Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RaijinRoh

Pages: [1]
1
Atentie pentru cei ce inca mai fac trading, este o posibilitate destul de buna sa ne ducem iar in regiunea 9000$-7400$. Eu am facut 80% profit acum stau in tether pana vad o miscare la bitcoin.
The following users liked or thanked this post: Alex2010

2
Oricine a ramas in crypto cred ca a inteles pana acum ca marketul asta asta nu se mananca cu "Hodl", poate pentru cei ce au cumparat extrem de ieftin, inainte de explozia din 2018. Eu acum sunt 60% pe profit chiar daca jumatate din bani (imi vandusem un laptop special pentru asta :) ) i-am bagat cand bitcoinul era 12k. Altceva ce ar fi trebuit sa intelegeti ar fi ca nu conteaza asa de mult ce tehnologie are in spate un token ci cat de bine poate fi speculat.

PRO TIP: Fi-ti cu ochii pe Binance si proiectele ce se lanseaza prin Launchpad, desi sunt praf majoritatea daca nu toate iti dau easy peasy 3x 4x la investitie in cateva zile. IEO este noul ICO si se tine bine ca toate proiectele sunt pompate de botii lui Binance, sau afiliati. Un alt proiect care probabil o va duce bine este LEO, creat de Bitfinex, da aia cu Tether :). Este copia lui BNB(Binance Coin) insa mult mai agresiv si posibil sa se duca la 3 4$ bucata in curand.

Long Time Switcheo inca este printre cele mai bune proiecte in care am investit, daca isi trag un Binance astia vor exploda. ( pentru cei ce nu au auzit de switcheo astaeste un DEX ). La un momentdat dupa ce s-a prabusit marketul ajunsesem la 200$ insa a fost switcheo care m-a salvat cu niste concursuri.

The following users liked or thanked this post: Alex2010

3
Filme și Seriale / Internetul ruineaza totul
« on: 28 August 2018, 00:12 »
Ca tot veni vorba de meme uite o serie de ilustratii foarte ce exprima elemente ale socetatii noastre infecte
The following users liked or thanked this post: oldshooterman

4
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« on: 15 July 2018, 15:19 »
8/10 How it ends Un film "post apocaliptic" chiar bun, nu stiu de ce este cotat asa prost pe imdb, cred ca astia au boala pe Netflix
https://www.imdb.com/title/tt5246700/The following users liked or thanked this post: Merlin

Pages: [1]