Author Topic: Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia  (Read 13638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ericmario

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #165 on: 04 February 2024, 08:44 »
Da mă bine, au rușii capitală, dar restul țării e praf.
Adică cum să fie bine pusă la punct atâta timp cât PIB-ul lor e mai mic decât PIB-ul Italiei.
Că tot sunt Lamborghini și Ferrari în clipul tău.

"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #166 on: 04 February 2024, 09:36 »
Guess what, în toate țările normale, ruralul e praf și sărac.  Problema României e că până și capitala și multe orașe mari  sunt praf și sărăcăcioase.
 
Adică invazia rusească în Ucraina a fost decisă de ”băncile centrale”?
Nu cumva Putin a fost cel care a zis că vrea să denazifice și să demilitarizeze o țară vecină care nu-l amenința cu nimic?
Poate am uitat eu...

Omule, ai o vârstă.  Încă mai crezi că americanii sunt băieții buni și rușii sunt băieții răi?
Încă mai crezi în bine și rău, în plină epocă AI și a globalizării?
Afinitățile sunt pe interese. Noi am ales americanii nu pentru că sunt băieții buni, ci pentru că sunt mai bogați și avem mai mult de câștigat de la ei decât de la ruși.  Ambele tabere au și oameni buni și scursuri, în mai mică sau în mai mare măsură.

Altfel, nu pot să ignor faptul că industria de armament al SUA e pe profit de doi ani de când afacerea vânzării de avioane, rachete și tancuri către țările est-europene a luat amploare. Și nici nu pot să uit cine au băgat bățul în gard pentru a-l enerva pe Putin. Că nimeni nu mai  vorbește despre cine a declanșat și finanțat EUROMAIDANUl din 2014 de a declanșat cursul de evenimente ce ne-a adus aici, la o criză umanitară în Ucraina și la cea mai periculoasă situație de la criza rachetelor cubaneze.
Also, ar trebui să știi că Putin, până în 2022, era și membru al Forumului Economic Mondial și cel mai mare partener comercial al vest europenilor. Merkel, din 2005 până în 2022, l-a ținut în brațe pe Putin și i-a cumpărat gazul. Iar Macron, în 2018, la patru ani după anexarea Crimeii, stătea zâmbitor lângă criminalul dictator care finanța separatiștii pro-ruși din Donbas să omoare ucraineni. 

Jegul de Macron trebuia să-și fi dat demisia din 2022 și să nu mai candideze la al doilea mandat dacă era să fie un politician etic, așa cum cred liberalii europeni despre el.
Ha, uite-o și pe Mutti, idola liberalilor și iohaniștilor din România. Cum naiba n-a ajuns încă hoașca asta  la închisoare pentru trădare națională și distrugerea economică și culturală a  Europei?  Asta încă făcea afaceri cu Putin după anexarea Crimeii. Cumpăra gaz rusesc și demola centrale nucleare în Germania.

Ce ziceai @ericmario  despre băieții buni și băieții răi?

Cum să te mai uiți nene în oglindă ca șef de stat după ce ai stat zâmbitor lângă un dictator criminal ca Putin? 
« Last Edit: 04 February 2024, 09:53 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #167 on: 04 February 2024, 10:28 »
Au "finantat" euromaidanul, de unde stii ? Ce inseamna ca au finantat ? In Ucraina se traia prost in 2014, uita-te ce venituri "africane" si salarii de 2 lei aveau. Deschiderea catre UE le-a facilitat macar munca in UE, foarte multi ucrainieni au inceput sa lucreze in vest cum ne-am dus si noi din 2000.
Tu ai impresia ca Rusia nu a facut lobby pt presedintele pro rus si nu au latrat de atunci ca o sa ajunga o natie gay si alte balarii daca merg spre Vest ?
Tu ai impresia ca doar in UCraina si-au bagat "ideologic" coada ? In toate tarile se face propaganda, inclusiv in SUA si Rusia. In 2000 americanii si-au bagat coada in alegerile rusesti asa cum la fiecare ciclu electoral rusii incearca si ei cacaturi.
--
Alegerile s-au terminat si UCraina a decis sa mearga spre vest. Trebuia sa fie game over.
Toate au o limita si rusii au depasit acea limita in 2014 cand au inarmat si trimis forte militare si para militare in zonele rusesti din Ucraina ca sa-i destabilizeze. Apropos, in Donbas majoritar sunt tot ucrainieni dar nu ne mai incurcam in detalii. Acordul de la Minsk ce l-a semnat cu Merkel si Macron a mai amanat nenorocirea ce urma sa vina.
Nu are nici o scuza pt invazia asta si nu inteleg de ce tot incercati sa-l "albiti" pe aici.
--
Nu va castiga acest razboi. Razboiul incet si sigur ruineaza Rusia. La ora actuala cheltuielile de razboi il rup si economia este la vale. Vinde petrol la pret mic si la volum mare dar per total cheltuielile exced bine veniturile. El stie asta, vestul stie asta. Tot ce spera e sa tina cu dintii de teritoriile luate si ca Trump si republicanii ii vor da teritoriile pe tava. Nu toti republicanii il vor pe Putin pe cai mari, si acolo sunt factiuni. Sansele lui sunt mici. Europa e clar impotriva lui Putin. Implicatiile unei paci in favoarea lui Putin ar fi dezastroase pe termen lung, ar da un semnal chinezilor, Iranului si altora ca suntem varza.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #168 on: 04 February 2024, 12:25 »
Ca să pui de o revoluție e ușor.
Dar și ca să-ți reușească, trebuie bani, altfel te alegi cu niște revoluții eșuate e ca-n Belarus, Georgia, Rusia și Kazahstan. Vezi că și ăia vor să adere la UE, dar dictaturile de acolo sunt mai întărite, iar americanii nici nu prea s-au sinchisit să cheltuiască mulți bani.
Ucrainenii nu l-ar fi înlăturat de la putere pe Ianukovici fără „suport serios” din partea lui Soroș și Obama-Biden-Kerry. Mai ales Biden, al cărui fiu are afaceri prin Ucraina.  Putin, când a înțeles că americanii vor ca Ucraina să adere nu doar la UE, ci și la NATO, adică să găzduiască trupe și baze americane, normal că s-a înfuriat.
El fiind paranoic, normal că a văzut Euromaidanul ca pe un asalt împotriva Moscovei. Așa că a ripostat. Pentru că Casa Albă a cam băgat bățul în gard.  În rest, toată lumea știe că Iușcenko-Peroșenko-Zelenski, Maia Sandu, Shakasvili, Navalni și orice candidat liberal din spațiul sovietic a avut ceva ajutor extern.


Cât despre război, eu nu știu ce câștigă ucrainenii. Ucrainenii au pierdut 200.000 de soldați, poate chiar mai mulți, zeci de mii de civili, au infrastructura la pământ, mare parte din țară, care-i îndatorată pe secole, e ruinată.

Rusia menține cele cinci teritorii, fix alea cinci care ar fi fost vitale energetic pentru Europa, tind să devină o nouă regiune rusească, Novorusia.

Ucrainenii nu o să recupereze Zaporojie, Herson, Lugansk, Donețk și Crimeea pe cale militară, ci pe cale diplomatică, asta decât după ce o să moară Putin și Federația Rusă o să se destrame ca URSS. 
Sau dacă ajunge Navalni președinte și GRU și FSB ajung infiltrate de agenți CIA. ........numai în astea două moduri mai le pot recupera.

Orice altă metodă, inclusiv cea pe cale militară care nu duce decât la pierderi inutile de vieți,  va însemna eșec sau risc de escaladare către WW3. Războiul ruinează nu doar Ucraina și epuizează oarecum Rusia, dar erodează economic și Europa pe termen lung.
America și China sunt singurele care ies câștigate din asta, probabil viitoarele superputeri ce se vor duela în cel de-al doilea război rece pe tot parcursul acestui secol.


 

Offline ericmario

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #169 on: 04 February 2024, 12:37 »

Ce ziceai @ericmario  despre băieții buni și băieții răi?
 
Ziceam de Mbappe, el e vinovat de invazia rusă în Ucraina.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Ciocanul

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #170 on: 04 February 2024, 14:59 »
Asta a fost de fapt "denazificarea". O pungasie la drumul mare. Sa nu mai aud de pace si sa nu mai pomenesti de nazisti, Minsk si alte balarii.
 

Offline ericmario

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #171 on: 04 February 2024, 17:04 »

Rusia menține cele cinci teritorii, fix alea cinci care ar fi fost vitale energetic pentru Europa
Și asta te bucură?
Ce dracului e defect la tine în cap?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline taxon

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #172 on: 04 February 2024, 18:09 »
Au "finantat" euromaidanul, de unde stii ? Ce inseamna ca au finantat ?
Adica nu stii ca coana Fuck EU s-a dus cu punga cu gogosi sa le imparta in piață?
Asa simbolistică... mai rar.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #173 on: 04 February 2024, 19:41 »
Pun asta aici, să vă reîmprospătați memoria. Sursa - Euronews
Să aflați care e de fapt rostul războiului ăstuia, care până la urmă, a fost provocat de democrați.

Tocmai ce s-a întors din Ucraina, încrezătoare. 
 

Offline Ciocanul

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #174 on: 04 February 2024, 20:10 »
Nu am nervi sa citesc/vad dar din ce am inteles Nuland a bagat armament si oameni de nimic sa faca mizerii ? Oh wait... asta a facut Putin.
In final ca o fi, ca o pati ... ucrainienii au vrut sa se rupa de Rusia si sa se indrepte catre vest. Stiu ei de ce si NIMENI NU CONTESTA ASTA. Cel mai probabil pt ca Rusia este o mizerie unde in afara de o mana de oameni "destepti", restul se zbat in saracie lucie.
Cu Noland sau fara Noland in final tot s-ar fi rupt asa cum vor si alte tari sa se rupa de Rusia dar nu sunt lasati. Asta nu e motiv de invazie si razboi in 2024.
 

Offline ericmario

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #175 on: 04 February 2024, 22:31 »

Să aflați care e de fapt rostul războiului ăstuia
Alooo, e o operațiune militară specială, nu război!
Sau vrei să mergi la pușcărie?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #176 on: 05 February 2024, 01:49 »
Nu am nervi sa citesc/vad dar din ce am inteles Nuland a bagat armament si oameni de nimic sa faca mizerii ? Oh wait... asta a facut Putin.
In final ca o fi, ca o pati ... ucrainienii au vrut sa se rupa de Rusia si sa se indrepte catre vest. Stiu ei de ce si NIMENI NU CONTESTA ASTA. Cel mai probabil pt ca Rusia este o mizerie unde in afara de o mana de oameni "destepti", restul se zbat in saracie lucie.
Cu Noland sau fara Noland in final tot s-ar fi rupt asa cum vor si alte tari sa se rupa de Rusia dar nu sunt lasati. Asta nu e motiv de invazie si razboi in 2024.

Încă nu ai explicat de ce Nuland a înjurat UE.
 

Offline Ciocanul

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #177 on: 05 February 2024, 11:16 »
Nu am urmarit contextul cu Nuland, asa ca imi dau cu parerea de pereti. Daca zici fuck UE sau imi bag paula in UE iasa un razboi ? Sa stii ca si politicienii manca, se caca, se enerveaza ca si noi restul. Nu e normal la nivelul ei dar nu moare nimeni din fuck EU.
"Nuland: OK. He's now gotten both Serry and [UN Secretary General] Ban Ki-moon to agree that Serry could come in Monday or Tuesday. So that would be great, I think, to help glue this thing and to have the UN help glue it and, you know, Fuck the EU."
--
Vai ce a zis, incredibil. Ce zice tot al 3-lea din masina la coada la vama la Cenad cand merge la mare sau cand vine de Craciun acasa ca nu suntem in Schengen ?
Sau orice looser ce nu vrea sa munceasca si si-ar dori sa fim comunisti si sa obtina pomeni ?
Sau tot al doilea tractorist ce demonstreaza la Paris/Bruxelles ca nu vor sa le dea motorina neaccizata ?
--
Contextul era ca suntem(noi UE) o adunatura de mamaliga populista usor de manipulat de politicieni idioti/corupti/fricosi si nu avem mai multa autoritate. Cred. Eu zic ca e un non-subiect.
 

Offline oldshooterman

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #178 on: 05 February 2024, 14:50 »
...nu moare nimeni din fuck EU...
Uite ca au murit o gramada, iar Ucraina e in mare parte distrusa.
Interesele diferite au consecinte diferite.
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #179 on: 05 February 2024, 15:15 »
Observ că oficialii  NATO și politicienii vest-europeni au lăsat-o mai moale cu amenințarea războiului de când protestele fermierilor s-au mai atenuat și Senatul american ar fi ajuns la un acord pentru a furniza Ucrainei cei peste 60 miliarde de dolari. 

Săptămâna trecută aveam impresia că începe războiul și reintroduc serviciul militar obligatoriu. Acum, nu mai zice nimeni nimic și s-au întors la agenda obișnuită despre alegeri.
« Last Edit: 05 February 2024, 15:17 by peacemaker »