Eu mi-am făcut datoria de cetățean și am votat cu Lasconi în Turul 1 pentru a-i elimina din cursă pe escrocii de Ciolacu și Ciucă și pe fosilele de Geoană, Kelemen și Diaconescu. Sper că le-am terminat carierele politice și să nu mai auzim în veci de ei și nici de alți parveniți din PSD, PNL/PDL, AUR și UDMR.
În turul 2, voi vota cu Georgescu. Dacă vă așteptați că o să mă înjosesc în a mă băga în certuri de tip
„ne scoate Georgescu afară din NATO și UE” sau că „e sprijinit de ruși”, nu, nu o voi face. Cred că știți cu toții că numai Parlamentul poate iniția procedura și numai populația poate decide printr-un referendum să ieșim dintr-o organizație mondială. Momentan, populației îi convine în UE și în NATO. Problema pe care o avem e clasa politică actuală. Trebuie să o curățăm.
Cât despre Rusia, ne-a lămurit pe toți
Peskov că Rusia nu are nicio legătură cu Georgescu, ba chiar a continuat să considere România cu conducerea actuală drept o „țară ostilă”. Iar când se referă la conducere, nu se referă la clasa politică.
Ieri m-am speriat, am crezut că e AUR-ist sau ceva spion rus, dar când i-am urmărit mai multe interviuri și discursuri, parcă am realizat că activitatea sa de la AUR de președinte onorific și asocierile cu legionarii........sunt doar pentru a-l acoperi.
Becali a zis la Antena 3 CNN că Georgescu
e o „operațiune militară” a Pentagonului și este candidatul lui Trump pentru președinția România pentru a stabili un canal de comunicare privind negocierile de pace cu Rusia și încheierea războiului din Ucraina. Deci, așa o fi! N-ar fi prima oară, doar știți despre Ceaușescu folosit ca un canal de comunicare între Nixon și Mao privind negocierile de pace asupra războiului din Vietnam.
2 milioane au votat cu Georgescu din ura
față de Iohannis, Ciucă și Ciolacu, de moștenirea lăsată în urmă de alde Cîțu, Orban, Grindeanu și Dragnea, de Ponta și Crin care și-au bătut joc de economia țării, de societate și de tot ce înseamnă valori morale.
Inclusiv eu m-an cam săturat de clovni, de păpuși de parveniți, de turiști și de escroci să ocupe funcții publice.
Dacă plătesc taxe către statul român, vreau să am dracului
un om serios care să fie cumpătat, să fie serios, să știe să vorbească bine, să fie mediator, să nu mai trateze poporul român cu fundul ca întâiul parvenit, borfaș și nesimțit al țării, să nu mai pună partidul său pe primul loc, ci să ne pună pe noi, plătitorii de taxe și impozite. USL-amismul care e deja de 12 ani trebuie să înceteze!
Și ce mă bulversează mai tare e că
e mai din sistem decât e anti-sistem. S-ar putea să fie chiar din Deep State-ul românesc, ăla de elită unde sunt doar români de calitate.
Nu oricine ajunge să lucreze la ONU sau la Clubul de la Roma. E doar anti-nesimțirea parveniților PSDPNL care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 12 ani. Faptul că nu le-a răspuns celor de la AUR care speră să obțină ceva de la el îmi aprinde un beculeț. Că e pus de anumite grupări din SRI/SIE, forțe externe, de CIA, Pentagon, Mossad, evrei, Soroș, forțe oculte, masonerie, poate chiar să se fi implicat și ceva politicieni din PSD și PNL care au văzut halul în care evoluează lucrurile.......... asta e, nu-mi pasă, important e să avem președinte care îl merită românii civilizați și să avem un model de conducere cum nu am mai avut de vreo 100 ani. Chiar m-aș bucura să devină președinte și chiar să aibă oameni la guvernare ca Bolojan și Negrescu. Și chiar să fie o voce puternică pentru regionalizarea României și a încuraja ca românii să voteze primari ca Nicușor Dan la următoarele alegeri.
De asemenea, poza asta e pentru cine mai crede că Georgescu e
legionar sau nu știu ce fascist.