Cred ca rusii care o sa vadă primul F-16 zburând deasupra capetelor lor o sa regrete ziua în care au ascultat prostește ordinele lui Putler de a viola teritoriul Ucrainei.
Pe lângă faptul ca își vor murdari chiloții, o sa plângă de frica când o sa tragă pilotul ucrainean spre ei și o vor lua la fuga.
Post Merge: 31 July 2024, 23:23
Chiar daca rachetele rusilor ma inspaimanta, mi-e mai tare frica de avioanele și rachetele americanilor.
După ce am văzut ce pot sa faca prin Irak, Afganistan acum 20 ani , in Vietnam, Cambodgi in anii 60-70, in Japonia si Germania in WW2 , inclusiv ce au putut să facă în Libia, Siria și Iran la modul chirurgica intre 2011 si 2020l, dar și prin Crimeea si Gaza unde aliații lor au folosit arme americane 100% din 2022-2023 incoace,......I'm Glad that yankees are our friends and not enemies.
Și ma mai bucur ca americanii sunt stăpânii lumii și au cele mai avansate arme și tehnologii ...și ca nu sunt rusii, chinezii sau iranienii
Au rusii un tip de racheta balistica intercontinentale care se numește Satan, nedemonstrabil, pe cand orice arma convențională fabricata de americani aduce cu adevărat iadul pe pământ. Și exista nenumarate dovezi în ultimii 80 ani.