Author Topic: WW3 (Vest vs Est)  (Read 1041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« on: 24 October 2023, 21:10 »
Elon Musk avertizeaza intr-un interviu audio pe X ca WW3 va fi devastator si crede ca civilizatia nu-si va mai reveni.

SOLUTIA - Musk zice ca trebuie sa normalizam relatiile cu Rusia, sa incheiem cat mai curand armistitiu in Ucraina, sa lasam estul Ucrainei rusilor.......ca in caz contrar, aruncam Rusia in bratele Chinei.
De asemenea, Israelul nu trebuie sa escaladeze situatia , altfel, toata lumea islamica va riposta si riscam sa aruncam Africa de Nord si Orientul Mijlociu in bratele Chinei.
Avertizeaza ca Ucraina deja si-a pierdut mare parte din floarea tineretii fara a avea castiguri teritoriale semnificative.

El estimeaza ca formarea unei Axe, nu a Raului, ci a unei Axe a Puterii, va fi devastatoare pentru Vest.
Ca Rusia, China si Iran sunt mai bogate in resurse si au industrie mai dezvoltata si productie de arme, drone, tancuri si avioane mai ridicate, si armate mult mai mari.
Baza razboiului e puterea economica, in special industria, spune el.

« Last Edit: 24 October 2023, 21:12 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #1 on: 24 October 2023, 23:29 »
Pe mine ma pufneste rasul cand aud de HAMAS vs Israel, cica razboi. Nu le-ar trebui mai mult de 3 besini sa rada toata Gaza. Nu ai cu cine negocia, acolo sunt doar niste papitzoi pusi de Iran cel mai probabil sa semene teroare si sa intretina conflictul ca prea se apropiase Israel de Arabia Saudita. Ani de zile de semi-pace s-au dus. Acolo trebuie intrat cu forta si lege martiala pana ii cureti ca pe sobolani. Iar stau si negociaza cu unii care au demontat tevi de apa pt populatie sa le faca lansatoare de rachete.
Voi ati vazut cum au negociat rusii cu cecenii ? Fiecare bomba sau atentat cecen a costat foarte scump populatia cecena. Cand au intrat in teatrul ala din Moscova cecenii(40-50 parca) in 2002 si a3u luat ostateci 700 de spectatori. I-au lasat 2 zile apoi i-au gazat cu ceva somnifer si au intrat peste ei si i-au impuscat ca pe caini. Au murit si 100 de spectatori ca asa e viata. Apoi au macelarit in Cecenia orice opozitie si au pus niste lachei la conducere. Chiar ai ce invata de la Putin. :D
 

Offline oldshooterman

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #2 on: 25 October 2023, 22:29 »
Uite ca turcii au o cu totul alta viziune depre situatia din Gaza (absolut neasteptata):

"Ministrul turc de Externe Hakan Fidan a declarat că o operațiune la sol israeliană în Gaza va transforma luptele din Fâșie "într-un masacru", adăugând că cei care susțin acțiunile Israelului în solidaritate "susțin crimele acestuia” și a avertizat lumea că singurele rezultate posibile ale conflictului dintre palestinieni si israelieni sunt "pace permanentă sau război mondial"."

"Faptul că cei care au mobilizat lumea în favoarea Ucrainei nu au vorbit despre masacrele din Gaza este cel mai flagrant martor al ipocriziei lor."

"Erdogan intră în faza finală a planului Turciei de a învinge Israelul în viitorul război arabo-israelian pentru a sta la masa negocierilor și a forța înființarea unui stat palestinian."

In esenta turcii au amenintat cu o operatiune militara in Gaza pentru protejarea civililor, indiferent de reactia americanilor si a celorlalti de partea lor.
...................................................................

Iar rusii se pregatesc de raspuns nuclear daca americanii si israelienii se baga peste Iran, fara legatura cu situatia din Ucraina.
« Last Edit: 25 October 2023, 22:37 by oldshooterman »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #3 on: 26 October 2023, 01:14 »
@oldshooterman
Putin trebuie să aibă retardism sever dacă amenință cu nucleare doar pentru că America ripostează împotriva atacurilor iraniene asupra Israelului. Rusia nici măcar nu participă în mod activ la conflictul ăsta, în afară că furnizează armament și finanțează regimul iranian și în mod indirect, Hamas, frăția jihadistă, pe Assad și Hezbollah.

America n-are în vedere să ocupe Iranul în secolul ăsta, cel puțin nu în situația actuală.
Dacă Iranul va ataca Israelul, deși nu prea are cum, că nu are rachete de rază lungă și nici arme nucleare, doar miliții prin Irak care o să facă dezordine, fii sigur că America va riposta doar cu bombardamente precise și devastatoare asupra țintelor militare de la distanță, cu drone și avioane.
N-ai să mai vezi tu sute de mii de soldați americani trimiși în Iran ca pe vremea lui Bush. Americanii și-au învățat lecția.

Cum dracu să provoci dispariția vieții pe pământ pentru Iran sau Ucraina, numai piticii de pe creierul lui Putin știu. 
@Cyberseller  cam are dreptate la aspectul că Putin e un psihopat. Eu nu știu cât îl mai înghit serviciile de la Kremlin, că sigur e și o parte sănătoasă acolo de bărbați care au familii, care vor să îmbătrânească fericiți și să se joace cu nepoțeii în parc, nu să sfârșească într-un buncăr sau rași de un blast atomic americănesc provocat de o rachetă Minuteman, în fața căreia rahetele Satan II pălesc. 

Pe bune, Iranul nici măcar n-are tratat de securitate colectivă cu Rusia.

Există doar ăsta între statele post-sovietice, un CSTO euroasiatic. Iran nu face parte.
https://en.wikipedia.org/wiki/Collective_Security_Treaty_Organization



Iar Erdogan......sincer, nu cred că mai apucă 2025-2030 la sănătatea lui, poate doar în perfuzii.
Să-și vadă de ale lui, părerea mea, că nu cred că vrea să apuce cum țara lui va ajunge în epoca de piatră (nu aia islamică, în epoca de aur a sultanilor cum își dorește el) după un Interregnum.

Că și așa a fost ales la mustață anul ăsta după câte nenorociri au experimentat turcii - cutremurele și atacurile teroriste datorate ostilității lui Erdogan față de kurzi.
« Last Edit: 26 October 2023, 01:32 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #4 on: 30 October 2023, 16:01 »

Eu ce nu inteleg e cum dracu au iesit de acolo si le-a reusit asa o mizerie de atac ?
Cum rahat au trecut atatia inarmati ?


1.  ;D Au stiut, toata lumea buna a stiut.
Doar ca aia erau ocupati sa il dea jos pe Dragnea lor.
Si, asa cum cunosti, tefelistul lasa si pe mamica sa crape doar sa isi atinga obiectivul.
Bine, nu prea credeau ca o sa incaseze mare lovitura...doar cat sa il faca pe Dragnea lor sa cada.
Dar lovitura a fost asa de mare incat Dragnea lor este nu cazut cat consolidat...deh, rezultate tefeliste normale.

2. Amerlocia tot priveste la simulari care zic ca sunt pe faras, trebuie sa elimine China, e  concluzia.
Au inceput incercand sa elimine pe mare aliat, Rusia, din schema. Dar au reusit sa o lipeasca si mai dihai de China. (bravos, felicitari)
Ba chiar nici macar nu au slabit aliatul Rusia, l-au intarit chiar si asta tiparind salbatic dolari si facand moneda lor tot mai mult hartie de WC.

Acum incearca sa scoata din schema aliatul nr 2 chinez, Iranul.
Din cauza asta portavioane pe acolo.
Doar ca asta nu musca, nu sare la bataie deloc. Latra pe acolo dat atat.
Uuu, supare mare. Se cauta solutii.
Sigur Israel gaseste "dovezi" ca Iranul e implicat si bombardeaza (ca asta o sa urmeze, 95%)

(Dupa alegeri se baga serviciul militar obligatoriu si la noi.
Au pierdut doi ani de productie pentru carnea de tun)

Ce urmeaza: simularile zic sa nu se bage Amerlocia in troaca ca ii trebuie carnea de tun pentru China.
O sa arunce europenii din est peste rusi si evreii peste iranieni.
Ei o sa astepte alte baloane chinezesti, batiste chinezesti, etc, orice care sa poata sa fie numita "o amenintare" (dar mai probabil ii pun pe taiwanezi sa faca ceva atat de grav incat China sa sara...ca asta este paternul: trebuie sa atace inamicul, noi suntem imaculati, etc)

Hai ca nu scapam de WW3.
E si normal.  ;D




Chiar dacă riscurile sunt  mari acum, eu cred ca e probabilitate mai mare în anii 2040-2050, când se vor stinge ultimii supraviețuitori de la WW2.

Și pariu ca tot din vina Germaniei/Austriei , iar Rusia va lupta de partea aliaților ros-alb-albastru?  ;D
« Last Edit: 30 October 2023, 16:05 by peacemaker »
 

Offline KodiaK

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #5 on: 30 October 2023, 18:52 »
Iar rusii se pregatesc de raspuns nuclear daca americanii si israelienii se baga peste Iran, fara legatura cu situatia din Ucraina.
Din Razboiul Rece rusii tot ameninta. Dar cred ca s-a convins toata lumea ca doar gura e de ei. Se chinuie de 2 ani aproape sa o scoata la capat cu Ucraina, si vor sa-i mai creada careva ca au resurse si de alte conflicte militare.
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #6 on: 25 January 2024, 20:43 »
Trump, față de Biden,  chiar a reușit să facă mențină pacea mondială.

https://www.youtube.com/shorts/LQ1UcqOT2gE

Sub Trump, relațiile UE/SUA vs Rusia erau stabile, relațiile cu Arabia Saudită erau bune, relațiile Israel-Palestina erau pașnice, relațiile Taiwan-China erau foarte bune relațiile Pakistan, India și Iran erau pașnice,  a fost primul președinte american care a reușit să aducă Coreea de Nord și Coreea de Sud la aceeași masă și la o strângere de mână, a adus pace în orientul mijlociu omorând liderul ISIS și generalul iranian, l-a pus pe Assad la respect.

Cum a venit Biden,e  haos total, suntem efectiv în prag de WW3! 
« Last Edit: 25 January 2024, 20:53 by peacemaker »
 

Online ericmario

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #7 on: 25 January 2024, 22:01 »
Uite ca turcii au o cu totul alta viziune depre situatia din Gaza (absolut neasteptata):

"Ministrul turc de Externe Hakan Fidan a declarat că o operațiune la sol israeliană în Gaza va transforma luptele din Fâșie "într-un masacru", adăugând că cei care susțin acțiunile Israelului în solidaritate "susțin crimele acestuia” și a avertizat lumea că singurele rezultate posibile ale conflictului dintre palestinieni si israelieni sunt "pace permanentă sau război mondial"."

Eu cred că ministrul turc de externe a uitat că ”pacea permanentă” nu se obține prin a invada o țară vecină, prin a lua civili ostatici, a-i decapita fără motiv și a te lăuda cu asta.
Și nici nu cred că Israelul e cel care a promovat ideea de ”război mondial”.

Aici e doar un șantaj ieftin din partea Turciei. Ieftin cum e și ea, condusă de dictatorul erdogan.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #8 on: 27 January 2024, 22:26 »
Turcia tocmai a acceptat aderarea Suediei la NATO,și primește F-16.
Dar primește și Grecia.
 

Online ericmario

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #9 on: 28 January 2024, 01:22 »
Nu le primește gratis.
Erdogan vroia F-35 dar s-a lins pe bot când a cumpărat rachete S-300 de la ruși.

"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #10 on: 28 January 2024, 01:28 »
Acum, întrebare......pentru ce vrea Erdogan F-35 ? Că el se are bine cu Putin, Rusia neavând niciun interes să atace Turcia. S-au împăcat după incidentul din 2015.
Cu Iranul s-a împăcat. Stă mai bine la capitolul relații cu majoritatea țărilor musulmane. 
Bănuiesc că nu are nevoie de avioane F-35 pentru a bombarda niște civili kurzi......să fim serioși.

Doar dacă nu cumva pregătește un război împotriva Ciprului sau a  Greciei (pentru a diviza NATO în două la comanda lui Putler) sau să participe la jihadul global anti-Israel, alături de Iran, Siria, Irak și Liban.

Altfel, nu înțeleg de ce ar vrea cele mai avansate aeronave americane de luptă.

Apoi, nu înțeleg de ce America i-ar ceda ușor fie și niște F-16, cu toate că dictatoru urăște America de moarte de când Obama a încercat să-l răstoarne printr-o lovitură de stat eșuată (sau după cum spune el).

Post Merge: 28 January 2024, 01:32
Oricum, faptul că americanii le-au dat F-16 și grecilor e o pierdere pentru sultanul turcalete care n-a reușit să le dea sah-mat americanilor.
Suedia intră în NATO, Grecia e în egală măsură bine apărată și întărită, deci sultanu Erdogan a încasat-o de două ori.
« Last Edit: 28 January 2024, 01:33 by peacemaker »
 

Online ericmario

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #11 on: 28 January 2024, 02:39 »
Ai prea multe semne de întrebare.

ps. Am mai zis asta: Un dictator bun e un dictator mort.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
WW3 (Vest vs Est)
« Reply #12 on: 28 January 2024, 02:49 »
Ai prea multe semne de întrebare.

ps. Am mai zis asta: Un dictator bun e un dictator mort.

Well, avem un dictator în Turcia cu niște avioane F-16 și e aproape de noi. Nu te simți nițel îngrijorat?
 

Online ericmario

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #13 on: 28 January 2024, 10:06 »

Well, avem un dictator în Turcia cu niște avioane F-16 și e aproape de noi. Nu te simți nițel îngrijorat?
Nope.
Imperiul Otoman e istorie iar Erdogan nu are ambiții față de România.
De ce aș fi îngrijorat?

LE. După cutremurul care tocmai i-a făcut praf, România a fost prima țară care le-a sărit în ajutor și în plus noi nu avem nici o problemă cu Turcia.
« Last Edit: 28 January 2024, 10:09 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Korn

WW3 (Vest vs Est)
« Reply #14 on: 30 January 2024, 11:07 »
Turcia tocmai a acceptat aderarea Suediei la NATO,și primește F-16.
Dar primește și Grecia.
Chillax, tataie, ce tot ii dai cu F-16s?  Turcii aveau deja 200-300 bucati (a doua cea mai mare flota de Falcons).  Au si grecii o gramada dar acum nu primesc F-16-uri, cumpara F-35 (20 mai precis).