1181 on: 21 August 2023, 07:18 »
Intr-un interviu dat jurnalistei ucrainence Diana Panchenko, Lukashenko spune ca fereastra care ar permite ucrainenilor sa ceara pace s-ar putea inchide in viitorul apropiat. I-a aratat si o harta despre cum ar putea sa arate Ucraina dupa incheierea ostilitatilor.

Cu cateva zile in urma, un inalt oficial NATO a sugerat ca Ucraina ar trebui sa cedeze teritoriile ocupate de rusi in schimbul aderarii la NATO, dar nici rusii si nici ucrainenii nu sunt de acord cu asta. Printre altele, rusii vor ca Ucraina sa aiba un statul "neutru", adica sa nu faca parte din nici o alianta militara (respectiv sa nu adere la NATO).
In toate cercurile politice europene se vorbeste despre presarea Ucrainei sa puna la cale negocieri cu Rusia, ba sa o convinga sa cedeze teritoriile la schimb cu aderare accelerata la NATO in timp accelerat. Inclusiv secretarul american al apararii a spus ca razboiul se va incheia cu negocieri. Au aparut chiar zvonuri ca Germania si Franta i-au dat Ucrainei deadline pana la iarna sa recupereze tot ce poate, apoi sa inceapa negocierile, in caz contrar, vor inceta sa-i mai acorde sprijin invocand riscurile inceperii unui razboi NATO-Rusia.   Se vrea terminarea razboiului pana in primavara-vara anului 2024, cand se estimeaza ca o sa inceapa o alta belea globala de anvergura pandemiei.
 
Nici Polonia nu prea mai e inflacarata sa sprijine Ucraina din cauza scandalului cerealelor, plus ca risca sa intre intr-un razboi hibrid direct cu Rusia din cauza wagneristilor din Belarus care planuiesc sa se strecoare prin refugiati si sa provoace haos la granita. Problemele economice si criza energetica, fara sa mai mentionez schimbarile climatice, cam pun in dificultate sprijinul NATO pentru Ucraina cand fiecare stat membru are probleme grave de rezolvat pe plan intern.

Crezi ca o sa mai livram asa usor tancuri, avioane si rachete Ucrainei cand o sa explodeze  mamaliga in fiecare mare oras european cum s-a intamplat la Paris recent sau cand gradul de accidente si crime a crescut inclusiv la noi in vara asta?
Problema e ca chiar daca Ucraina o sa fie presata sa inceteze ostilitatile cu Rusia si sa faca negocieri,  mai devreme sau mai tarziu, tot va fi un WW3 din cauza crizei resurselor si schimbarilor climatice  (fie va fi la anu, in 5-10 ani, sau in 20-50 ani) din care vor rezulta sute de milioane de morti, poate chiar miliarde.   
Chit ca nu o sa fie WW3 intre NATO si Rusia/China, o sa fie  un WW3 intre toti, ba chiar intre statele membre NATO, pentru ca se va ajunge la asa situatie incat ca nimeni nu va mai tine cont de acorduri cand nu o sa mai ai minereuri, hrana, combustibil si apa potabila.


Linia frontului s-a impins si se impinge incet si sigur spre rusi. Se vede ingrijorarea cand iar incep sa vorbeasca orcii despre armele nucleare(Lavrov).
Trebuie rabdare, e un razboi de uzura. De o parte avem NATO si toata lumea mai spalata, de partea cealalta avem o tara cu PIB-ul cat Italia. Trebuie pompat mai mult in Ucraina.
 

Ucrainenii numai rabdatori nu sunt, ca daca erau, cereau mai multe rachete HIMARS si drone sa le faca vietile imposibile orcilor din Crimeea si Donbas. Presupunea un razboi asimetric si limitat, care sa dureze  5-10 ani, dar victoria era sigura, si pana atunci, Rusia intra in colaps economic, iar regimul putinist se prabusea.
Dar nu....au vrut musai tancuri si vehicule blindate sa faca rahatul praf. N-au facut decat sa-si creasca pierderile cu contraofensiva lui peste prajit........ mii de soldati ucraineni morti si multi mutilati pe viata de la mine pentru cateva sate amarate ....asta suna a stalinism, la fel ca la rusi.
 
Nu o sa faca nimic nici cu tancurile Abrams, nici cu avioane F-16. Contraofensiva adevarata a fost anul trecut, cand au eliberat Hersonul. Dupa aia gata, se intorceau la defensiva, isi fortificau bine pozitiile si ii secerau pe rusi. Bakhmut trebuia sa dureze ani, sa le iroseasca soldati si resursele Rusiei.

Intr-o alta ordine de idei, se vede de pe Marte disperarea rusilor ca NATO nu le ofera un motiv care sa gireze o noua mobilizare. Tot provoaca dar nu le iese si disperarea este mare pe front.
Se duce dracului pactul social al lui Putin cu sclavii lui daca decreteaza o noua mobilizare. Si este mare nevoie de inca una.
 

E foarte putin probabil sa mai poata Putler sa cheme alti soldati, dar mi-e teama ca razboiul ar putea lua o intorsatura urata daca Xi anunta public ca il sprijina la atacarea Ucrainei, iar intre timp incepe o blocada asupra Taiwanului si Japoniei.
Chinezii incep sa se manifeste tot mai agresiv in privinta invadarii Taiwanului.
Daca se ajunge la asta, americanii au de ales intre doua optiuni -  ori intram in WW3 (de va fi asimetric si conventional, va dura 8-10 ani si cu 200-300 milioane de morti),  ori negocieri  prin care Ucraina sa cedeze teritoriile Rusiei, sa adere la NATO, Nipru sa devina noua cortina de fier si sa intram oficial intr-un nou razboi rece.
Mai mult ca sigur vor alege ultima varianta ca intre niste  "superputeri civilizate si materialiste" care nu vor anihilare globala. 

 "se estimeaza ca o sa inceapa o alta belea globala de anvergura pandemiei". Pune un link despre asta sau zi pe scurt ce se aude !?
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1182 on: 21 August 2023, 07:20 »
Sunt sigur ca multi politicieni ar fi incheiat "pacea" inca de anul trecut. Din pacate pentru aceasti politicieni, rusii sunt doar niste brute idioate.
Ati vazut imaginile dupa atacul din Cernihiv, un atac terorist care nu are nicio legatura cu razboiul? Ei bine, tot mapamondul le-a vazut  si toti cei care au avut parte de atacuri teroriste in tarile lor au facut conexiunea. Au si ei scursurile lor, iubitoare de rusi care se bucura cand vad femei si copii spulbarati de rachete, insa majoritatea simt scarba si dispret pentru Putin si sclavii lui.
Sa ne reamintim ca inarmarea serioasa a Ucrainei a inceput dupa ce tot mapamondul a vazut ororile de la Bucha. Multi compara crimele rusilor cu ororile nazistilor si nu sunt departe de adevar. Tot ce fac rusii in Ucraina seamana izbitor cu "ispravile" nazistilor dintr-un trecut pe care il credeam ingropat. Din pacate, e nevoie doar de un criminal stapan peste o tara agresiva pentru a fi dezgropat, caci idioti utili si scursuri se gasesc pe tot mapamondul.
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1183 on: 21 August 2023, 09:01 »
Nazisti,








« Last Edit: 21 August 2023, 09:15 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1184 on: 21 August 2023, 10:11 »
Banuiesc ca ti-e imposibil sa intelegi ca aceste tragedii nu erau posibile fara interventia brutala a Rusiei in Ucraina. Nici in Moldova, nici in Georgia si nici in Cecenia, ca sa enumar doar vitejiile rusilor dupa ce au pierdut razboiul rece.

PS. O racheta Iskander a lovit Cernihiv. O lovitura tintita intr-o mare de civili, intr-o sambata, intr-un oras aflat mult in spatele frontului.
O crima de razboi, daca sosohaurii nu inteleg. Nu poate fi catalogata drept greseala pentru ca este una dintre sutele de astfel de nemernicii ale prietenilor tai.