Author Topic: Situatiunea  (Read 135584 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Situatiunea
« Reply #225 on: 26 November 2024, 04:21 »
 Eu mi-am făcut datoria de cetățean și am votat cu Lasconi în Turul 1 pentru a-i elimina din cursă pe escrocii de Ciolacu și Ciucă și pe fosilele de  Geoană, Kelemen și Diaconescu. Sper că le-am terminat carierele politice și să nu mai auzim în veci de ei și nici de alți parveniți din  PSD, PNL/PDL, AUR și UDMR.

În turul 2, voi vota cu Georgescu.

Dacă vă așteptați că o să mă înjosesc în a mă băga în certuri de tip „ne scoate Georgescu afară din NATO și UE” sau că  „e sprijinit de ruși”, nu, nu o voi face. Cred că știți cu toții că numai Parlamentul poate iniția procedura și numai populația poate decide printr-un referendum să ieșim dintr-o organizație mondială. Momentan, populației îi convine în UE și în NATO. Problema pe care o avem e clasa politică actuală. Trebuie să o curățăm. 

Cât despre Rusia, ne-a lămurit pe toți Peskov că Rusia nu are nicio legătură cu Georgescu, ba chiar a continuat să considere România cu conducerea actuală drept o „țară ostilă”.  Iar când se referă la conducere, nu se referă la clasa politică.

Ieri m-am speriat, am crezut că e AUR-ist sau ceva spion rus, dar când i-am urmărit mai multe interviuri și discursuri, parcă am realizat că activitatea sa de la AUR de președinte onorific și asocierile cu legionarii........sunt doar pentru a-l acoperi.

Becali a zis la Antena 3 CNN că Georgescu e o „operațiune militară” a Pentagonului și este candidatul lui Trump pentru președinția România pentru a stabili un canal de comunicare privind negocierile de pace cu Rusia și încheierea războiului din Ucraina. Deci, așa o fi! N-ar fi prima oară, doar știți despre Ceaușescu folosit ca un canal de comunicare între Nixon și Mao privind negocierile de pace asupra războiului  din Vietnam.

2 milioane au votat cu Georgescu din ura față de Iohannis, Ciucă și Ciolacu, de moștenirea lăsată în urmă de alde Cîțu, Orban, Grindeanu și Dragnea, de Ponta și Crin care și-au bătut joc de economia țării, de societate și de tot ce înseamnă valori morale.

Inclusiv eu m-an cam săturat de clovni, de păpuși de parveniți, de  turiști și de escroci să ocupe funcții publice.

Dacă plătesc taxe către statul român, vreau să am dracului un om serios care să fie cumpătat, să fie serios, să știe să vorbească bine, să fie mediator, să nu mai trateze  poporul român cu fundul ca întâiul parvenit, borfaș și nesimțit al țării, să nu mai pună partidul său pe primul loc, ci să ne pună pe noi, plătitorii de taxe și impozite.  USL-amismul care e deja de 12 ani trebuie să înceteze!

Și ce mă bulversează mai tare e că e mai din sistem decât e anti-sistem.   S-ar putea să fie chiar din Deep State-ul românesc, ăla de elită unde sunt doar români de calitate.

Nu oricine ajunge  să lucreze la ONU sau la Clubul de la Roma. E doar anti-nesimțirea parveniților PSDPNL care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 12 ani. Faptul că nu le-a răspuns celor de la AUR care speră să obțină ceva de la el  îmi aprinde un beculeț.  Că e pus de anumite grupări din SRI/SIE, forțe externe, de CIA, Pentagon, Mossad, evrei, Soroș, forțe oculte, masonerie, poate chiar să se  fi implicat și ceva politicieni din PSD și PNL care au văzut halul în care evoluează lucrurile.......... asta e, nu-mi pasă,  important e să avem președinte care îl merită românii civilizați și să avem un model de conducere cum nu am mai avut de vreo 100 ani. Chiar m-aș bucura să devină președinte și chiar să aibă oameni la guvernare ca Bolojan și Negrescu. Și chiar să fie o voce puternică pentru regionalizarea României și a încuraja ca românii să voteze primari ca Nicușor Dan la următoarele alegeri.

De asemenea, poza asta e pentru cine mai crede că Georgescu e legionar sau nu știu ce fascist
« Last Edit: 26 November 2024, 04:52 by daveWalter »

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #226 on: 26 November 2024, 09:39 »
Faptul ca se da intens in el din toate partile spune multe, pacat ca nu are inca consilieri care sa-l impiedice sa mai spuna prostii cu efecte serioase asupra imaginii pe care si-o face.

Ar fi "prea tare" sa-l bage americanii ca presedinte si sa asistam cum se agita disperatii care cred ca ar putea schimba ceva si sa "ne apropiem" de rusi. 🤣

Cum e vorba ca femeile nu pot tine un secret mai mult de 47 de ore (fara link...😁), e foarte riscant s-o bage la putere pe Lasconi care ar trebui atent controlata, precum e cu Biden care a povestit in fata presei despre faptele lui de arme din timpul razboiului de secesiune si altele de top. 8)

Ramane precum a marturisit Iohannis ca "Romania e o tara esuata" si nu conteaza cine ajunge presedinte, dincolo de circ. 8)

Offline KodiaK

Situatiunea
« Reply #227 on: 26 November 2024, 10:24 »
Faptul ca un ilustru necunoscut, extremist, anti-semit, rasist si misogin a castigat turul I indica lipsa grava de educatie a Romaniei, din pacate :(
Se vede clar si din distributia voturilor pe judete. Din cele 6 judete castigate de Lasconi, 5 sunt cele mai educate din Romania.
Dar, un popor ne-educat este usor de manipulat. Ii bagi nist tik-tok-uri cu "N-avem nevoie de NATO, ca ne apara D-zeu" sau "Virusi nu exista pt ca nu-i vad" si gata, i-ai convis. Sunt in stare sa raman pe viata in saracie dar multumiti ca sunt pe calea cea "dreapta"...

Mare grija ce votam in saptamanile astea, pt ca un extremist ca presedinte si AUR majoritar in parlament ne vor da inapoi 30 de ani.
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #228 on: 26 November 2024, 10:42 »
E asa greu de crezut ca lumea chiar s-a saturat de PSD+PNL+USR+UDMR si de modul in care a fost condusa tara in ultimele cicluri electorale?
Eu, unul, m-am saturat. Si mai stiu o sumedenie de "ne-educati" ca mine, carora si lor le e pina in git de actuala clasa politica.
Nu l-am votat pe Georgescu, pentru mine a aparut din neant, dar nici pe nimeni din sleahta de mai sus n-o sa votez.
Acum 4 ani am votat independenti (ex: Valeriu Nicolae, pe principiul ca "macar asta face ceva concret pentru comunitate"), anul asta am sa fac la fel.
Ramane sa ma decid pentru turul 2 la Presedintie.
« Last Edit: 26 November 2024, 10:45 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Online Ciocanul

Situatiunea
« Reply #229 on: 26 November 2024, 11:06 »
"Eu mi-am făcut datoria de cetățean și am votat" ... wow .. mare chestie ! :D
Votul nu e o indatorie de cetatean, e un drept. S-ar putea intr-un viitor nu prea indepartat sa dispara. Complet. Dar asta e o alta discutie si sa zicem un scenariu fantezist deocamdata desi extremistii cam au placeri de genul sa suspende drepturi.
--
Eu sunt curios ce o sa se intample la parlamentare. Daca ne umplem de auristi si sosohauri am belit belingherul. O sa inceapa sa faca tot mai mult circ prin mediile europene si ajungem usor in clubul prostilor gen Ungaria, Serbia, Slovacia cu idei cretinopate.
Ati mai fost in Ungaria sau Serbia recent ? Eu am fost ca din Timisoara e usor de ajuns. Ungaria s-a umplut de masini vechi si putrede, gropi, salarii mici, preturi mari(vin la noi sa cumpere chestii), urat. Si erau inaintea noastra, acum sunt in urma noastra. Serbia era in urma noastra si tot acolo a ramas si prostii nu vor in UE se pare si se tin mari si tari. Amandoua put a saracie, a lipsa de investitii, a fonduri suspendate. Stiti ce usor putem ajunge acolo cu niste prosti ce o sa latre despre suveranism si crestinopatie ?
--
Si legat de Georgescu. Vai ce om educat, vai cum vorbeste de bine, extraordinar. Babaietzi, asa usor sunteti de impresionat ? E demagogie pura resapata intr-un limbaj simplu pentru prosti. Nu e legionar sau fascist dar are acelasi limbaj cum aveau si aia si aceleasi idei goale ! Nu spune nimic, totul este emotie si nimic rational. Si este asa ca sa ajunga la mintile slabe ce nu le-a placut scoala.
--
Discursul lui e ceva de genul: "jertfă, mâna lui Dumnezeu peste poporul român, pace, revoluția din ’89, poporul român, pace, cruce, lucrare, inimă, înălțător, cinci pâini și doi pești, iubire, poporul român, lumina cea mare, pace, rost, cultul onoarei și demnității, poporul român renăscut, strămoși, est, vest, români, România, chemare, misiune măreață, pace, speranța inimii, sfântă rugăciune, familie, țară, Iisus Hristos, biruitori bla bla bla."
A rezumat Tapalaga bine:
https://www.g4media.ro/cu-mana-lui-dumnezeu-pe-ochi.html
« Last Edit: 26 November 2024, 11:08 by Ciocanul »

The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline indicopleus

Situatiunea
« Reply #230 on: 26 November 2024, 11:09 »
mda... s-a ajuns si in punctul in care ai de ales intre o precupeata (nu cu mult peste nivelul dancila) si balaceanca, intre impostura, incompetenta, hotie si spitalul 9...

duios paranteza post '89 trecea... s-a mai jucat filmul asta acu 100 de ani cind lumea era satula de coruptia sistemelor parlamentare si s-a aruncat cu capu' inainte in bratele balariilor salvationiste...

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #231 on: 26 November 2024, 11:11 »
Văd că toată presa care se adapă din bani guvernamentali s-a pus să îl linșeze mediatic pe Georgescu.
Toți Tăntălanii care au siluit Libertatea, Tăpălagii cu iz de pădure mlăștinoasă, Orcanii cu steluțe mascate și restul ca ei dezgroapă de abia acum morți care ar fi trebuit dezgropați macar în campania electorală, cotrobăie prin dulapuri prăfuite în cautare de scheleți.
Aceeași panică, aceeași frustrare pe care am văzut-o la americani, în presa anti-Trump.

Si placa aia pusă secole de-a rîndul:
- Vine balaurul și ne omoară!
- Vine turcul și ne omoară!
- Vine gripa/ciuma și ne omoară!
- Vine rusul și ne omoară!
- Vine balaurul și va fi vai-și-amar de noi!

Post Merge: 26 November 2024, 11:19
ca sa ajunga la mintile slabe ce nu le-a placut scoala.

CARORA NU LE-A PLACUT
Apropo de școală...
« Last Edit: 26 November 2024, 11:22 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #232 on: 26 November 2024, 11:33 »
Ai uitat esentialul: "Putin e de vina!"😁

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #233 on: 26 November 2024, 11:39 »
Desigur ca si Putin e de vina, in aceeasi masura ca Bush/Clinton/Obama/Biden/Trump.
Doua infatisari ale aceleiasi boli:
"Imparati pe care lumea nu putea sa-i mai incapa
Au venit si-n tara noastra de-au cerut pamant si apa"
« Last Edit: 26 November 2024, 11:43 by taxon »

Online Ciocanul

Situatiunea
« Reply #234 on: 26 November 2024, 11:54 »
Nu, pana la Putin mai avem. Nu trebuie sa ajungem pana acolo.
Am zis ca Georgescu este destept ? Imi retrag cuvintele, e prost de impunge, chiar crede balariile ce le sustine:
Daca bei pepsi stiai ca bagi in tine nanocipuri ca in laptop ? Ati gasit nanocipuri in voi ? Sau in laptop-uri ? Dar ele din pacate sunt:

Omul asta e o mema ambulanta.
« Last Edit: 26 November 2024, 11:58 by Ciocanul »

Offline KodiaK

Situatiunea
« Reply #235 on: 26 November 2024, 12:13 »
Are probleme grave la mansarda omul.

Mare grija cu 5G-ul si H2O-ul  ;D
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #236 on: 26 November 2024, 14:54 »
Pare ca de asta l-au scos in fata, pentru ca blonda sa poata castiga. Nu avea cum sa castige impotriva unui candidat macar decent. ;D

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #237 on: 26 November 2024, 15:12 »
Hai că îl faceți voi președinte la cât hate aruncați și la câtă publicitate îi faceți, fie și aia negativă.

N-ați învățat nimic din alegerile din America și n-ați priceput de ce a ajuns Trump președinte de două ori.

Ce să mai zic de Băsescu și hate-ul care îl lua de la două  televiziuni de știri (Realitatea și Antena 3 + mare parte din presa scrisă), patru partide (PSD,PNL, PC, PRM, partidul lui Becali) și tot a fost reales în 2009.  Cu doar trei partide mici  în spate (PDL, UDMR, UNPR) și 2  televiziuni care îi țineau spatele  (B1, OTV) , Băsescu a rezistat cu brio să-și ducă al doilea mandat la capăt prin cea mai gravă  criză economică de la Marea Depresiune încoace.  A avut performanța să-ți țină premierul în funcție aproape 4 ani (Emil Boc) în ciuda  opoziției, până la protestele de la Universitate și lovitura de stat făcută de USL din 2012. România e acum o țară cu o economie precară și o societate deplorabilă după 12 ani de guvernare USL. Se putea și mai rău dacă nu ar fi fost Băsescu și cu PDL în 2010 să facă împrumutul de la FMI și să facă ceva reforme ici colo. Când  Coldea și cu Koveși făceau puțină curățenie și erau arestați moguli și grei din politică, vă convenea.

Georgescu, de astă dată, are de luptat cu  vreo cinci partide (PSD, PNL, USR, UDMR, PMP+FD), e posibil să aibă doar AUR+SOS în spate, deși nu cred (mai degrabă cred că e o grupare din SRI, Isărescu, BOR și cu masoneria+ CIA și Pentagon).
Să nu mai spun că toate ONG-urile și corporațiile străine sunt pe el.

Georgescu are de combătut toate televiziunile mari mainstream (TVR, PRO TV, Antena 1/3, Prima TV,  B1, DIGI24, Euronews, chiar și falimentarele Realitatea TV și  Aleph News,  plus toate publicațiile mari ca Libertatea,  FANATIK, Mediafax, Adevărul, RECORDER și EVZ + toată  podcasteri mainstream ca Micutzu, Starea Nației, Buhnici, Tibulcă) și are în spate doar câțiva podcasteri (În Gura Lupului, Ștefan Mandachi), România TV și din câte am văzut, Marius Tucă de la Gândul, Robert Turcescu de la  EVZ, HD Hartmann de la Canalul 33 și Mihai Palada,  Cozmin Gușă de la Gold România, îl vor susține pentru că nu o vor pe Lasconi din motive că ea susține LGBT.   

Ion Cristoiu a zis că nu merge la vot.

Dacă Georgescu câștigă, va fi într-adevăr o REVOLUȚIE.
Va fi sfârșitul epocii post-decembriste și a post-comunismului.

« Last Edit: 26 November 2024, 15:14 by daveWalter »

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #238 on: 26 November 2024, 15:13 »
Daca ar fi sa fie o dezbatere TV intre cei doi, nu stiu ce ar mai cistiga Lăsconi. :D
O fi diliu Georgescu, dar pe de alta parte are vorbele la el, pe cita vreme userista a aratat ca e praf.
Dar e si ea conștienta de asta, de susține ca nu va fi nicio dezbatere cu "dușmanul".

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #239 on: 26 November 2024, 15:16 »
Pare ca de asta l-au scos in fata, pentru ca blonda sa poata castiga. Nu avea cum sa castige impotriva unui candidat macar decent. ;D
Lasconi câștiga într-o confruntare cu Ciolacu și cu Ciucă.
La Simion.......cu multă dificultate, dar cred  că îl bătea și pe el cu ajutorul forțelor externe.
Geoană....și dacă ajungea la modul absurd în turul 2, îl bătea Lasconi de-i scoteau și ultimele fire pe care le mai avea în cap. 

Cu Georgescu ca adversar, Lasconi s-ar putea să piardă.
Poate că Georgescu a fost special selectat de Pentagon și de Deep State să prevină LGBT-izarea României într-un context în care Occidentul se duce spre Dreapta conservatoare. România trebuie acum să devină o democrație consolidată și conservatoare cu o armată întărită pe flancul estic al NATO. Dar mai ales, are misiunea să folosească România ca pe un canal de comunicație Washington-Moscova pentru a preveni  escaladarea războiului din Ucraina în toată Europa.

Trebuie să înțelegeți că  Trump a câștigat alegerile din SUA, prioritățile sunt altele, și  REPET: printre acestea este încheierea cât mai rapidă a războiului din Ucraina și prevenirea escaladării într-un război catastrofal ce ne-ar putea duce la a șasea extincție.
« Last Edit: 26 November 2024, 15:21 by daveWalter »