Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 357281 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3495 on: 19 February 2025, 20:08 »
Rusul e tilhar de drumul mare,  iti da in cap si iti ia banutul din buzunar.
Americanul te prosteste cu vorbe, iti vinde ulei de sarpe si te face sa ii dai banutul din buzunar.

Si uite asa sunt multi darkzoni care racnesc ca "rusul rau, americanul bun", cind de fapt si aia si ailalti sunt jigodii.

Va mai zic o vorba din batrini, pentru cine are urechi nu sa auda ci sa inteleaga: "Nimeni nu vine aicea sa te ia de crescut".
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

The following users liked or thanked this post: axxel4you, endler

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3496 on: 19 February 2025, 20:21 »
Mă întreb la care ”american” faci referire?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Online Tzeb

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3497 on: 19 February 2025, 20:30 »
Pai e exact asa cum spune Trump acolo....

Daca-i semna Zelenskyy acordul de a ceda 50% of rare earth minerals catre america, il mai numea acum un comediant modest si un dictator fara alegeri?

Era legitim un astfel de acord, semnat de un dictoator ilegitim? Era...

The following users liked or thanked this post: taxon, ericmario

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3498 on: 19 February 2025, 21:11 »
Era...

Henry Kissinger: "A fi inamic al SUA este periculos, dar a fi prieten este fatal."

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3499 on: 19 February 2025, 22:13 »
Daca-i semna Zelenskyy acordul de a ceda 50% of rare earth minerals catre america, il mai numea acum un comediant modest si un dictator fara alegeri?

Era legitim un astfel de acord, semnat de un dictoator ilegitim? Era...
Absolut și ar fi fost venerat de portocaliu un astfel de acord.
Dar știi ce-i haios?
Acordul ăla nu ar fi fost între guvernul ucrainian și guvernul american, ci între guvernul ucrainian și firme private americane.
Adică Trump trebuie să întoarcă și el niște ”atenții” și nu are cum altfel. (de asta era atât de ofticat astăzi)
Că doar nu l-o luat pe sud-africanul Elon Musk în echipa sa de dragul lui.
Nu, dar trebuia să-l recompenseze cumva, pentru banii din campania electorală.

În rest e prost de bubuie și e un mincinos notoriu.
Îl critică pe Zelenski aiurea pentru că nu a putut negocia cu Putin?!?!?!
Ce poți negocia cu cel care te bombardează non-stop, termenii capitulării, poate.
Ce dracului, nu mai suntem pe vremea când tătarii, mongolii, otomanii ne invadau periodic.
Dar se pare că rusia modernă aplică aceeași tactică.
Atunci ce e de negociat cu asupritori de tipul ăsta?

Unde-s alea 24 de ore în care va face pace?
Cred că și el a uitat minciuna asta,
« Last Edit: 19 February 2025, 22:16 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3500 on: 19 February 2025, 23:02 »
... iaca, Elenschi joaca si rolul de contabil, nu numai pe cel de pianist. Sau de "cel mai iubit fiu al poporului" ...sau cum se numea serialul ala in urma caruia l-a crezut lumea ca-i bun de presedinte de tara.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3501 on: 19 February 2025, 23:22 »
Dar de astea de ex. a uitat, care au venit tot de la americani. E adevarat ca 30+ miliarde de dolari sunt maruntis in comparatie cu restul banilor mentionati acolo.

"Un oficial american a declarat că această finanțare ridică la puțin peste 30 de miliarde de dolari valoarea totală a ajutorului bugetar acordat de SUA Ucrainei de la invazia Rusiei în februarie 2022 (pana in dec.2024). Majoritatea acestor fonduri sunt utilizate pentru a menține în funcțiune guvernul ucrainean prin plata salariilor profesorilor și a altor angajați ai statului."

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3502 on: 19 February 2025, 23:39 »
Eu mi-s curios sa stiu cite din alea 200 sunt miliardele date de Romania.
La noi e secret de stat, pare-se, desi alte tari o spun in clar.
E democratie la noi, nu-i asa, domnule Iohanis, domnule Bolojan si toti ailalti.
Noi sa platim taxe si impozite, dar sa nu stim pe ce cheltuiti voi banii nostri.
Apropo, un vaccin anti-covid nu doriti?

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3503 on: 20 February 2025, 01:14 »
Ucrainenii au avut pe mână 170 miliarde de dolari de la americani și 110 miliarde de euro de la UE. Au recuperat doar câteva localități. Deci, game over. Alții, cu bani mai puțini, recuperau și Crimeea, nu doar Donbasul.

Nord-vietnamezii i-au bătut pe americani cu mult mai puțini bani. Bineînțeles că și cu sacrificii mai mari. Dar i-au bătut de le-a tunat apa în cap după ce americanii au băgat 276 miliarde de dolari, i-au bombardat cu mai multe bombe decât s-au folosit în WW2 și au folosit pe deasupra napalm.

Să mai zic de talibani care i-au făcut pe americani să o ia la fugă din Afganistan în 2021, după ce 20 ani au băgat 2 trilioane de dolari? 

Eu cred că ar fi cazul ca americanii să-și schimbe modul de a duce un război în secolul 21.

Post Merge: 20 February 2025, 16:26
BREAKING NEWS ANTENA 3 CNN - Oficial finlandez: Trump amenință că dacă în maxim 3 săptămâni nu se încheie un acord de pace cu Rusia în Ucraina și UE nu contribuie, retrage toate trupele americane din Europa!

Post Merge: 20 February 2025, 16:29
In your face Ursula von der Leyen! And Emmanuel Macron
« Last Edit: 20 February 2025, 16:29 by daveWalter »

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3504 on: 20 February 2025, 18:27 »
Mare scofala daca Trump retrage trupele din Europa. Le poate aduce inapoi oricand daca e cazul, "pe banii tai". ;D
E doar mare abureala in tot ce spune.

Pare ca singurii (dintre cei implicati) care nu musca sunt rusii, desi fac misto la greu de ce spune in legatura cu Zelensky si despre "structura" de la Bruxelles.
« Last Edit: 20 February 2025, 18:35 by oldshooterman »

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3505 on: 20 February 2025, 20:58 »

Să mai zic de talibani care i-au făcut pe americani să o ia la fugă din Afganistan în 2021, după ce 20 ani au băgat 2 trilioane de dolari? 

Nu zi, că te faultezi singur.
Americanii au plecat din Afganistan în urma unui acord între SUA și talibani.
Acordul a fost semnat de Donald Trump.

Post Merge: 20 February 2025, 22:48
Eu l-aș cataloga pe Trump drept cel mai mare trădător, cea mai mare rușine a USA.
Pentru portocaliu nu contează altceva decât banul.

Mă așteptam la mai mult de la un miliardar care a ajuns președinte în USA.
Sau face toate astea știind că e ultimul lui mandat și o altă nouă șansă nu are ca să facă totul praf?
Posibil.

Posibil să știe de felul în care-l privesc europenii, spre deosebire de rednecks care l-au votat.
Și de aici să vină o ură.
La fel cum e posibil ca ”trădătorul” să aibă o înțelegere secretă cu Putin cel dictator.

Din momentul ăsta eu îl voi numi ”trădătorul de la Casa Albă” pe acest gunoi infatuat.
« Last Edit: 20 February 2025, 22:48 by ericmario »

daveWalter

• Guest
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3506 on: 21 February 2025, 01:34 »
Eu cred că ar fi făcut-o și Biden în al doilea mandat. Retragerea din Afganistan a fost doar începutul sfârșitului unui secol de globalism american.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3507 on: 21 February 2025, 08:31 »
Rubio: Vrem să vedem dacă rușii sunt serioși în privința opririi războiului :D :D :D
„Singura modalitate este de a-i testa, de a-i aborda și de a le spune: ”Bine, sunteți serioși cu privire la oprirea războiului? Și dacă da, care sunt cererile voastre? Sunt solicitările voastre publice și solicitările voastre din privat diferite?”” a spus Rubio.
„Singurul lucru asupra căruia am căzut de acord este că vom vorbi despre pace. Ceea ce oferă ei, ceea ce sunt dispuși să accepte, ceea ce sunt dispuși să ia în considerare, va determina dacă sunt serioși sau nu în privința păcii”, a spus el. „Pur și simplu nu suntem încă în această etapă”.
---
Mda, se pare ca de fapt nu s-a hotarat nimic concret. Eu ce cred e ca termenii de pace vor fi stabiliti clar inainte de intalnirea dintre Trump si Putin. Intalnirea e doar un act de fatada. Daca va fi.
Pana acum ?
Eu cred ca rusii vor toata Ucraina si chipurile ca sa o "lase in pace" pun niste conditii irealizabile gen zone de influenta din anii 70, retragerea bazelor militare, etc. Au pierdut foarte mult in multe planuri si nu o sa se multumeasca cu niste parloaga.
Toata tigania asta euro atlantica cu Trump ce vrea minerale de sute de miliarde si ameninta cu retragerea bazelor cel mult ii distreaza pe rusi dar in acelasi timp arata neseriozitate si ca de fapt nu au cu cine negocia.

daveWalter

• Guest
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3508 on: 21 February 2025, 13:50 »
Până la urmă, Trump va obține ce vrea.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3509 on: 21 February 2025, 19:12 »
Retragerea din Afganistan a fost doar începutul sfârșitului unui secol de globalism american.
Retragerea din Afganistan e gafa trădătorului Trump.