Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - astateofmind

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« on: 15 November 2023, 23:58 »
The creator: 6/10.

Propaganda cat cuprinde. Vestul e rau, evil. Ailaltii sunt buni. Aia albii sunt rai si ei, evil frate. Au bagat pana si "Ne iau joburile baaaaaa!" si "E si ei oameni".
The following users liked or thanked this post: Merlin

2
Periferice / Mouse
« on: 13 November 2023, 18:07 »
Eu il am pe asta:

https://www.dell.com/en-us/shop/logitech-mx-master-3s-performance-wireless-mouse-black/apd/ac115049/pc-accessorie

Poate nu e de gaming, whatever that means, dar sunt multumit - cel putin pt ceea ce joc eu.
The following users liked or thanked this post: taxon

3
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 24 October 2023, 17:39 »
E clar ca o ducem mai rau decat in anii 1990-2010.

Poate tu. Incearca si tu sa gasesti un job si mai lasa forumul daca parintii nu te mai suporta.
The following users liked or thanked this post: taxon

4
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 05 October 2023, 02:43 »

Sa inteleg ca orice apare pe google este automatically biased, because of reasons, si trebuie ignorat? Cam te duci in extrema cealalta.

Normal ca nu, de ce folosesti un strawman atata de evident? Anumita informatie nu apare pe google. Deci doar folosind google nu iti poti forma o opinie "obiectiva".


Nu eu am postat articolul ala, deci nu inteleg ce treaba ai cu mine. Faptul ca nu sunt cifre in el denota some bad journalism. Insa cifrele poti fi cu ususinta cautate pe orice covid tracker. Si in RO cel putin numarul de cazuri zilnice este in crestere. Habar n-am cum este comparativ cu resutul Europei though, and I don't really care.

Si asta e problema, ca nu care. De la 2000 la 2001 e crestere. Tot crestere si si de la 2000 la 20001. Poate asa intelegi la ce ma refer.

Cu filmuletul ala la ce trimiteri te referi, ca nu inteleg. Ce prezinta omul este public info postat pe site-ul WHO, si este hosted pe YT. Deci nu inteleg unde bati.

Arata-mi acele date in articole din mainstream media. Nu gasesti. Dar gasesti articole de genul "un nou val de covid, e prapad" la o crestere minora.

Zice insa si cateva chestii cu care nu sunt de acord, una ar fi ca vrea sa diferentieze mortile de covid de mortile cu covid. Parerea mea este nu e chiar asa de simplu. Una a sa ai covid si sa dea masina peste tine si sa mori instant, alta e sa suferi de o boala cronica semi-grava si sa faci covid peste. Faptul ca cineva a murit de diabet sa zicem si era si bolnav si de covid nu inseamnca ca, Covid-ul nu a contribuit la moarte. La riscul cel mai mare erau supuse persoanele cu comorbiditati, tocmai pt ca, Covidul iti slabeste mult sistemul imunitar si boala cronica de care suferi se poate dovedi fatala. In exemplu de mai sus, daca pers respectiva nu ar fi facut Covid, at cel mai probabil ca nici nu ar fi murit de diabet.

Da, si cei mai multi, mai ales in US, din cei care au murit au fost cu comorbiditati. Atunci de unde pana unde nevoia de a-i vaccina pe toti, inclusiv pe aia cu imunitate naturala???
The following users liked or thanked this post: taxon

5
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 03 October 2023, 03:28 »

Asom, exagerezi.
Nu e greu sa dai un search pe google, dupa [sitename] credibility, si sa citesti cateva surse ca sa-ti dai seama daca merita sau nu sa-ti mai pierzi vremea pe site-ul ala.
Again, eu nu am o problema cu ce zice un articol, ci doar de unde vine, indiferent daca imi infirma sau confirma convingerile. 

Acu evident ca daca crezi o aberatie cum ca pamantul e plat de exemplu, o sa ai impresia ca toti incearca sa ascunda adevararul, pe care doar tu il stii.

NU exagerez. Iar google are un algoritm f biased, pro left. Am incercat sa gasesc on informatie despre un eveniment real, a fost imposobil de gasit pe google, zeci de pagin de rahaturi.

NU ma uit pe site-urile elea si cred ca nu m-ai inteles, nu le iau aparerea. Dar daca tu crezi ca google si mainstream media sunt impartiale esti FOARTE naiv. Asta nu inseamna ca automat ce e pe rumble (parca asa-i zice) e adevarat.

"Again, eu nu am o problema cu ce zice un articol, ci doar de unde vine, indiferent daca imi infirma sau confirma convingerile. "

Deci daca pe un site de asta iti zice: Ploua. Tu te uit afara si cvezi ca ... ploua. Concluzia e ca nu ploua pt ca informatia este de pe site-ul ala si clar e falsa??? Mai ales daca google iti da informatii despre cat de soare e, in alte locuri.

"Again, eu nu am o problema cu ce zice un articol, ci doar de unde vine" si pentru ca vine dintr-o sursa pe care nu o agreezi ... nu acepti informatia doar pt ca ,,, nu iti convine.

Sau nu accepti informatia pentru ca nu iti convine si bagi sursa ca si scuza?
The following users liked or thanked this post: taxon

6
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 02 October 2023, 20:49 »
Inca un site trustworthy, in stilul tau clasic...

Problema e ca nu mai poti gasi site-uri neutre. Toti au la baza dezinformarea, dar pe partea lor.

CIne crede cu sfintenie o singura parte fara a pune intrebari de bun simt e un imbecil, parerea mea.
The following users liked or thanked this post: taxon

7
Filme și Seriale / Stiri/trailere filme/seriale
« on: 17 May 2023, 19:09 »


Misto, pare ca focusul e pe Empire ... sper sa fie cazul si in serial, nu doar in trailet.
The following users liked or thanked this post: Dundee

8
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 15 May 2023, 23:33 »
Interviul asta este din 2010, pe la minutul 19:40 incepe si explica nenea ala cum sta treaba cu Rusia si de ce trebuie infranta.

https://banned.video/watch?id=64615403594c218d23576a1e

Hahahahahaha!!!

E bine ca cel putin stiu unde te incadrez si ca nu esti de luat in serios nici o secunda!
The following users liked or thanked this post: axxel4you

9
Filme și Seriale / Stiri/trailere filme/seriale
« on: 07 April 2023, 20:44 »
It's comming.

The following users liked or thanked this post: Dundee

10
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 22 March 2023, 21:40 »
Ar putea sa existe Nato fara US ?

Ar putea sa existe NATO fara Rusia?

Ce e hilar e ca vestici incepusera sa cam creada ca NATO e cam degeaba si sa inceapa sa nu le mai pese. Noroc cu Rusia ca le-a adus aminte de ce NATO exista si de ce astia micii au plans ani de zile ca vor si ei in.
The following users liked or thanked this post: slicker

11
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 21 March 2023, 07:13 »
Au trimis rusii botí noi?
The following users liked or thanked this post: slicker

12
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 02 January 2023, 17:54 »
Rusia+Iran+Corea de Nord versus lumea civilizata. Nope nici asta nu-ti percuteaza. Sa iti fie rusine, daca mai esti capabil.

Ai uitat China. Dupa cum spuneam, pt el e un joc de fotbal, nu conteaza ce tampenii fac "ai lui" el face galerie.
The following users liked or thanked this post: slicker, Cylix

13
Hardware / Nvidia 4xxx series
« on: 31 December 2022, 22:03 »
Mda, cum era de asteptat.

Deci parerea mea e ca generatia asta e cu skip pt amandoi producatorii la preturile actuale. Poate doar 4090 sa fie o alegere buna daca te arde buza. Sau daca prinzi o placa cu 3-400$ mai ieftin.
The following users liked or thanked this post: Cylix

14
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« on: 31 December 2022, 11:34 »
Crimeea a fost republica autonoma cu constitutie, parlament si guvern propriu

In 2014 ucrainenii si-au atacat singuri, cu armata, cetatenii din zonele care ulterior au devenit separatiste (cu ajutorul rusilor, norocul lor). Aia n-au atacat pe nimeni in faza initiala, doar ca n-au fost de acord cu noua politica de la Kiev.


Fals 1. Crimea NU a fost o republica autonoma ci o regiune care apartinea de Ucraina. Aia nu au profitat de ocazie ci a fost invazie pe bune.

In late February, a few days after Ukraine's pro-Moscow president was ousted from power, strange bands of armed gunmen began seizing government buildings in Crimea. Some Crimeans held rallies to show support for the ousted president and, in some cases, to call to secede from Ukraine and re-join Russia. The bands of gunmen grew until it became obvious they were Russian military forces, who forcefully but bloodlessly brought the entire peninsula under military occupation. On March 16, Crimeans voted overwhelmingly for their region to become a part of Russia.

Most of the world sees Crimea's secession vote as illegitimate for a few reasons: it was held under hostile Russian military occupation with no international monitoring and many reports of intimidation, it was pushed through with only a couple of weeks' warning, and it was illegal under Ukrainian law.


Fals 2. NU Ucraina a atacat separatistii ci separatisitii au aracat primiii. Totul a fost o lucratura ruseasca cu scopul de a ocupa Donbas.

Separatist rebels began popping up in eastern Ukraine shortly after Russia had invaded and annexed Crimea, where supposed Crimean separatists actually turned out to be unmarked Russian special forces. They seized towns like Sloviansk and Donetsk, in the eastern region known as Donbas, ostensibly in outrage against the protests that had toppled Ukraine's pro-Russia President Viktor Yanukovych, himself from that same eastern region.

That feeling of disenfranchisement among eastern Ukrainians is real, and the rebels likely do have some organic, local support. Still, the rebels were armed and supported by Russia's government. One of the most important rebel leaders, Igor "Strelkov" Girkin, is a Russian citizen and military veteran who retired from Russia's internal security services just weeks before he began leading the rebels, who are widely thought to include unmarked Russian special forces.

Thousands of Russian troops massed on the border just across from the rebellion. For months, Ukraine did not move very aggressively against the rebels: Putin had not-so-subtly hinted that, if they did, he would blame the Ukrainian government for any deaths and invade to protect the Russian-speaking citizens of eastern Ukraine, whom he implicitly considers to be more Russian than Ukrainian. Everyone wanted to negotiate a peace deal.

Things got bad in early July, when the Ukrainian government launched an offensive to push out the rebels once and for all. Russia started arming the rebels with high-tech surface-to-air missiles; on July 17 a civilian airliner with 298 people on board was shot down over eastern Ukraine, most likely accidentally by the rebels , and the world had finally had enough. Ukraine redoubled its offensive, the rebels looked on the verge of getting overrun, and in mid-August Russia escalated from covertly supporting the rebels to overtly invading with Russian military troops.

Dar te inteleg si de data asta. Intotdeauna ai prezentat doar puncte de propaganda pro-Ruseasca, ca si in cazul Chinei.
The following users liked or thanked this post: Cylix

15
Hardware / AMD Seria 7000 (RDNA3)
« on: 30 December 2022, 18:52 »
Pacat ca nu e si la perf/pret.

Este absolut anormal ca cea mai bine pozitiionata la perf/pret la ora actuala este ... 4090 ... WTF??

XTX se mentine bine ca performanta, in special in raster ... good job AMD.

NU e de mirare ca au scazut pretul la 4070ti ...
The following users liked or thanked this post: Cylix

Pages: [1] 2 3 ... 6