Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
3
Au garanție pînă pe 16 martie 2023.
Ultima șansă: 400 de lei.
PRP: 1549,99 lei.
4
Ultimul preț: 35 de lei
8
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by oldshooterman on Today at 18:47 »
Rusii tocmai au pierdut un oras si o zona importanta. Un colonel rus, analist militar, e foarte indignat de modul in care e organizata armata pe acolo si de faptul ca nepotismul si coruptia sunt promovate la nivel inalt. Dintr-o analiza pe tema asta:

"Nu pot să tac despre ceea ce s-a întâmplat în Krasny Liman.

Comandantul Districtului Militar Central, generalul-colonel Alexander Lapin, a fost însărcinat cu apărarea acestui sector. Același Lapin care a primit steaua de Erou al Rusiei pentru capturarea Lisichanskului, deși de facto nu era nici pe departe acolo. Lapin a fost, de asemenea, subordonat trupelor din Districtul Militar de Vest.

Colonelul-general desfășurase luptători mobilizați din LNR și din alte unități pe toată direcția Liman, dar nu le asigurase comunicațiile necesare, interacțiunea și aprovizionarea cu muniție. În urmă cu două săptămâni, generalul-maior Akhmat, dragul meu frate Apty Alaudinov, m-a informat personal că luptătorii noștri ar putea deveni ținte ușoare. La rândul meu, l-am informat pe Valery Gerasimov, șeful Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, despre acest pericol. Dar generalul m-a asigurat că nu se îndoia de talentul militar al lui Lapin și că nu considera posibilă o retragere în Krasnoe Liman și în împrejurimi.

O săptămână mai târziu, Lapin își mută cartierul general la Starobelsk, la o sută de kilometri distanță de subordonații săi, în timp ce el însuși se refugiază în Luhansk. Cum este posibil să gestionăm prompt unitățile când acestea se află la 150 de kilometri distanță? Din cauza lipsei de logistică militară de bază, astăzi am abandonat mai multe așezări și o suprafață mare de teritoriu.

Nu faptul că Lapin este mediocru este o rușine. Dar că este acoperit de superiorii săi din Statul Major General. Dacă ar fi fost după mine, l-aș fi retrogradat pe Lapin la gradul de soldat, l-aș fi lipsit de distincțiile sale și l-aș fi trimis pe front pentru a-și spăla rușinea cu pușca în mână.

Nepotismul din armată nu va aduce nimic bun.
Armata trebuie să numească comandanți care să fie oameni cu un caracter puternic, curajoși și cu principii, cărora să le pese de oamenii lor, care să lupte pentru soldații lor, care să știe că subordonații lor nu trebuie să fie lăsați fără ajutor și sprijin. În armată nu este loc de nepotism, mai ales în vremuri dificile.

Nu am avut destule "stafide"? Atunci am spus: trageți în acumularea militară inamică de la Izyum, capturată de fasciști, mai ales că artileria noastră a avut o astfel de ocazie în acel moment. Imediat am termina cu principalii sataniști și fasciști. Trebuie să desfășurăm EOD în sensul deplin al cuvântului și să nu cochetăm cu ea. Folosiți orice oportunitate și orice armă pentru a ne apăra teritoriul. Donețk este în continuare bombardat. Locuitorii din cele 4 teritorii anexate doresc să fie protejați.

Nu știu ce raportează Ministerul Apărării către Comandantul Suprem Șef, dar, după părerea mea personală, trebuie să luăm măsuri mai drastice...
Ieri a fost o paradă la Izyum, astăzi un steag la Liman, iar mâine ce?
Totul ar fi bine dacă nu ar fi atât de rău." 8)

9
Salut, ma intereseaza un Mini PC Barebones Dell 7050 cu procesor (eventual si 8/16Gb Ram daca ai). E modelul OptiPlex 7050 Micro?
Din pacate nu dispun de ram. Modelul este micro


Sent from my iPhone using Tapatalk
Pages: [1] 2 3 ... 10