Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Politică / Situatiunea
« Last post by taxon on Today at 16:26 »
Vineri seară, pe 14 martie, agenția de rating Moody’s a revizuit în scădere perspectiva ratingului României, din cauza dificultăților financiare și a problemelor bugetare.
https://www.capital.ro/moodys-a-revizuit-in-scadere-perspectiva-de-rating-a-romaniei-care-este-motivul.html

Deci, 3 din 3 spun lumii ca Romania e rupta-n cur.
Iar cei care au adus tara pe marginea gropii* vor sa fie la butoane in continuare. Cu absolut orice pret, din cite se vede.

Asa ca aveti grija pe cine votati.

* numele mafiei este PSDPNLUDMRUSR
2
Da da, asa trebuia sa faca si UIPath. Inainte a fost si IOT, totul trebuia sa fie in Cloud, prin 80 de credea ca in 2000 vom trai pe Marte si ca va fi plin de roboti.
Ce conteza ca AI-ul scrie codul ? Generatoare de cod sunt de cand lumea. Daca nu e ceva basic tot eu trebuie sa-i spun ce sa faca si cum sa-l structureze. In plus, nu mai scrie nici dracu cod de la zero.
3
Stonehenge / Inteligenta artificiala (AI) - Robotii ne vor inlocui
« Last post by LR on Today at 15:33 »
Lasa-i sa viseze ca asa am visat si eu in 1996 (cand am terminat facultatea) ca electronica va fi "vesnica". Mai rau este ca actualmente, unii programatori au facut credite de sute de mii de euro pentru o locuinta, ca deh... ei au de unde.
4
Pentru cei din IT care viseaza ca munca lor e de neatins:

"Cred că în trei până la șase luni, AI va scrie 90% din cod. Și apoi, în 12 luni, putem fi într-o lume în care AI scrie în esență tot codul”, a spus Dario Amodei, CEO al startup-ului AI Anthropic."
5
Jocuri si Software PC / Mac / Jocuri battlenet
« Last post by Shado on Today at 13:50 »
Up, a intrat marfa. 400 Euro disponibili
6
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by ericmario on Today at 12:48 »
Just do it!
Eu sper ca măcar 2-3 nucleare să cadă pe București. nu de alta dar să nu mai cersiți subvenție la încălzire.

7
Politică / Donald Trump - un presedinte controversat
« Last post by ericmario on Today at 12:43 »
Canada și Groenlanda nu vor face niciodată parte din USA, oricât ar vrea trădătorul treaba asta.
El poate să o vrea și pe mă-sa fată mare, dar nu se mai poate.
9
Politică / Alegerile din România 2024
« Last post by ericmario on Today at 09:04 »
Nu bre, nu e cazul.
Oricum nu-i votează nimeni pe... cine ai zis?
10
Politică / Alegerile din România 2024
« Last post by daveWalter on Today at 08:55 »
Pregătiți popcornul! Presimt că o să-i respingă pe Simion și pe Gavrilă pentru multe semnături false. Adică, iar s-ar putea să fie bătaie și scandal în stradă. 

Ieri seară, cei de la BEC au sesizat poliția după ce au primit amenințări.
Pages: [1] 2 3 ... 10