Author Topic: Situatiunea  (Read 127718 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline astateofmind

Situatiunea
« Reply #210 on: 25 November 2024, 19:30 »
Aha, deci nimic oficial.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #211 on: 25 November 2024, 19:49 »
E ok. Macar o sa scoata lumea din apatie si o sa vina la vot.„Dacă viitoarea mamă este manipulată, că nu poți să naști decât prin cezariană, cum nasc astăzi în România peste 90%, este o tragedie. Știți de ce? Pentru că se rupe firul divin. Mai mult, tu consideri și accepți că peste "Dacă viitoarea mamă este manipulată, că nu poți să naști decât prin cezariană, cum nasc astăzi în România peste 90%, este o tragedie. Știți de ce? Pentru că se rupe firul divin."
"Restaurarea viziunii creștine în economie. Partea economică nu poate fi separată de partea socială. În esența sa, Programul „Hrană, Apă, Energie” este creștinism aplicat în economia reală. O triadă ce reflectă armonia dintre Dumnezeu, Om și Natură."
„Iau cancerul. Rata mortalității este cam de 97%, a celor bolnavi de cancer în lume, prin tratamentul utilizat de chimioterapie. Domnule, ce este chimioterapia? De ce nu-ți pui o întrebare simplă? Este un acid. Și dacă iau PH-ul sângelui, 7,3 sau 7,4, tot ce înseamnă alcalin sus este viață, tot ce înseamnă acid este moarte”, susține Georgescu.
----
Avem 2 milioane de idioti functionali ce au pus stampila pe acest ipochemon ? Idiocracy s-a inselat , nu apucam 500 de ani in ritmul asta.

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #212 on: 25 November 2024, 20:01 »
Si doamna e mai buna? ;D

"Doamna Lasconi a făcut o serie de gafe si stângăcii de proporţii care au stârnit scandaluri pe măsură. A jignit întreaga Diasporă printr-o declaraţie cel puţin neinspirată. A ofensat apoi femeile şi victimele violenţei domestice printr-o comparaţie lipsită de sensibilitate, de tact şi, până la urmă, de cultură politică democratică. Recent, Elena Lasconi şi-a etalat, cu dezinvoltură şi inocenţă, amatorismul şi urechismul, incompetenţa totală în domenii esenţiale ale exercitării atribuţiilor Preşedintelui României, cum sunt politica externă şi cea de securitate naţională", arată ministrul Culturii.

Potrivit Ralucăi Turcan, "Lasconi perseverează într-o atitudine arogantă şi dispreţuitoare faţă de PNL şi de celelalte formaţiuni de dreapta şi centru-dreapta"."

Oricare dintre cei doi e la fel de "sus". 8)

Georgescu a lucrat la ONU si la Afaceri Externe, e super oricare iese.
« Last Edit: 25 November 2024, 20:04 by oldshooterman »

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #213 on: 25 November 2024, 20:55 »
Ok, nu stie politica externa ca nu are de unde sa stie. Da, o fi facut gafe dar nu a venit cu mizerii crestinopate. Nu e vreun monument de inteligenta. Dar nu arunca cu balarii si prostie de cea mai joasa speta. O sa caut din nou mai tarziu, Georgescu crede ca aselenizarea a fost regizata. Tu Old, crezi in porcarii de genul asta ? Ne intoarcem la habotnicism si evul mediu. Parca iti placea AI-ul.
Asta este sotia primului clasat:
https://economedia.ro/cine-este-sotia-lui-calin-georgescu-posibila-prima-doamna-a-romaniei-fosta-economista-ea-se-auto-intituleaza-educator-naturopat-promoveaza-mesaje-anti-vaccinist.html
35 de ani de scoala lipsa ne-a adus aici, tot asta aud. Dar nu e numai scoala. E in primul rand IQ mic combinat cu manipulare de ultima speta.
« Last Edit: 25 November 2024, 21:06 by Ciocanul »

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #214 on: 25 November 2024, 21:04 »
Off-topic, apropo de scoala lipsa:

Cind pui un link, rupe-ti citeva secunde din viata si sterge semnul de intrebare si tot ce se afla dupa el.
Valabil pentru toti cei care nu fac asta.

L.E.
Ok, bravo, Ciocanul!
« Last Edit: 25 November 2024, 21:08 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #215 on: 25 November 2024, 21:17 »
Gata boss. :)
Calin Georgescu urmeaza sa bage impozit zero pt IT-isti si impozite foarte mici sau tot zero pentru restul. Doar bogatii vor plati la afaceri peste 1 milion de euro.
O sa ne basim prin matase daca se aplica programul: apa, aer, hrana, albine, biserica.

Offline Hideyoshi

Situatiunea
« Reply #216 on: 25 November 2024, 21:43 »
nice: https://hotnews.ro/calin-georgescu-este-sigur-ca-omul-nu-a-ajuns-pe-luna-aia-a-fost-o-manipulare-1844762

buna asta: „Oare apa este chiar H2O, așa cum am fost instruiți, ca să nu zic dresați să credem? Eu vă spun că nu-i așa. Acolo este informație, de-aia îți vine în pet de pastic, ca să nu mai fie informație. Dacă ar fi ea așa cum a fost lăsată, ea îți dă informație."

Si acum ma voi duce sa beau niste apa de la chiuveta ... ca sa vad ce plm informatie mi-a scapat
« Last Edit: 25 November 2024, 21:45 by Hideyoshi »

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #217 on: 25 November 2024, 21:58 »
O sa caut din nou mai tarziu, Georgescu crede ca aselenizarea a fost regizata. Tu Old, crezi in porcarii de genul asta ? Ne intoarcem la habotnicism si evul mediu. Parca iti placea AI-ul.

35 de ani de scoala lipsa ne-a adus aici, tot asta aud. Dar nu e numai scoala. E in primul rand IQ mic combinat cu manipulare de ultima speta.

Tocmai i-am ascultat un interviu, ca pana astazi nici n-am auzit de el.;D

Are si idei bune, doar ca nu sunt implementabile. I-am auzit si multe dintre aberatii, precum si dintre cele ale sotiei lui. E foarte trist ce pot spune amandoi, spre incredibil la varsta lor in 2024.

"Electoratul" va avea o alegere extrem de greu de facut, asta e clar. Lasconi e praf si pulbere, dar e foarte usor manipulabila, e ca o forma feminina de "Biden/zombi" care va executa ce i se cere. Deci cel mai probabil va fi aleasa ea, dar e in functie de ce hotaraste partenerul strategic. N-are nici o valoare ceea ce se speculeaza in RO.;D

Intre timp s-a generalizat programul mentionat in atasament. 8)

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #218 on: 25 November 2024, 22:19 »
Incep sa constat ca toata mass-media aia "oficiala" - haita condusă de Gâzi, Prelipuțeni, Dogioace, Tismăneni, Cetepei, etc - s-a unit in cuget și simțiri și a inceput sa traga cu toate armele si din toate pozitiile in Georgescu.
Miroase a panică la Latrina3, la UM Gigi24, la Hoitnius si toti ăia ca ei. Daca mafia PSD+PNL+USR+UDMR=LOVE le-a dat bani cu nemiluita, ca sa fie "obiectivi", acum pare ca frica de saracie doare mai tare decit deontologia (pe care oricum nu o aveau, pina acum lacomia sugrumand deontologia).

Altii, mai de pe margine, deja râd ca avem și noi meciul nostru de tip Trump-Kamala - sugerând astfel și rezultatul meciului. Ce sa zic, parca-parca seamana ceva-cumva. Nu?

Oricum, ramane istorica aparitia din neant a lui Georgescu. Daca ia si turul doi, povestea va fi si mai si.
Numai de am sti si mina nevazuta care face si desface.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #219 on: 25 November 2024, 22:26 »
Pana la urma presedintele nu are nici o putere semnificativa dincolo de numirea premierului. Daca deraiaza, il pun "aia" inapoi pe sine.(telefoane de la ambasada partenerului strategic, plicuri cu instructiuni de la Bruxelles) ;D

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #220 on: 25 November 2024, 23:01 »
Ai dreptate Old doar ca:
Mie groaza de parlamentare mai rau decat de Presedentie.
Călin Georgescu – 22,93% + George Simion – 13,87% da un solid 36% aprox. Cu SOS si alte lighioane fac 40%.
Daca mai cresc si mituiesc parlamentari de la alte partide o sa faca guvernul si atunci am belit belingherul.
Lasconi nu o sa mai conteze si daca castiga presedentia.

Post Merge: 25 November 2024, 23:10
Alti "disperati" de care lumea a si uitat:
https://hotnews.ro/toata-conducerea-pnl-a-demisionat-ilie-bolojan-este-noul-presedinte-interimar-care-este-noua-echipa-votata-de-liberali-1845320
Au luat 8.7% prin Ciuca si nu se arata nimic bun. Trendul lor e in scadere, pana duminica poate ajung la un 7%. PNL mai putin si se duce in marja de "retrogradare". Vai de capul lor.  :D :D
« Last Edit: 25 November 2024, 23:10 by Ciocanul »

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #221 on: 25 November 2024, 23:14 »
Zice Basescu: "Da domle' e proasta, da' o sa aiba consilieri".🤣

Becali spune ca Georgescu vorbeste de Dumnezeu dar are la gat o cruce satanica...😂

Offline mache

Situatiunea
« Reply #222 on: 25 November 2024, 23:22 »
Pana la urma presedintele nu are nici o putere semnificativa dincolo de numirea premierului. Daca deraiaza, il pun "aia" inapoi pe sine.(telefoane de la ambasada partenerului strategic, plicuri cu instructiuni de la Bruxelles) ;D
Iar vorbesti fara spate... man chiar tre' sa-ti aduc aminte de fiecare data ca tre' sa-ti sustii comentariile cu ceva linkuri? Sau crezi ca suntem la RT cu ce va scriu este adevarat?

PS: cand zic linkuri ma refer la a-ti sustine impresiile cu ceva documente reale, nu cu stiu eu/cred eu/e clar asa
« Last Edit: 25 November 2024, 23:24 by mache »

Offline astateofmind

Situatiunea
« Reply #223 on: 25 November 2024, 23:37 »

PS: cand zic linkuri ma refer la a-ti sustine impresiile cu ceva documente reale, nu cu stiu eu/cred eu/e clar asa

Eh, si cand pune linkuri in marea majoritate sunt tot cu niste oarecare care fac afirmatii similare - eu cred, stiu, discutii la tv, etc, fara documente.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #224 on: 25 November 2024, 23:57 »
Un forum vechi si remostenit cu link-uri sau fara link-uri e singura metoda de a ne mai intersecta "bulele". Daca intri pe podcast-uri sau pe bloguri/canale youtube/retele de socializare/orice dai mai nou doar de o bula in care ai impresia ca toti gandim similar.
Sunt "bule" in care nu e nevoie de link-uri, in care merg adevaruri trunchiate, in care se gandeste mai mult emotional. :D
Aici sunt si eu de acord cu Musk si Trump: informatia nu mai trebuie cenzurata, fiecare sa spuna ce gandeste sau crede. Aia care sunt diferiti de tine isi vor gasi locul lor de "credinta" care e diferit de al tau. Problema mare e ca pierd contactul cu alte "locuri" si bulele nu se mai intersecteaza.
Lasa-le sa se intersecteze, putem trai si cu emotional si cu logic la un loc. :D
Hai sa mai radem putin:
« Last Edit: 26 November 2024, 00:02 by Ciocanul »

The following users liked or thanked this post: taxon