Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 108405 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1620 on: 09 December 2023, 05:23 »
Stai că m-am prins.
De fapt Ucraina a invadat Rusia, Putin se apără doar. :)

Dacă te iei după cum spune Putin, da! :D

Pentru că au îndrăznit să-l voteze pe Iușcenko, pentru că au îndrăznit să își dorească aderare la NATO și UE în 2014, pentru că au vrut să-și recupereze teritoriile ocupate de ruși și separatiști pro-ruși.

Pentru că nu mai acceptă alte state foste sovietice să adere la NATO cum au profitat țările baltice, că nu mai acceptă ca alte țări din preajma ei să se înarmeze cu echipamente, baze și instalații militare americane, ca România și Polonia.

Așa că Putin le-a luat teritoriile ucrainenilor. 

Și da, ucrainenii au invadat Rusia atacând teritoriile Crimeea, Donețk și Lugansk, aflate sub controlul Rusiei din 2014.

Tu de ce crezi că după 30 ani, kkt-ul ăla de Transnistria încă rezistă în Moldova, deși sunt numai 5,000 de moldoveni rusificați beți acolo, slab echipați?  Armata română, cu cea moldovenească, cred că i-ar mătura pe toți în câteva zile, poate chiar s-ar preda ăia 5,000 de bețivi cu Maica Rusie în suflet. Americanii i-ar termina în câteva minute.

Sau kkt-uk ăla de Kaliningrad din Polonia......deși Polonia ar putea să o ocupe imediat!

Sau kkt-ul ăla de Belarus, deși americanii ar da regimul ăla jos într-o oră. Într-o oră, cartofarui ăla mustăcios ar deveni istorie! 



Pentru că în principiu, dacă ataci un teritoriu ocupat de Rusia, declari război Rusiei. Și Rusia te bombardează! ȘI TU EȘTI DE VINĂ CĂ AI SUPĂRAT KREMLINUL! 

Ucrainenii asta au făcut, au atacat sau intimidat teritorii aflate sub ocupația Rusiei în anii 2015-2021, de l-au enervat pe Putin să-i bombardeze și să trimită sute de mii de ruși peste ei anul trecut.

Și gen, Putin a avut răbdare câțiva ani.
Adică, nici ultranaționaliștii ucraineni care au atacat civili ruși pe plaja din Crimeea nu sunt niște inocenți. Într-adevăr, Crimeea a fost anexată ilegal, a fost invadată, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei au fost violate.

Dar modul cum au încercat ucrainenii să-și recupereze teritoriile prin mijloace militare...............adică, să se pună cu cea mai mare putere balistică și nucleară.......well, și-au cam căutat-o cu lumânarea și ăștia.


La fel cum au făcut desculții de palestinieni cu Israelul pe 7 octombrie, care acum regretă enorm.
Ucrainenii, care sunt colonizați de ruși de 200 ani,  sunt în aceeași situație, cu toate că măcar au avantajul să aibă ajutor NATO în spate.....suficient cât să reziste câțiva ani....așa cum palestinienii au parte de ajutor din aproape întreaga lume islamică. 
La fel ca și palestinienii care se simt colonizați și asupriți de o putere în expansiune de 80 ani, la fel sunt și ucrainenii de vreo 200 ani.

Nici palestinienii și nici ucrainenii n-au șanse de izbândă pe termen lung,  în fața unor puteri cu ambiții imperiale.
« Last Edit: 09 December 2023, 05:35 by peacemaker »
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1621 on: 10 December 2023, 00:36 »
La fel de prost ca sa crezi ce zice CNN (Latrina3 included). Sau DIGI24.
Ce bine ca nu mai uit la ele, nu? :)
Dar ca fapt divers, intr-o tara cu regim dictatorial in care presa este 100% controlata de stat e de bun simt sa nu crezi nimic, pana nu verifici si din alte surse independente.

@peacemaker, banuiesc ca in cazul in care cineva iti fura ceva, tu nu mai ai nici un drept asupra acelui lucru, corect? Sau daca eu vin la tine in casa si ma instalez intr-una din camerele tale, atunci tu nu prea mai ai ce sa faci, ca doar am anexat-o si acu este legal camera mea.
« Last Edit: 10 December 2023, 00:43 by KodiaK »
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1622 on: 10 December 2023, 01:16 »
Hoitnius, la ordinele dumneavoastra, sa traiti:
"Avdiivka, orașul din estul Ucrainei, care a cunoscut unele dintre cele mai intense lupte ale războiului, este în pragul „prăbușirii iminente” în fața forțelor ruse, potrivit unui raport citat de Guardian. Trupele ucrainene care apără zona frontului sunt „înfometate după muniție” și blocate în încercările lor de a respinge soldații inamici care avansează, potrivit The Times."

Si uite așa imi aduc aminte de un dobitoc sinistru care declama mai anțărț ca Bahmut nu va fi cucerit in veci de rusnaci.
Vai, ce dobitoc! Și înca unul cu drept de ghilotină.
« Last Edit: 10 December 2023, 01:22 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1623 on: 10 December 2023, 07:01 »


@peacemaker, banuiesc ca in cazul in care cineva iti fura ceva, tu nu mai ai nici un drept asupra acelui lucru, corect? Sau daca eu vin la tine in casa si ma instalez intr-una din camerele tale, atunci tu nu prea mai ai ce sa faci, ca doar am anexat-o si acu este legal camera mea.

Dacă acel cineva are mitraliere, RPG- ri, un tanc, macete, mușchi și niște pile la poliție și SRI și la procurori (și damn, sunt proxeneți și interlopi la greu prin țara asta care sunt intangibili și fac orice vor) , nu ai decât să te supui ori să fugi. Măcar dacă fugi,  scapi viu și cu toți dinții, cu nasul intact și fără vânătaie sau cu vreun os rupt.
 
CONTEAZĂ să scapi nevătămat!  Că te poți răzbuna mai târziu cânt ești pregătit! 

Ori te supui, te împrietenești o vreme cu atacatorul, înveți de la el  și mai târziu te răzbuni fix când nu se așeaptă și e într-o postură vulnerabilă.  Trebuie răbdare și pregătire. 

 
Fugi și asta e. Contează că ai scăpat, că poți face planuri ulterior, te antrenezi, te echipezi, aduni oameni și revii pentru o răzbunare. Mult mai bine decât să sari la bătaie imediat.

Să te aperi de unul cu echipament superior sau mai bine dotat muscular decât tine, și tu să te bați cu mâinile goale, mi se pare IMBECILITATE. 
Exact ce face Ucraina din 2014, care luptă de una singură cu ditamai Rusia. 


Iar aia cu casa.............pe bune, deja sunteți obositori cu exemplul ăsta.  Dar se aplica ce am scris mai sus!
Nu te bagi la bătaie cu cineva când tu ești în inferioritate.

Ori te supui, ori fugi. Să te bați singur când nu ești nici măcar egalul adversarului sau nu ai suport direct, adică să se bată și alții alături de tine,  e sinucidere!

Ucraina își merită soarta.E războiul ei, a pus botul la minciunile Americii și acum suferă. 
Nu o să se bagă niciun stat membru NATO pentru Ucraina ca să  riște să fie rasă de pe fața planetei de rachetele rusești. 
« Last Edit: 10 December 2023, 07:06 by peacemaker »
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1624 on: 10 December 2023, 10:28 »
@peacemaker, n-ai inteles absolut deloc despre ce era vorba.

Și da, ucrainenii au invadat Rusia atacând teritoriile Crimeea, Donețk și Lugansk, aflate sub controlul Rusiei din 2014.
In primul rand doar Crimeea a fost anexata in 2014, Donețk și Lugansk abia anu trecut.
In al doilea rand Ucraina NU a invadat nici o Rusie. Ei pur si simplu isi doresc teritoriile inapoi.
Faptul ca au armata sau nu au inca, este complet irelevant. Bottom line este faptul ca Crimeea, Donețk și Lugansk nu sunt ale Rusiei, chiar daca sunt ocupate acum de Rusia.

Cam asta era si exemplu cu casa. Cand cineva iti intra in casa si ocupa abuziv o camera, nu inseamana ca nu mai este camera ta. Este si ai dreptul sa faci orice iti sta in putinta o sa recuperezi.
Cam asta face acu Ucraina cerand ajutorul NATO cand si-a dat seama ca singura nu are sanse. Si in trecut a incercat tot ce a putut sa faca viata grea rusilor care au ocupat abuziv Crimea: a oprit alimentarea cu apa a peninsulei. Tu de ce crezi ca Putin a ales sa ocupe Donețk și Lugansk? Ca sa aiba un coridor terestru sa alimenteze cu apa Crimea. Si de ce crezi ca a ocupat Crimea in 2014? Ca abia descoperisera ucrainieni depozite impresionannte de gaze naturale in vecinatatea peninsulei, iar daca erau lasati sa le exploateze atunci Rusia nu ar mai fi fost principala sursa de gaze pt Europa.

Noroc ca n-am avut lideri cu mentalitatea ta de sluga,  acu 5-600 de ani, ca altfel Turcia avea granita cu Ucraina si Ungaria acum, si aici se vorbea truca in proportie de 90%. 
« Last Edit: 10 December 2023, 10:29 by KodiaK »
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1625 on: 10 December 2023, 13:01 »


Doi, daca ucrainienii controlau ucraina nu avea loc nici un conflict.
[/quote]
Hai să extapolăm conform spuselor tale

Dacă moldovenii controlau Moldova nu avea loc nici un conflict. (Transnistria)
Dacă românii controlau România nu avea loc nici un conflict. (Ținutul Secuiesc)

Deci cum e?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1626 on: 11 December 2023, 01:27 »
Putin : Ucraina rămâne fără muniție
https://www.digi24.ro/stiri/externe/putin-vorbeste-la-un-pahar-de-sampanie-despre-razboiul-din-ucraina-stiu-ca-nu-avem-de-toate-dar-ei-raman-fara-munitie-2610029

Olena Zelenska: fără ajutorul americanilor,  Ucraina e moartă.
https://www.bbc.com/news/world-europe-67667035

Republicanii refuză să voteze bugetul pentru ajutorarea Ucrainei (60 miliarde de dolari pentru 2024). Îl șantajează pe Biden că dacă vrea să ajute Ucraina, trebuie să crească bugetul pentru apărarea granițelor SUA-Mexic și să oprească orice imigrant ilegal.
https://www.nytimes.com/2023/12/06/us/politics/senate-ukraine-aid-bill.html


Fără banii ăștia, Ucraina e terminată până la vară. 
Dar dacă americanii vor cheltui atâta și vor salva ce mai e de salvat din Ucraina,  s-ar putea să iasă cu economia pe minus până în toamna 2024, să se trezească cu o recesiune și crah cum nu s-a mai văzut de 16 ani.
Biden pierde în  ambele scenarii.   Și știm foarte bine că Biden nu poate nici să oprească imigrația ilegală din Mexic pentru că e în interesul democraților să se umple America de mexicani și alți sud-americani veniți ilegal acolo. 
 
Quote

Noroc ca n-am avut lideri cu mentalitatea ta de sluga,  acu 5-600 de ani, ca altfel Turcia avea granita cu Ucraina si Ungaria acum, si aici se vorbea truca in proportie de 90%.

Avem și acum mentalitate de slugă. Nu mai suntem slugile Turiciei și Rusiei, suntem slugile Vestului.
Ia zii, când zici că intrăm în Schengen?


Și cât despre Turcia, cred că nu știi ce vorbești, dar în afară de câteva regiuni săracăcioase din estul arid, e cu ani lumină mai bogată și mai dezvoltată decât România. Poate era mai bine dacă rămâneam sub ocupația ei. 

Nu mai spun de Ungaria. Transilvania e n ori mai civilizată decât Muntenia și Moldova pentru că a fost sub ocupație maghiară.

@peacemaker, n-ai inteles absolut deloc despre ce era vorba.

Și da, ucrainenii au invadat Rusia atacând teritoriile Crimeea, Donețk și Lugansk, aflate sub controlul Rusiei din 2014.
In primul rand doar Crimeea a fost anexata in 2014, Donețk și Lugansk abia anu trecut.
In al doilea rand Ucraina NU a invadat nici o Rusie. Ei pur si simplu isi doresc teritoriile inapoi.
Faptul ca au armata sau nu au inca, este complet irelevant. Bottom line este faptul ca Crimeea, Donețk și Lugansk nu sunt ale Rusiei, chiar daca sunt ocupate acum de Rusia.

Cam asta era si exemplu cu casa. Cand cineva iti intra in casa si ocupa abuziv o camera, nu inseamana ca nu mai este camera ta. Este si ai dreptul sa faci orice iti sta in putinta o sa recuperezi.
Cam asta face acu Ucraina cerand ajutorul NATO cand si-a dat seama ca singura nu are sanse. Si in trecut a incercat tot ce a putut sa faca viata grea rusilor care au ocupat abuziv Crimea: a oprit alimentarea cu apa a peninsulei. Tu de ce crezi ca Putin a ales sa ocupe Donețk și Lugansk? Ca sa aiba un coridor terestru sa alimenteze cu apa Crimea. Si de ce crezi ca a ocupat Crimea in 2014? Ca abia descoperisera ucrainieni depozite impresionannte de gaze naturale in vecinatatea peninsulei, iar daca erau lasati sa le exploateze atunci Rusia nu ar mai fi fost principala sursa de gaze pt Europa.
 

Nu, tu nu ai înțeles și nu vrei să înțelegi că în întreaga istorie a omeniri, mereu a învins ăla cu cele mai multe resurse, cel mai bogat și cu cea mai mare armată și mai ales, când a fost în poziție de forță.
ÎNTOTDEAUNA!

Rusia nu e în momentul ăsta URSS-ul din anii 80. O să fie poate în vreo 10 ani și cam atunci va trebui să ne facem griji pe mâna câtor stătulețe și republici le vor intra nuclearele.  Dar momentan, RUSIA ÎNVINGE! Ăsta e cruntul adevăr.

Degeaba bagi propagandă la greu, nu ține cu mine, cum nici propaganda putinistă a lui old nu ține cu mine că Rusia duce războiul în Ucraina pentru o cauză nobilă.

Cruntul adevăr e că:
1. americanii și-au băgat nasul unde nu trebuia....și când nu trebuia.
Au avut la dispoziție până în 2004  să convingă Ucraina să se reformeze un pic după modelul Poloniei și României și a statelor baltice, ca apoi să adere la NATO. Atunci, Rusia era extrem de săracă și slăbită.  Atunci, era MOMENTUL cel mai bun ca Ucraina să adere la NATO. Împreună cu moldovenii care au avut șansa să se unească cu România prin 90.
Ghici ce, moldovenii n-au vrut, și nici ucrainenii n-au vrut. Șansa aia s-a dus și nu o să mai vină decât după ce moare Putin, în vreo 10-20 ani.


2. Obama, Biden și cu Kerry nu mai aveau ce să caute în Ucraina în 2014. Ei sunt în mod direct răspunzători pentru tragedia și suferința umană din Ucraina, în egală măsură cu Putin.
Ei au înarmat ucrainenii ultranaționaliști și i-au încurajat să se bată cu separatiștii pro-ruși, adică tot ucraineni și ceva minoritari ruși, în mod direct, au căutat-o cu lumânarea.


3. Dacă voiau să prevină anexarea Crimeii, trebuiau să trimită avioanele pe cerul Ucrainei. Trebuia să sancționeze dur Rusia de atunci. Trebuia s-o oprească pe baba de Merkel să mai cumpere gaz rusesc sau să fi distrus de atunci conductele Nord-Stream.  Rusia a participat liniștită la campioanele sportive până în 2019. În 2018, Macron se fotografia cu Putin la finala campionatului mondial, deși încă de atunci era considerat un criminal odios și se vorbea la greu de cazul Skripal.

4. Eu zic să te mai uiți pe hărțile istorice și să mai citești ceva istorie.

Crimeea nu e nici a Rusiei, dar nici a Ucrainei!


Uită-te pe harta asta din 1600, apoi pe aia din 1700, apoi pe cea din 1800 și cea din 1900.

« Last Edit: 11 December 2023, 01:57 by peacemaker »
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1627 on: 11 December 2023, 03:43 »
A cui era Crimeea pe harta din 1800 si dupa?
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1628 on: 11 December 2023, 10:23 »
Bine cu nu te-ai dus in epoca de piatra.
Dupa logica asta Italia ar trebui sa aiba mai toata europa si Mongolia mai toata Asia, nu?
Vorbim de granitele cele mai recente acceptate de toate tarile.
Asa si noi am cedat Cadrilaterul bulgarilor, dar nu ne vezi acu ca invadam Bulgaria sa il recuperam pe motiv ca a fost al nostru acu ~100 de ani.

Si ce legatura are cat de dezvoltata este Turcia sau Ungaria fata de noi? Idee era ca Romania nu ar mai fi existat ca tara daca niste conducatori romani, cu armata muuult mai mica decat a Turciei, nu ar fi zis "NU" in fata turcilor.

Din pacate cu tine nu se poate avea o discutie ca incepi sa generezi walls of text care nu au nici o legatura cu subiectul. Mai citeste o data ce am scris si poate realizezi ca nu are nici o legatura cu ce ai raspuns tu. 
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1629 on: 11 December 2023, 13:26 »
Ucraina nici nu exista pe hartile alea.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1630 on: 12 December 2023, 02:18 »
Ucraina nici nu exista pe hartile alea.

Exista, i se spunea Okraina de la 1187, dar ca regiune a ......RUSIEI Kievene.
Deci, da....... Plus că Crimeea, în mod cinstit, ar trebui să fie sub mandat ONU internațional și să se reînființeze Hanatul, adică Republica Crimeii.
E o prostie ce a făcut Hrușciov să cedeze  Crimeea Ucrainei, e o prostie și ce a făcut Putin anexând-o.
Crimeea a fost ocupată de mongoli și transformată în Hanat de la 1238 până la 1783. De la 1783 până la 1954.

1000 ani a aparținut bizantinilor,  apoi de venețieni și genovezi, și parțial de Rusia Kievană, au urmat apoi 500 ani de ocupație mongolă, aproape 300 ani de ocupație rusească, deci într-un fel, cinstit ar fi ca Crimeea să devină republică autonomă și independentă față de Ucraina și de Rusia.
Ori să fie împărțită între  Turcia, Rusia, Grecia,  Ucraina și să li se dea voie mongolilor și grecilor să se stabilească acolo, în fond, au ocupat-o cel mai mult.

Pentru 60 ani de posesiune ucraineană, nu e corect ca Crimeea să fie redată Ucrainei.
Mandat ONU sau împărțită între națiunile care au colonizat-o.
 

Online Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1631 on: 12 December 2023, 08:55 »
Nu mai conteaza ce si cui a apartinut. Majoritari sunt ucrainieni ? Da. Vor sa fie separati de rusi ? Da. Discutia se termina.
 
The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1632 on: 12 December 2023, 23:43 »
Nu mai conteaza ce si cui a apartinut. Majoritari sunt ucrainieni ? Da. Vor sa fie separati de rusi ? Da. Discutia se termina.
Nici măcar asta nu contează.
Să invadezi un stat vecin nu are scuză.
Și de 2 ani să nu reușești să-l ai în palmă, înseamnă că ești prost, V.V. Putin.
Asta se întâmplă când zdrențele ajung la putere în țări comuniste.

ps. Aplaudacii zdrențelor putiniste vor apărea negreșit.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1633 on: 13 December 2023, 22:06 »
Nu mai conteaza ce si cui a apartinut. Majoritari sunt ucrainieni ? Da. Vor sa fie separati de rusi ? Da. Discutia se termina.
Este RUSIA o putere nucleară, cu cel mai mare și distructiv arsenal nuclear și balistic,  cea care invadează Ucraina? Da. Discuția se termină.

Nu merită să riști un război nuclear în care să moară 2 miliarde de oameni în 10 minute  (și restul în lunile următoare) și să faci planeta asta sterilă vreme de milioane de ani   pentru nicio țară.
În cel mai bun caz, iese de un război convențional între flancul estic al NATO-Rusia, mor în câteva zile vreo 100-200 milioane de oameni la câtă capacitate e distrugere pot avea aeronavele din generațiile 4-5 și rachetele balistice și hipersonice cu încărcătură convențională. Și cam toată Europa de Est, România inclusiv, și perimetrul vestic al Rusiei, intră în epoca de piatră. 
Dar mă rog, eu cred că tu postezi de prin Hawaii sau de prin Australia. Te doare undeva că o să mor eu sau cam 40-60% din populația țării ăsteia la un război NATO-Rusia în Europa de Est.

Și de nu iese război și americanii îl dau jos pe Biden și Ucraina capitulează/sau se întâmplă invers, ucrainenii își recuperează teritoriile, Rusia își retrage trupele  și Putin e răsturnat, oricum vom îndura consecințele economice pentru zeci de ani. Pentru că o să fie sărăcie lucie în Europa chiar și dacă câștigă Ucraina.

Războiul ăsta nu trebuia să fi avut loc, dar dacă warmongerii de la Washington asta au vrut de prin 2013-2014.......

 
Nu mai conteaza ce si cui a apartinut. Majoritari sunt ucrainieni ? Da. Vor sa fie separati de rusi ? Da. Discutia se termina.
Nici măcar asta nu contează.
Să invadezi un stat vecin nu are scuză.
Și de 2 ani să nu reușești să-l ai în palmă, înseamnă că ești prost, V.V. Putin.
Asta se întâmplă când zdrențele ajung la putere în țări comuniste.

ps. Aplaudacii zdrențelor putiniste vor apărea negreșit.
Am uitat că tu stai în Germania (țara aia care primea gaz rusesc și care și acum plânge după conductele Nord Stream, distruse de ucraineni cu ajutor american și britanic) și gen, dacă începe războiul, la tine o să ajungă mai târziu.
« Last Edit: 13 December 2023, 22:13 by peacemaker »
 

Online Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1634 on: 14 December 2023, 05:52 »
"Este RUSIA o putere nucleară, cu cel mai mare și distructiv arsenal nuclear și balistic,  cea care invadează Ucraina? Da. Discuția se termină."
Eu zic sa le viram tot bugetul si fiecare familie sa le dea primul nou nascut... sa nu se supere. :)
Sa revenim la "oiurile" noastre:
Weekendul asta si saptamana ce vine sunt critice. Trebuie vazut ce fac republicanii care au decis sa-si bata joc de ajutorul american si mai nou Austria care incep si ei un joc periculos cu fondurile europene destinate eforturilor de razboi. Ungurii se dau pe brazda.
 
The following users liked or thanked this post: ericmario