Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 318620 times)

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3600 on: 03 March 2025, 13:01 »
Tot raul este spre bine. Incepe si UE sa miste ceva in directia unei armate proprii.
Rusii incep sa inteleaga ca de fapt nu au cu cine negocia. Toti vor sa negocieze dar nu se inteleg intre ei.
In rest ce se mai intampla in mocirla ? S-a cucerit judetul Donbas ? S-a eliberat Kursk-ul ?
Si aia pe front parca stau si se uita la politica.
Ma uit si nu mai apar stiri de pe front, doar declaratii goale ale unor mosi idioti ce nu mai au de mult ce cauta in politica.
--
Cred ca asa se termina razboiul, o sa se faca un RAP Battle intre ei si care o injura pe ma-sa mai bine o sa castige.
« Last Edit: 03 March 2025, 13:02 by Ciocanul »

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3601 on: 03 March 2025, 13:34 »
Și trădătorul de la Casa Albă a uitat repede faptul că art.5 a fost activat o singură dată în istoria NATO, iar acum e dispus să ofere Europa pe tavă rușilor.
Mare om, mare caracter.

O să rămână in istorie drept președintele american care a uneltit cu rușii dizolvarea NATO.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3602 on: 03 March 2025, 13:41 »
Sa mai si radem .
Nu stiu de ce sa radem mai repede, link-ul de mai jos sau de armistitiu de o luna ? :)

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3603 on: 03 March 2025, 17:43 »
Astia o tin in continuare cu a lor:

"Premierul britanic Keir Starmer a declarat pentru BBC că Marea Britanie, Franța și Ucraina au convenit să elaboreze un plan de încetare a focului pe care să îl prezinte Statelor Unite, ca parte a eforturilor reînnoite de a pune capăt războiului dintre Rusia și Ucraina.

Ramane de vazut cum ii trimite Trump la plimbare.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3604 on: 03 March 2025, 19:25 »
In rest ce se mai intampla in mocirla ? S-a cucerit judetul Donbas ? S-a eliberat Kursk-ul ?
Si aia pe front parca stau si se uita la politica.
Ma uit si nu mai apar stiri de pe front,

Fugi repede pe hoitnius, ca au primit voie sa publice o bucătica din stirile de alaltaieri.
Dar vezi ca unde scriu ei 30, ucrainienii zic 150.
Presă corecta, te joci?
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3605 on: 03 March 2025, 22:31 »
Ceva interesant: "Secretarul de presă al administrației Trump, Caroline Leavitt, a declarat că SUA nu vor mai acorda asistență militară Ucrainei."

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3606 on: 03 March 2025, 23:06 »
Asta nu-i îngrijorător, ăsta e șantaj pe față.

Post Merge: 04 March 2025, 01:01
Ăsta e adevărul.
 [urlhttps://www.youtube.com/watch?v=woA1U9AqHDk][/url]
« Last Edit: 04 March 2025, 01:01 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3607 on: 04 March 2025, 01:08 »
Un război ruso-european ar fi catastrofal pentru Trump, chiar dacă America nu s-ar implica. Afacerile pe care vrea să le facă cu Rusia ar fi compromise de un război extins în Europa. Cred că ....o să urmeze cel mai probabil noi presiuni asupra lui Zelenski pentru a semna acordul de pace și de la Bruxelles și de la Washington.  Zelenski cam zicea ieri că refuză, dar acum zicea că ar fi gata să meargă din nou la Casa Albă.

Haideți să ne punem în locul lui. Probabil știți cum funcționează treburile în Ucraina și cum e să fii președintele acestei țări. Știți că Ucraina e o țară coruptă, plină de oligarhi, asasini, rakeți, prostituate, doar am avut și noi o fază din asta prin anii 90. Și știți că un președinte care își trădează țara la ruși sau la americani nu mai poate să stea în Ucraina pentru că viața lui ar fi în primejdie.

Iușcenko a fost otrăvit pentru că a spus că vrea ca Ucraina să se alieze cu SUA, să se desparăt de Rusia și să adere la UE și NATO. Ianukovici, pentru că a fost marionetă rusească, ar fi pățit-o rău dacă nu fugea la Moscova. Ucrainenii sunt foarte patrioți și foarte răzbunători.
Gândiți-vă că Zelenski, dacă semna acordul ăla vineri prin care ceda resursele Americii și teritoriile Rusiei , era acum un președinte vânat de cei mai de top asasini ucraineni.

Dar ca „vânzător de țară”, chit că ar putea ajunge vânat pentru tot restul vieții de conaționalii săi ucraineni pentru că a cedat resursele Americii și teritoriile Rusiei, ar putea primi protecție și chiar locuință securizată permanentă în SUA.

Dacă nu semnează, ce pot să zic e că....de obicei...când Washington și Moscova cooperează, șansele de reușită sunt 100%. A se vedea ce a pățit Hitler în aprilie 1945 sau Ceaușescu în decembrie 1989 după ce SUA și URSS și-au dat mâna. Eu cred că e mai nasol să fii vânat de agenți CIA și GRU pentru că te opui intereselor unor oameni foarte puternici fiindcă o arzi patriotic decât să fii vânat de niște asasini angajați de oligarhi ucraineni care să te caute pentru că ți-ai vândut țara.

Pe lângă faptul că o să te urască o Europă întreagă dacă se ajunge la WW3. Sincer, nu merită să moară 700 milioane de europeni într-un război nuclear pentru 4 județe și o peninsulă. Și cred că până și Trump și Putin știu asta. Părerea mea e că în clipa de față, Zelenski își plânge în pumni că n-a rămas la actorie și a candidat la președinția Ucrainei dintr-o glumă, nu Putin care tocmai s-a ales cu teritorii noi și cu o Rusie mai fioroasă și mai puternică decât era înainte de 2022.
Da, omu riscă să-și piardă viața acum și îl compătimesc. Era să și-o piardă de la începerea războiului, înfruntând multe tentative de asasinat din partea rușilor. 
« Last Edit: 04 March 2025, 01:19 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3608 on: 04 March 2025, 01:43 »
Un război ruso-european ar fi catastrofal pentru Trump, chiar dacă America nu s-ar implica

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3609 on: 04 March 2025, 09:17 »
Mai, Ciocanul & co, da' stiri de la Bucovina Press mai cititi?
Alea scrise de romanii de dincolo.
Nu cititi? Pai, de ce?
Hai, slava Cernauti!
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline endler

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3610 on: 04 March 2025, 09:52 »
Dada.. o stiuca incerca sa prinda un pestisor.. in timp ce erau digerati de burta unei balene rosii.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3611 on: 04 March 2025, 10:45 »
Mai, Ciocanul & co, da' stiri de la Bucovina Press mai cititi?
Alea scrise de romanii de dincolo.
Nu cititi? Pai, de ce?
Hai, slava Cernauti!
Și asta ar însemna ”bine le fac rușii”?

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3612 on: 04 March 2025, 11:23 »
Din ce vede Ciocanul astia incearca sa scoata Limba noastra-i o comoara din scolile de hohozauri ?
Ma uit aici:
https://cernauti.mae.ro/node/286
În regiunea Odesa, la ultimul recensământ al populaţiei s-au declarat români 724 de persoane
Si prin sate mai ai pana in 151.000 persoane. Cred ca ar incapea toti in Drumul Taberei.
--
Eu zic sa nu mai stam pe ganduri. Ar trebui sa mobilizam alea 10 tancuri si aia 1000 de generali ce ii avem si sa-i atacam. :D

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3613 on: 04 March 2025, 14:46 »
Ciocanul poa sa vada mult mai multe pe bucpress.eu, numai sa vrea.
Ar putea incepe cu "Stirile populare", alea care-au fost cele mai interesante pentru bucovineni.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3614 on: 04 March 2025, 15:54 »
Niste amarati care au vrut sa fuga de razboi e o stire ? Da, sunt gramada si le multumim rusilor ca au nenorocit o natie.
https://bucpress.eu/apel-disperat-al-unui-medic-ucrainean-domnule-trump-fiecare-copil-ucis-fiecare-femeie-violata-fiecare-doctor-ars-este-responsabilitatea-voastra-comuna-cu-putin/
— „Doctore, salveaz-o! Încă respiră!” — este strigătul tatălui care și-a adus fiica fără picioare în brațe. Nu am avut timp — ea a murit din cauza pierderii de sânge. Ultima sa privire a fost îndreptată spre fereastră, orașul ei natal ardea în flăcări.
--
In fine, se pare ca se suspenda ajutorul pt Ucraina, tembelul roscovan joaca tare. O sa vedem ce o sa se mai intample. Eu nu inteleg cum de Trump nu are nici o opozitie acolo in SUA, zici ca si-a tras presedentie pe persoana fizica. Orice incerca Biden si altii inaintea lui sa faca trecea prin 17 filtre. Roscovanul ce decide azi se si intampla !