Daca nu te impaci cu ideea pui mana pe arma si te aperi de pacea ruseasca.
Or trecut peste 20 de ani de când am făcut eu stagiul militar obligatoriu, mai exact iunie 2000-2001.
Dar n-am uitat cum e să încarci un PM cu pat rabatabil.
Post Merge: 25 May 2024, 16:22
Cei născuți după ultima ploaie nu vor lupta-n viața lor măcar o singură dată, întrucât convingerile lor sunt unele extrem de comice:
- Ce se stie este ca nu e nici Rusia sacul fara fund. Nu e vorba numai de oameni aici. E vorba si de tehnica de lupta. Si un tun dupa ce trage de X ori se face praf.
- Obuzele se termina.
- Glide bomb-urile se termina. -
- Rachetele nu se pot face ca si ciorapii.
Aceleași convingeri le au nonstop și sutele de mii de ucrainieni încorporabili, cu mașini de lux, care au împânzit efectiv toate stațiunile selecte de prin toată Europa, ale căror carduri bancare sunt alimentate în mod regulat din ajutoarele financiare primite de către Ucraina!...
Acum apare evident și întrebarea logică:
mai exact, cum se vor fi terminat rușilor toate obuzele, bombele și rachetele, atâta timp cât se întâmplă nonstop așa ceva?:
GDP-ul ala orcesc este "crescut" pentru ca au trecut la o economie de razboi.
Faptul că rușii au trecut la economie de război e un lucru pozitiv pentru tine?
Dacă da, de ce?
Nivelul de trai în Rusia nu cred că e mai mare ca cel din România, cu excepții normal, dar global suntem cam acolo, la egal.
Știi care-i faza cu economia asta de război?
Normal că nu știi și nici nu te interesează.
Dar eu explic, pentru alții.
Deci această economie de război poate funcționa doar într-o țară controlată de un dictator, Putin, în cazul nostru.