Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Cenzură, cenzură, dar uite că încep să recunoască și israelienii:
https://www.timesofisrael.com/satellite-imagery-appears-to-show-damage-at-air-base-after-iranian-missile-strike/
Si, iarăși, să înțelegm esențialul ascuns printre rînduri:
"Israel’s military did not immediately respond to a request for comment about the satellite images, but acknowledged that some of its airbases were hit in Iran’s attack."
In rest, cum să nu, nici musca nu a avut de suferit, sigur că da, Pinochio.

PS: rățoiala israelienilor "la cald" asupra lui Gutierres eu o văd tot ca un semn că de fapt treaba e mult mai groasă decât o lasă ei sa se creadă.
3
GSM / Pixel 9 Pro XL
« Last post by Laurent5 on Today at 10:32 »
5200
4
Mass-media / De prin lume adunate și la lume iarăși date
« Last post by taxon on Today at 10:30 »
Nu înțeleg; așa cum am găsit eu articolele pe net, un curios nu poate face o simplă căutare după autor și titlu?
5
Muzică / Ce melodii va plac acum?
« Last post by taxon on Today at 10:22 »
Aș zice că e cel mai bun album de rockăială din 2023:

6
Nu ii vrea nimeni pe araboii din Palestina.
Din mai multe motive:
1) sunt saraci si au tineret mult, in curs de dezvoltare zonele din jur, nu le trebuie economic mai multe guri de hranit.
2) arabii sunt destul de dezbinati. Ii uneste ura fata de evrei dar pana la o limita.
3) vor sa-i tina acolo ca si pt arabi si persi Israel e pamant sfant(evreii si arabii sunt cam verisori). Daca le pleaca de acolo palestinienii se duce ideea de pamant sfant. Nu stiu de ce e atata agitatie pt o suprafata semi desertica unde in afara de capre si vin nu prea ai ce creste dar e o alta discutie.
Nu mai caut acum dar tin minte ca la un moment dat evreii chiar au cerut ligii arabe sau ma rog celor din jur sa se implice activ in conducerea Fasiei Gaza si nu au vrut. Le place la araboi sa fie varza acolo si scandal.
In plus eu cred ca la toti din jur le convine tensiunea cu Israelul pt ca sunt semi dictaturi sau au regimuri totalitare. Si cand populatia traieste prost si in mizerie le e mai usor sa dea vina pe evrei pt toate relele si incompetenta conducatorilor.
7
Politică / Alegeri SUA 2024
« Last post by Ciocanul on Today at 09:55 »
Da de unde, mi se pare chiar contrariul, o miscare penibila sa te dai cu toti. Mai putin si o sa ne spuna ca emigrantii sunt chiar ok. :D
8
Pret vanzare 1650lei, negociat, cu transport prin izibox inclus.
9
Vand placa video Radeon RX 6600 Powercolor Fighter 8GB pana pe 20.11.2025.
Placa vine alaturi de factura si garantie, daca exista vreo problema la garantie va ajut de la A la Z cu tot procesul.
Placa vine in alta cutie decat cea originala.

PRET: 700 LEI

Post Merge: Today at 11:42
Nu stiu ce am scris la primul rand
Voiam sa zic sa placa are garantie pana in 20.11.2025
10
Jocuri si Software PC / Mac / Jocuri battlenet
« Last post by Shado on Today at 08:12 »
up
Pages: [1] 2 3 ... 10