"Așa nebunie încât Ucraina ar fi putut încheia un acord de pace mult mai bun dacă i-am fi lăsat să facă acest lucru la câteva săptămâni după începutul războiului, când Rusia era gata să se întoarcă la liniile de dinaintea invaziei în schimbul ca Ucraina să nu adere la NATO. Am făcut presiuni pe Zelensky (care a candidat inițial pe o platformă de pace) să respingă oferta. Acum, Ucraina va pierde mult mai mult teritoriu după sute de miliarde de dolari și zeci de mii de vieți pierdute inutil. Mulțumesc Tony Blinken."
What???
Feb 2022, înainte de invazie, Ucraina avea deja regiunile alea pierdute?
L.E. Când va avea loc următoarea invazie?
Post Merge: 29 June 2024, 07:19
Fără sutele alea de miliarde de $ n-ar fi putut exista zeci de mii de ucrainieni, cu cardurile bancare pline din ajutoarele financiare donate către UA, atât în tribunele de la Euro 2024 cât și prin toate stațiunile de lux de prin toată Europa:
Ukraine claims to be winning its war on corruption. The West says: Do more.
De mașinile cu care se tot sparg în figuri ucrainienii perfect înrolabili, de câte cel puțin 100.000€ bucata, nu mai zice absolut nimeni nimic, ca să nu se supere toți cei care consideră că UA trebuie ajutată nonstop!...
SLAVA UCRAINA!
”Ajutor militar în valoare de x mimiliarde de $” nu înseamnă x miliarde de dolari bani cash.
Ți-am mai spus asta când te numeai peacemaker, dar se pare că nu poți să înțelegi.
De fapt ai pus chiar tu, cu degetele tale, un link care spune că ajutorul USA către Ucraina a fost supraevaluat, iar acum diferența rezultată va fi trimisă Ucrainei.
Ca ajutor militar, nu bani cash, cum crezi tu.
Aaa, tu ai o problemă cu ucrainienii bogați, cu fățarnicii lor.
Dar noi suntem la fel, o țară săracă, și totuși vezi pe străzi cele mai bengoase mașini pe stradă.
Nu urăști proprietarii acelor mașini la fel cum îi urăști pe ucrainieni?
Tu crezi că în caz de război, ginerii lui Gigi Becali vor fi pe front?