Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dromihete

Pages: [1]
1
RPG / Cyberpunk 2077
« on: 09 January 2021, 13:46 »
Eu am 148 de ore jucate, in doua playthrough complete , cu mai multe variante de sfarsit. Azi am terminat si secret ending.

Cu toate bugurile existente, imi place jocul si nu imi pare rau de banii dati pe el. Astept expansions.
The following users liked or thanked this post: AlexU, oldshooterman

2
First/Third Person Shooters / Terminator: Resistance
« on: 21 November 2019, 16:10 »
Arata destul de banal. O sa ai de omorat 3434343 de scheleti mecanici si alte balarii. Apare pe xbox, ps4, pc ca sa cash grab-uie repede pana se prinde lumea ce este :)

La asta ma asteptam si eu , asa ca l-am testat inainte ca sa il cumpar.
Surpriza, nu e genul joc "alearga si impusca tot ce misca" .

 Intr-adevar e un joc liniar cu zone mici dar :
Are 9 skill trees ( simplute, dar exista) are mecanica stealth ( cu skill tree aferent) care e chiar obligatoriu in unele misiuni altfel te fac praf terminatorii, nu poti sa distrugi un terminator cu arme cu gloante, ci trebuie sa folosesti alte tipuri de armament , la care ai acces doar investind in weapon skill tree, ai mecanica de open doors/locks gen skyrim/fallout , exista crafting ( si are rol important daca nu vrei sa ramai fara munitie) , ai dialoguri cu NPC putand castiga afectiune cu ei si uneori deciziile tale conteaza .

Iar apoi... tocmai ma hotarasem sa il cumpar , cand intra in scena liderul Rezistentei omenesti in fata Skynet... care lider  e o femeie, cu un cu aspect fizic fragil,  plina de tatuaje, obraznica si infatuata si care incearca sa se comporte exact ca un macho man... rezultatul fiind distrugerea imediata a imersiunii si chefului de joc... nu am mai putut sa continui jocul dupa misiunea aia.
SJW... strica tot ce ating.
The following users liked or thanked this post: slicker

Pages: [1]