Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 117314 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1935 on: 02 April 2024, 15:33 »
Gata, mă mut în rusia, se pare că acolo curge cu lapte și miere.
E bine, e bine de tot în Mordor, au și Metro...
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1936 on: 02 April 2024, 15:44 »
Sam e, fara strop de indoiala, un vindut rusilor, are creierul spalat cu ruble si publica numai fake news regizate personal de Putin.
Ca urmare, va fi banat instant de pe MyGarbage de catre Crackzone, Sonic si Bestbottle. Idem de pe Moftpedia si de pe alte asemenea agora campioane absolute ale democratiei si libertatii.
Ignorati pingaritorii adevarurilor oficiale, informati-va numai din surse autorizate, Gigi24 si Latrina3 va ureaza vizionare placuta!
Sclava!
« Last Edit: 02 April 2024, 15:52 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1937 on: 02 April 2024, 15:54 »
Pacea ar strica absolut toate cârdășiile cu cele 100.000.000.000 €, care deja au fost propuse pentru înarmarea Europei, deci chiar nu văd cum anume s-ar putea realiza un armistițiu...

E ca și cum ai fi zis în pandemie, după alocarea miliardelor de € pentru vaccinuri, că se va putea vindeca cu ceai de mușețel tot COVID-ul!
« Last Edit: 02 April 2024, 15:57 by Asth »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1938 on: 02 April 2024, 17:34 »
V-am mai explicat cu teoria broastei care fierbe. Ca sa o fierbi nu o arunci direct in apa clocotita ca o sa sara din oala si face scandal. O lasi in apa la foc mic si la un momnet dat va fierbe.
In afara de microcipuri, munitie si alte cele nu le-a pus nimeni interdictie de a importa cipsuri, ulei si alte bunatati extraordinare. Cu cat importa mai mult cu atat isi toaca banii mai repede.  :D Interdictia s-a pus treptat la gaz si petrol. De acolo isi scot banii.
--
Eu cred ca razboiul va mai dura multi ani. Dureaza mult pana misti economia mondiala sa nu mai foloseasca gaz si petrol rusesc, pana isi termina incet armele de la ei si de la prietenii lor iranieni si coreeni, pana practic ajungi sa-i izolezi profund si sa-i distrugi economic.
De aia si Orcul Sef a dat comanda sa se treaca la o economie multilateral dezvoltata. :D Stie ce il asteapta.
 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1939 on: 02 April 2024, 17:47 »
Păi de asta s-au pus 1000 de sancțiuni, cu unicul scop ca războiul să mai dureze mulți ani...

Mai mult chiar, eu sunt convins că puTIN a intrat într-o depresie profundă și ireversibilă, imediat ce a citit postarea ta!

În plus, absolut toate magazinele alimentare din țara lui sunt o jale generalizată, practic arată exact ca-n Evul Mediu:















Cum să nu-ți crească inima de bucurie atunci când vezi că, absolut toată populația din Rusia, moare zilnic de foame, având efectiv zilele numărate?











 

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1940 on: 02 April 2024, 18:19 »
Un armistițiu s-ar putea face foarte ușor: Putin să-și ia jucăriile și să plece acasă.
Dar asta nu depinde decât de el, oricât încearcă unii să arunce vina pe occident.
Sau chiar atâta indoctrinare au suferit unii că au uitat cine-i invadatorul în războiul ăsta???
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1941 on: 02 April 2024, 19:03 »
Dacă din occident n-ar fi venit absolut nimic, atunci operațiunea specială ar fi durat exact cât anexarea Crimeei, adică alipirea Donetsk&Lugantsk, care erau efectiv pline de ruși, s-ar fi făcut fără a mai fi urmată de creșterea prețurilor la energie = mâncare și astăzi am fi putut cumpăra în continuare haleală la prețurile din 2021:



 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1942 on: 03 April 2024, 16:12 »
E oaresce vilva pe proiectul MAPN al legii apararii nationale, il gasiti aici: https://sg.mapn.ro/proiecte/legea_apararii_nationale_a_romaniei_660aa6d057330.pdf
Unii tipa ca tradare, altii vad in asta primul pas spre intrarea Romaniei in razboi (vezi mai jos ce zice Onciu, de exemplu).
Altii publica sondaje care ar dovedi ca da, romanii de abia asteapta sa intre si ei la mijloc in ciufuleala dintre haholi si muscali.
Voi?
Care iei pusca in mina, care iti trimiti copiii la razboi, care te dai la fund?

Si acum profetiile lui Onciu:
"
OPERAȚIUNEA TIRASPOL / Rămâne doar o chestiune de timp până când România va trimite soldați în Republica Moldova, pentru a lupta cu ”amenințarea hibridă” a Federației Ruse. 
 
Singurul motiv pentru care deocamdată nu a apărut un alt doilea front în Transnistria este faptul că România și Moldova încă nu sunt pregătite. Lipsesc soldații profesioniști, lipsește dotarea corespunzătoare cu armament și muniție. Astfel se explică mutarea în România a unor contingente importante de trupe NATO, în paralel cu extinderea bazelor militare de la Mihail Kogălniceanu, Cincu și Sibiu. De ceva timp, Franța pregătește minuțios planul de luptă. Emmanuel Macron livrează în continuare armament în Moldova și menține legătura cu președinții Iohannis și Sandu. 
 
Pe cât de opacă este comunicarea politicienilor și a generalilor cu privire la ”Operațiunea Tiraspol”, pe atât de transparent încearcă mass-media să ne obișnuiască, treptat, cu ideea implicării directe în războiul cu rușii. Ultimul sondaj de opinie dat publicității de IRES (institutul pe care fostul ministrul Vasile Dîncu l-ar fi vândut unui amic) arată că 38% dintre români ar fi încântați să servească patria sub arme. Iar 44% ar vrea ca armata să fie obligatorie. 
 
Liderii globaliști (vezi Donald Tusk) se străduie să ne convingă în legătură cu impactul inevitabil. Așa cum ne naștem și cum murim, la fel de implacabil trebuie să luptăm cu armata lui Putin. Nu avem de ales. E scris în cele 50 de stele de pe steagul Statelor Unite și în cele 12 de pe drapelul UE. 
 
Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA, războiul globaliștilor cu Rusia va continua. Cele 50 de state aliate sub comanda Pentagonului găsesc modalități inedite de a sifona alte miliarde de dolari către Kiev. Uniunea Europeană inventează fonduri speciale dedicate Ucrainei, la limita legii, în timp ce Jens Stoltenberg propune încă 100 de miliarde de euro pe următorii cinci ani. Bani strânși în pușculița NATO.   
 
Negocierile au devenit cvasi-imposibile, din nenumărate motive. Va fi ”care pe care”, indiferent de consecințe. 
 
Întorcându-ne la ”Operațiunea Tiraspol”, Ministerul Apărării Naționale tocmai a supus dezbaterii publice un proiect de lege care introduce în premieră conceptul intervenției României în afara țării, pentru ”protejarea cetățenilor români aflați în pericol”. Evident, vorbim despre o lege cu dedicație. Sub comandă franceză, trupele noastre împreună cu cele câteva mii de soldați din alte state NATO vor debarca în Moldova pentru a face joncțiunea cu ucrainenii și cu armata Maiei Sandu. Motivul? Un atac sub steag fals al regimului Zelensky, pus în spinarea rușilor. 
 
Astfel, președintele Iohannis va ieși la televizor, la o oră de maximă audiență, și va cere Parlamentului să aprobe rapid intervenția armatei române peste Prut, cot la cot cu aliații NATO, pentru protejarea celor 600.000 de moldoveni cu dublă cetățenie. Cel mai probabil, câteva sute dintre ei trăiesc și în Transnistria, acolo unde va fi focarul conflictului cu rușii. ”România nu are în acest moment nici un instrument legal prin care să poată veni în sprijinul cetățenilor români din Republicii Moldova sau din Ucraina în cazul unei agresiuni militare a Federației Ruse”, se arată într-unul dintre puținele articole din mass-media care pun în discuție noul proiect de lege. 
 
MApN mai precizează în cadrul proiectului că apărarea națională are scopul de a ”garanta suveranitatea, independența și unitatea statului, integritatea teritorială a țării și democrația constituțională”. Prin ”democrație constituțională”, marionetele lui Iohannis au vrut să spună ”neoliberalismul de tip globalist”. Pe care România se obligă să-l apere cu arma în mână, sub comanda elitelor de la Davos care încearcă să instituie Guvernul Mondial. 
 
Ceasul ticăie. ”Operațiunea Tiraspol”, plănuită în mare secret în birourile Pentagonului, va marca oficial intrarea unor trupe NATO în conflictul cu Rusia. Din nefericire, românii vor juca un rol central.
"
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1943 on: 03 April 2024, 16:42 »
Primul care se va înrola, cu voioșie, va fi chiar de pe acest forum:
Din martie indienii nu mai cumpara petrol rusesc, s-au dat pe brazda. Barilul a mai crescut dinpacate si se va face 90 de dolari. Sa se faca barilul 150 de dolari, platesc cu voiosie numai sa vad cum tine Putin soldatii neplatiti in transee si cum se ruineaza economia orceasca.
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1944 on: 03 April 2024, 16:54 »
Marota asta cu ”protejarea cetățenilor X aflați în pericol” imi suna foarte cunoscut. Fix asta a fost motivul pt care Rusia a invadat Ucraina, motivul principal, apararea rusilor de acolo si "denazificarea. Teritoriile cucerite sunt "pline de rusi"... nu majoritare in rusi dar nu ne incurcam in detalii.
Cel mai comic a fost cand Lavrov a intrebat comunitatea ruseasca din Moldova daca sunt ok si daca drepturile le sunt respectate. Si aia au sarit ca totul este foare ok in Moldova si ne intelegem bine. Rusii de acolo nu vor "ëliberare" :D
--
Eu cred cu tarie ca avem a 3-a si cea mai importanta varianta si anume un nou razboi rece. Facem un gard inalt intre ei si noi, terminam complet orice schimb economic si fiecare cu a ma-sii. Sa-si tina petrolul sa se spele pe cap cu el ca si altii au petrol si gaze dar demarcatia sa fie clara. Cine face afaceri cu rusii sa nu mai faca afaceri cu vestul si invers. Demarcatia sa fie clara, aviz chinezilor. Oricum eu nu cred in dragoste orbeasca intre China si Rusia la cate cacaturi le-au facut rusii.
 
The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline Asth

 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1946 on: 03 April 2024, 18:51 »
Punctul 1) Asa e cand citesti doar titlul, pici beat in plasa:
"Cei mai bogaţi oameni din Rusia au adăugat 72 de miliarde de dolari la avuţia lor pe parcursul anului trecut, iar averea lor combinată a crescut până la 577 miliarde de dolari. In 2021, înaintea invadării Ucrainei, Forbes estima că averea combinată a celor mai bogaţi oameni din Rusia se situa la 606 miliarde de dolari. Preţurile ridicate ale materiilor prime din ultimii doi ani şi creşterea economiei ruse axată pe război au atenuat impactul sancţiunilor occidentale şi au majorat avuţiile miliardarilor ruşi. Mulţi se află sub incidenţa sancţiunilor, iar averea lor combinată a scăzut la 353 miliarde de dolari în 2022."
Hai sa-ti traduc ca tu nu bei tarie si vorba Parazitiilor:"Eu si cand sunt beat sunt treaz/Tu cand esti beat esti beat"
De la 606 miliarde inainte de invazie in 2021 au scazut la 353 miliarde dupa sanctiuni. Apoi pentru ca a fost inflatie si au o economie de razboi si au crescut preturile la materii prime au reusit sa ajunga cu chiu si vai la 577 de miliarde care este drastic mai putin decat era in 2021 daca iei in calcul inflatia.
--
Punctul 2) Aia cu razbunatorii patriei este chiar comic. 150 de morti cati au murit in atentat reprezinta o zi de marti dimineata de pe front pana in ora 12. Aici se vede prostia combinata cu nepasarea. Prostia e ca nu stiu la ce abator se duc si nepasarea pt ca avem acolo impinsi cetateni de mana a doua din partea asiatica si zonele sarace. Vor fi in timp alti 150000 de morti ca sa-i tina rusii in brate pe Putin si camarila lui de securisti miliardari de carton de la punctul 1. :D :D :D

 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1947 on: 03 April 2024, 19:03 »
Mi se pare mie sau tu chiar ești cu mult mai îngrijorat decât toți cei care se-nrolează prin Rusia?

Oricum ar fi, NATO va apăra țările membre:

https://youtu.be/c65Ol_xmJBE?t=3957
 

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1948 on: 03 April 2024, 21:10 »
Cine-i Onciu și de ce l-aș băga în seamă?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1949 on: 03 April 2024, 22:47 »
Dacă s-a pomenit de el în acest thread, atunci nu poate să fie altceva decât un putinist autentic, iar dacă nu mă crezi pe cuvânt atunci între pe pagina asta:

https://www.facebook.com/adrian.onciu.official



Post Merge: 03 April 2024, 22:50
P.S.

Sau aici:

https://opozitia.net/

Post Merge: 03 April 2024, 23:04
Dupa Pasti se intruneste Congresul US si sunt sanse sa treaca ajutorul Ucrainei de Congres. Si nu doar ca trece dar va fi recuperat in mare parte din active rusesti.

Roagă pe cineva să-ți explice asta:

Quote
Mulți visează acum să recurgă la activele rusești înghețate. Însă BCE, în special, avertizează că inițiativa ar deschide o cutie a Pandorei și ar crea precedente care s-ar putea întoarce împotriva UE însăși. La urma urmei, tocmai siguranța investițiilor în UE este cea care o face atât de populară în rândul investitorilor străini. În plus, statele UE au investit, de asemenea, bani în străinătate, care ar putea fi înghețați. În plus, există și alte active europene, cum ar fi investițiile făcute în instalații de producție din întreaga lume, care nu pot fi pur și simplu aduse acasă.

« Last Edit: 03 April 2024, 23:06 by Asth »