In nici unul din cazurile enumerate de tine teritoriul SUA era bombardat.
Cred ca toti ucrainienii isi doresc ca resursele tarii sa fie indreptate spre eliminarea inamicilui din tara, nu spre alegeri. Mai ales cand oricum presedintele actual are peste 90% approval rate
Organizarea de alegeri in plin ocupatie strainia ar fi echivalent cu "tara arde si babele se piaptana" )
Bombardamente care nu mai sunt intensificate, pentru ca tot mai multe rachete rusesti sunt interceptate, iar eu nu neg ca Ucraina sta mult mai bine la aparare decat anul trecut, gratie rachetelor Patriot. Daca chitrosul de Biden le-ar fi dat mai multe rachete Himars, detectoare de mine, mitraliere smart si drone smart in loc de fieratanii de tancuri (si mai nou, fieratanii de avioane), ofensiva ar fi decurs mai bine asta vara si sigur eliberau cateva teritorii.
Cat despre ,,tara arde, babele se piaptana",
mare parte din Ucraina neocupata ar putea sa desfasoare alegeri, mai ales la Kiev, Cernauti si Lviv unde oamenii ar putea vota de acasa, in mod SMART, prin telefoane si urna mobila. Altfel, nu i-am mai vedea pe HaiHuiindoi plimbandu-se pe acolo.
Nu sunt bombardamente rusesti tot timpul si peste tot, iar rachetele rusesti sunt interceptate. Ucraina de ar primi mai multe rachete Patriot si Iron Dome, ar ajunge ca Israel care este in razboi constant de 80 ani si bombardamentele arabesti au devenit cotidiene, ceva cu care cetatenii israelieni (care sunt obligati sa faca armata,indiferent de sex) s-au obisnuit.
Iar turistii crestini tot dau navala peste Ierusalim de Paste si de Craciun, anual, chiar daca ISRAELUL E IN TIMP DE RAZBOI DE 80 ANI!!! Si alegerile se desfasoara normal! Cat despre ocupatia straina, mare parte din ucrainenii pro-Zelenski din Donbas au plecat demult de acolo sau au fost omorati de invadatorii rusi...sau sunt captivi. Dar asta nu e motiv sa anulezi dreptul de vot al altor
20-30 milioane de ucraineni , care sunt la Lviv sau la Kiev, concentrati in partea vestica a Ucrainei, ori plecati prin Europa.
Deci, alegerile s-ar putea desfasura in conditile curente!
Sau alti turisti