Auzi, auzi, pina nici ucrainienii nu mai vor sa marce banul. S-or fi saturat si ei de razboiul lui Elenski&co.
Post Merge: 02 August 2024, 13:25
Insa, pina una alta, la Radio-Sanț se șoptește că haholii vor încerca în toamnă, pînă în alegerile din USA, o altă ofensivă.
Pregătesc pentru ciufuleală 16 brigăzi, chit că nu le prea merge cu mobilizarea, ba chiar dimpotriva eroicul popor ucrainian se cam împotrivește să fie trimis pe front (Paranteză: norocul lor e Dănuț Vijeliosul, ăla care făcea în garaj computere pentru curve). Din alea 16, 8 sunt gata echipate și instruite, bune de trimis la tocător, numai că Sîrschi le ține dosite deocamdată; pentru celelalte 8 sunt vorbele deja făcute la stapîni să grăbească livrările de echipament și armament.
Intre timp e vorba să apară si restul de F16 (24 în total) care ar trebui să le dea dureri de cap mujicilor. Nu prea știu eu cu ce piloți, dar, nah, timpul le lămurește pe toate.
Pînă atunci, haholii vînează temeinic toate instalatiile anti-aeriene ale rusnacilor, iar mujicii toacă la schimb aerodromurile militare ucrainiene.
Pe frontul diplomatic, Elenschi s-a facut cam ghiocel după abandonul lui Biden și scîncește după milă și ajutor la orezari. Numai că Panda vînează pești mari și se încurcă cu plevușca doar dacă îi trebuie ca momeală.
Muscalii au lăsat și ei coada mai jos, semnul fiind schimbul recent de deținuți.
Mi-e că ciufuleala se mută în alt colț al tablei de șah.