Pot sa te frece si aia destul de rau ca au vreo 60000 de soldati. Sunt destul de bine echipati si daca Marele Orc le cere la disperare vor intra in batalie.
Asta sper ca e fake:
https://t.me/Yevtushenko_E/33394
Russian occupation troops set something on fire near the unit of Zaporizhzhia power plant.
Sper sa nu le vina idei orcilor sa declanseze vreun accident nuclear la centrala nucleara ocupata.
E strategia orceasca de kkt sa-i distragă si sa-i sperie pe ucrainenii din Kursk sa se retraga. Ard niște cauciucuri pe lângă.
Pana una alta am aflat niște chestii serioase.
Axa Râului începe sa se prăbușească.
China tocmai a intrat în faliment!
Are mari probleme economice. Și asta e motivul pentru care ucrainenii au intrat ca în brânză în Rusia.
Putin n-a zis nimic de nucleare, apare doar verde la fata și a zburat cu elicopterul din Moscova. Deci, e semn ca e groasa. Inseamna ca exista un complot în interiorul Rusiei care i-a lăsat pe ucraineni sa pătrunda.
Între timp, noul președinte al Iranului , care e clar o marioneta a Chinei, sau agent dublu al Americii nu-l lasă pe ayatollah sa atace Israelul. Bibi tocmai nimicește pas cu pas Hamas și Hezbollah.
În Turcia și Coreea de Nord începe sa fie liniște
E clar ca Xi Jinping, marele Anticrist de la rasarit a inceput sa o dea înapoi. N-a mai zis nimic de Taiwan. Navele lui doar se învart prin Pacific în timp ce America are ditamai flotila cu portavioane.
Extrma dreapta prorusa se isterizeaza prin UK, iar Trump se prăbușește în sondaje.
Cam asta e realitatea. Deci, analistii rusofili din presa si la TV care spuneau ca Axa Râului va învinge Aliații NATO s-au înșelat amarnic.
Eu cred ca a contat foarte mult RETRAGEREA LUI BIDEN si preluarea controlului de către Kamala.
Biden era un corupt cu un fiu puscariabil și influențabil, probabil și prea fricos.
Kamala accelerează lucrurile.