Ursula, Rutte, Starmer și Macron sunt satanistii ?
Noi suntem fata mare in toata situatia asta, bine ar fi sa fie !
UE are nevoie de armata si de o curatenie generala.
Trump o sa moara in cativa ani, la fel si Putin. Nu se stie ce o sa vina dupa ei, eu cred ca o sa vina moderati dar ma pot insela. UE are nevoie de o armata decenta si moderna. Chestia asta o sa ia timp, nu cred sa se realizeze in mai putin de 10 ani.
A doua e mai importanta ca si armata. Vad ca din afara si Rusia si SUA ne vad ca pe o structura. Dar nu suntem o structura, suntem o mamaliga. Sper sa trecem de la stadiul de mamaliga la federalizare. Sa avem o constitutie si un guvern federal. Cine nu vrea sa fie parte la asta un sut in fund si afara, fara pardon, fara discutii.
--
Iar a dat-o in delir Trump cu Groenlanda si Panama... pur si simplu il lasa mintea...
1. Sunt sataniști în sensul pentru că își bat joc de identitatea fiecărei țări europene, de religia creștină și pentru că urmează o agendă progresistă trasată de niște oameni malefici, în frunte cu Soroș și Schwab, șeful Forumului Economic Mondial. Noi nu suntem Europa, nu suntem Occident, suntem Germania, Olanda, Anglia, Franța etc., o alcătuire de țări europene. Punct. Vrei să o arzi șmecher ca putere europeană cu armată europeană, înființează Statele Unite ale Europei, nu Uniunea Europeană. Dar chiar și așa, tot n-ar funcționa pentru că nu suntem omogeni lingvistic precum americnanii.
2. Dacă vrei curățenie generală și armată europeană, întâi schimb-o pe Ursula cu un lider mai dur care să fie cu adevărat patriot, eurocentrist și să pună interesele țărilor europene înainte, nu interesele Forumului Economic Mondial. Și apoi trecem la chestii serioase. Dar vezi tu, dacă vrei să bați o Rusie condusă de Putin, îți cam trebuie un Putin european.
3. Ce ar fi să nu mai prevestești când moare X-ulescu? De unde știi tu că moare Putin în câțiva ani? Poate trăiește 100 ani și rămânem cu el pe capul nostru până face 90 ani. Uite, eu am o vagă presimțire că Biden va reveni în 2029, așa împăiat cum va fi. Are mai mari șanse să câștige alegerile împotriva lui JD Vance decât ceilalți clovni ca alde Kamala, Bernie, Buttgieg, Pocahontas și Cortez. I-au mai urat alții moarte lui Iliescu, probabil și Vadim....nu vreau să reamintesc cine a murit primul și care trăiește și azi.
4. Suntem o mămăligă grație spălării pe creier timp de 30 ani cu „desene animate”, propagandă europeană mincinoasă neomarxistă și confortul asigurat de gazul rusesc...despre care btw, Trump a punctat grozav că europenii au plătit mai mulți bani pe gazul rusesc decât pentru Ucraina sau propria apărare. Rusia a devenit ce este astăzi și din cauza Germaniei și Nord Stream. Nord Stream nu trebuia să existe dacă voiai să previi războiul din Ucraina .