Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Politică / Alegerile din România 2024
« Last post by KodiaK on Today at 15:43 »
P-asta pe unde l-ai mai gasit?

Autorul articolului (Catalin Tache) are pe site-ul respectiv 108 articole. Cel mai vechi este postat pe 10.01.2025.
Deci un link daca se poate (cu data de 29.11.2024 evident) unde a zis ce zice acu ca a zis?

Nu mi-e nici mie greu sa scriu ca in dec 2005 am zis ca peste 20 de ani o sa fie Nicusor Dan presedinte :D
4
Vând Procesor AMD Ryzen 7 9800X3D Sigilat + Garanţie

Provenienţă: este primit direct de la AMD, în urma procesului RMA, în schimbul unui 7950X3D defect. Este sigilat, are acte complete de la AMD şi garanţie 36 luni începând de pe 16 mai 2025.
Motiv vânzare: până au rezolvat cei de la AMD RMA-ul, am achiziţionat un 9950X3D care e un sample chiar bunicel şi-l voi păstra.

Preţ: 2300lei. Scopul este să recuperez cât mai mult din "paguba" 7950X3D. Este exact în aceeaşi stare ca un procesor pe care-l cumperi din magazin.

Livrare: Prefer predare personală în Ploieşti sau mă pot deplasa în weekend până în parcarea Băneasa Shopping City, fără costuri de transport.

Cei interesaţi, ne auzim în PMs.

Mulţumesc!
5
Pentru că de acum am intrat în zodie franțuzească, vă las aici și presa lor "de încredere" de care nu aveți voie să vă îndoiți. Cea de la care titanii deontologiei românești își "vor lua lumină" în anii următori, în loc de CNN, NYT, WP, șamd.
6
Spitalul 9½ / La cafeaua de dimineață
« Last post by taxon on Today at 13:29 »
După comuniști, pesediști, băsiști, tefeliști, soroșiști, suveraniști, o nouă specie dă să populeze mediul politic românesc: nicușoriștii.
Au început să împînzească strada, presa, internetul, cu limba scoasă și gata umezită, cu sclipiri de devotament în privire și cu ura gata amorsată către cei care nu sunt ca ei. Cu ei.
Un același deja-vu se rostogolește în viața noastră.
9
Scrie in primul rand "Vand" asta e am uitat sa pun pretul, 4450 lei. Spor!
10
Salut
Totul verde și frumos, dacă îl donezi îl iau eu...e ne-prețuit bre!? Ori nu văd yo bine!?
Pages: [1] 2 3 ... 10