Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Show Topics - Dundee

Pages: [1]
1
World of Warcraft / Dragonflight
« on: 20 April 2022, 11:27 »


So, noul expansion a fost anuntat.
Spre surprinderea mea, am fost placut surprins. Dragon riding, talent revamp (big plus), profession revamp, new class, new race - me gusta.
Ne si intoarcem in Azeroth, no more cosmic power bs (sper). Acuma ramane sa vedem ce fac cu sistemele.

Pana atunci pana distrez nitel pe TBC classic.

2
RPG / Starfield
« on: 11 June 2018, 07:49 »
IP nou de la Bethesda, anuntat la E3.


3
Biblioteca Virtuala / SF/Fantasy
« on: 23 May 2018, 11:44 »
Predominant SF-uri in ultima vreme.
Am inceput Vorkosigan saga de Lois McMaster Bujold, fiind la The Warrior's Apprentice, a 4-a in ordine cronologica a evenimentelor.
Desi a inceput bine cu prima carte, pe parcurs incep sa apara scenarii tot mai irealiste, unele chiar hilare, avand impresia ca am in fata lectura pentru adolescenti.
Desi ma intereseaza firul narativ, nu cred ca voi mai continua seria, daca se mentine in ritmul asta. Am un deja vu din adolescenta de la cartile cu piei rosii ale lui Karl May.


Din genul fantasy, am incercat The name of the wind, a luit Patrick Rotfus, fiind foarte laudata. Insa progresul e lent, probabil va trebui sa am ceva rabdare pana cand sa dau un verdict.

4
World of Warcraft / Battle for Azeroth
« on: 21 May 2018, 09:48 »
Continuam discutia de dincolo.


Ce parere aveti pana acum despre BfA?
Opinia mea e ca desi au primit feedback destul, class design-ul ramane de dorit si nu se prea iau masuri in privinta asta. In plus, s-au gandit sa si bage majoriratea dps cd-urilor pe GCD (afaik doar Combustion nu e). Insa presimt ca dupa primul patch, vor revenit la stilul curent, dupa o tona de feedback negativ (la fel cum s-a intampla si in Legion, cu BM hunter de ex).

Pages: [1]