Author Topic: Situatiunea  (Read 71285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #300 on: 05 December 2024, 22:17 »
Când îl ascult pe Călin Georgescu vorbind despre apă, aer curat,  hrană și energie verde , parcă îmi amintește de cineva.
Oare de cine?

Ah....de Kamala.
E ceva în tine care te împinge tot timpul să spui lucruri idioate, nu-i așa?
Well, keep up the good work!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline daveWalter

Situatiunea
« Reply #301 on: 06 December 2024, 06:18 »
La câte spume face Gâdea zilele astea, îndemnându-ne să votăm Lasconi (îți dai seama, el un jurnalist PSD-ist să ne îndemne să votăm o USR-istă susținută de însuși  Băsescu) , cred că dacă câștigă Georgescu o să plângă  în seara alegerilor după exit poll și o să-și dea demisia LIVE.
Probabil va deveni un trend de tip TikTok prin care toți jurnaliștii faimoși, influencerele și celebritățile vor plânge live ca democrații din SUA și  vor anunța că vor emigra în zilele următoare.
Atunci, o să fie amuzant. :)))))

Dar dacă de luni dimineața citesc că Netflix, Facebook, Disney, Microsoft, Apple, Amazon, KFC, Mc, Mega Image,Glovo, Uber, Google,Samsung etc.  pleacă din România, atunci ar trebui să ne dăm seama cât de groasă este treaba.
Înseamnă că ce ne așteaptă ceva mai cumplit decât Ceaușescu/Antonescu.
:((
Ignored list: ericmario, ZorracK

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #302 on: 06 December 2024, 09:17 »
Nu stiu cum aveti nervi sa va uitati la Gâdea.
Va dau un sfat, faceti chestia asta macar de test. Nu va mai uitati la stiri TV o saptamana. La filme/seriale/muzica/etc este ok dar sa nu-ti mearga stirile de cacat sau Gadea in fundal cat esti acasa. Evita complet A3, Realitatea, Digi24 si ce o mai fi. O sa vedeti ca dormi mai bine noaptea si esti mai calm. :D Sa-ti mearga mizeriile de stiri in urechi si emisiuni de tocat e doar o sursa inutila de nervi si stres.

The following users liked or thanked this post: piratu2191

Offline daveWalter

Situatiunea
« Reply #303 on: 06 December 2024, 15:48 »
Nu stiu cum aveti nervi sa va uitati la Gâdea.
Va dau un sfat, faceti chestia asta macar de test. Nu va mai uitati la stiri TV o saptamana. La filme/seriale/muzica/etc este ok dar sa nu-ti mearga stirile de cacat sau Gadea in fundal cat esti acasa. Evita complet A3, Realitatea, Digi24 si ce o mai fi. O sa vedeti ca dormi mai bine noaptea si esti mai calm. :D Sa-ti mearga mizeriile de stiri in urechi si emisiuni de tocat e doar o sursa inutila de nervi si stres.

Mi-e dor de vremurile când mă uitam de caterincă și făcea spume despre Băsescu.
În rest,nu urmăream prea mult știrile.

De la  Trump + pandemie încoace  și războiul din Ucraina încoace, parcă fiecare zi e breaking news!

Faptul că războiul nu a escaladat în WW3 încă, nu au murit sute de milioane de oameni la pandemie, dar mai ales, nu am ajuns să votăm între doi candidați de groază, parcă mai există o rază de speranță.

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #304 on: 06 December 2024, 16:51 »
Retine, de la presedintele Romaniei: "Romania e un stat esuat".

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #305 on: 06 December 2024, 17:21 »
Am aparut si in ISW.
https://www.understandingwar.org/backgrounder/likely-kremlin-backed-election-interference-against-romania-threatens-bucharests
Suntem langa Ucraina, Iran si tari din Africa cu probleme serioase. :D :D :D
--
CCR a dat o sentinta de validare a primului tur definitiva si obligatorie. :D
Apoi se pare ca nu e nimic definitiv si obligatoriu.
--
Conform deciziei CCR, procesul electoral pentru alegerea presedintelui se reia in integralitate.
Ca si cand nimic nu s-a intamplat trecem la strangere semnaturi, depunere candidaturi, campanie electorala etc.
« Last Edit: 06 December 2024, 17:27 by Ciocanul »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #306 on: 06 December 2024, 18:47 »
Retine, de la presedintele Romaniei: "Romania e un stat esuat".
Trist, dar adevărat.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

Situatiunea
« Reply #307 on: 07 December 2024, 00:43 »

Conform deciziei CCR, procesul electoral pentru alegerea presedintelui se reia in integralitate.
Ca si cand nimic nu s-a intamplat trecem la strangere semnaturi, depunere candidaturi, campanie electorala etc.

Nu cred că Georgescu, Simion și Șoșoacă vor mai fi lăsați să candideze.

O să urmeze o perioadă dură pentru toți liderii suveraniști din România -  până după sărbători, se vor face dosare grele la DNA și DIICOT. Jandarmeria și poliția română sunt deja mobilizate la București.
Ăia care au ars-o cu pro-Putin, pro-Antonescu, pro-Ceaușescu, pro-Georgescu, pro-Șoșoacă și cu mesaje antisemite și anti-Israel pe TikTok și Facebook, pe toată durata acestui an, s-ar putea să o pățească rău de tot.
Sistemul securist din țara asta nu o să ierte și nu o să uite după ce i-a trecut un glonț la ureche pe 24 noiembrie 2024. 

Arestările și epurările făcute de Koveși și Coldea în 2015 vor fi parfum pe lângă ce va fi de anul viitor. Mă întreb dacă Iohannis are de gând să numească până la urmă noi șefi la DNA și SRI care să îndeplinească agenda Ursulei von der Leyen în România cât mai are mandat.
Iar PSD-ul lui Ciolacu și Negrescu se vor conforma.

E o chestiune de timp până când conducerile SOS, AUR și POT vor fi decapitate, iar mulți membri absorbiți de PSD și PNL.

Sigur că asta o să producă un val de ură anti-sistem și mai mare în 2028, dar .....naiba știe, până atunci s-ar putea să fim în război sau să fim preocupați cu vreo altă catastrofă decât cu votat între partidele de sistem, cele suveraniste și progresiste.
« Last Edit: 07 December 2024, 00:53 by daveWalter »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #308 on: 07 December 2024, 07:57 »

O să urmeze o perioadă dură pentru toți liderii suveraniști din România -  până după sărbători, se vor face dosare grele la DNA și DIICOT.

Foarte bine.

Post Merge: 07 December 2024, 08:00

Sigur că asta o să producă un val de ură anti-sistem și mai mare în 2028, dar .....naiba știe
Vai, dar ce s-a întâmplat profetule?
A rămas globul de cristal fără baterii?
« Last Edit: 07 December 2024, 08:00 by ericmario »

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #309 on: 09 December 2024, 16:19 »
Deja au fost cateva pene de curent.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/ministerul-energiei-avertizeaza-ca-exista-riscul-unor-pene-de-curent-pe-scara-larga-in-romania-importurile-sunt-la-cote-alarmante-21862750
Nu ataca rusii, pur si simplu vorbim de nepasare si neglijenta. Sistemul este vechi, putred si depasit. Doar salariile la electrica sunt obscene.
Am impresia ca o sa urmeze o teapa cu actiunile alea umflate cu pompa unde s-au repezit gramda ca rata la muci.

Offline indicopleus

Situatiunea
« Reply #310 on: 09 December 2024, 19:24 »
inca nu si-au pus rusii mintea, dar daca de la o simpla basina de-a lor romania era cit pe ce sa faca implozie, viitorul nu suna prea bine. cu actualul sistem statal, ca sa zic asa, subred si falimentar, gata sa colapseze si singur din cauza metastazei interne, si cu declinul evident al democratiilor occidentale la orizont (libertatile noastre - cite au fost - au depins mereu de factori externi), nici nu vreau sa ma gindesc cum vom arata cind va pune rusia "artileria grea" pe retardul total din ro.

dupa 35 de ani (irositi) de la lovilutie s-ar parea ca in sfirsit sintem copti sa ne ducem in pwla definitiv. pina acum doar ne-am invirtit pe linga ea

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #311 on: 09 December 2024, 19:43 »
Precum poti observa, mai sunt destui care musca in continuare din povestea cu "nepasare si neglijenta", in timp ce manareala sare in ochi ca e la nivel international. In RO se face ceea ce se cere, nimic n-are treaba cu competenta si interesul pentru situatia interna.

Offline Ciocanul

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #313 on: 09 December 2024, 21:57 »
Deja au fost cateva pene de curent.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/ministerul-energiei-avertizeaza-ca-exista-riscul-unor-pene-de-curent-pe-scara-larga-in-romania-importurile-sunt-la-cote-alarmante-21862750
Nu ataca rusii, pur si simplu vorbim de nepasare si neglijenta. Sistemul este vechi, putred si depasit. Doar salariile la electrica sunt obscene.
Am impresia ca o sa urmeze o teapa cu actiunile alea umflate cu pompa unde s-au repezit gramda ca rata la muci.

"Capacitățile instalate de producție a energiei electrice au scăzut de la an la an. Astfel, dacă în 2015, România avea o capacitate totală instalată de 23.865 MW, în decembrie 2024 se mai raportau doar 18.577,52 MW. Cea mai drastică reducere a fost în sectorul termocentralelor pe cărbune, dar și al hidrocarburilor. În 2015, țara noastră avea o capacitate instalată pe cărbune de 6.360 MW, pentru ca, în 2024, aceasta să fie de 2.762 MW. Cele mai multe închideri s-au petrecut sub conducerea liberală de la Ministerul Energiei. Pe de altă parte, la hidrocarburi capacitatea instalată era de 5.048 MW în 2015, pentru ca aceasta să ajungă la doar 2.713,79 în 2024. În locul acestora, în perioada 2015-2024, s-au instalat circa 500 MW în solar și 80 MW în eolian."
Cifrele asta din National pot fi verificate undeva?
Ca daca sunt adevarate, oare cine ar trebui sa dea socoteala?
Putin, nu?
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Offline daveWalter

Situatiunea
« Reply #314 on: 10 December 2024, 04:15 »
Lasă ca până în 2028 vom avea prima centrală nucleară modulară și vom extrage gaze din Marea Neagră. Să vedeți ce devine România hub energetic de o să bată și Polonia , așa cum a zis Ciolacu .

:)))