Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
- ssd kingston 120gb sata 2.5" viata 72% = 35 lei
- ssd toshiba 256gb m2 sata viata 97% = 70 lei
- cpu amd athlon 3000g 2c/4t vega3 box = 50 lei
- gpu sapphire rx550 2gb impecabila = 100 lei

- kit am4 a320m-k ryzen 4500 6c/12t 16gb ddr4 3000 256gb nvme = 550 lei
kitul a fost testat cu placa video de mai sus rx550, ryzen 4500 este practic un 4600g fara G, fara igpu

- hp 800g1 tower, cu i5 4440, igpu intel hd4600, 8gb ddr3, ssd 256gb, dvd-rw, slot pci-e x16 liber = 190 lei

orice nelamuriri, oferte pe PM. la plata in avans (comanda minimum de 190 lei) platesc eu transportul

2
@KodiaK : înainte sa ma mai faci specimen, mai ieși din București, mai ales din biroul tău corporate și din Starbucks și mai mergi prin țară , cu trenul , mașina sau cu bicicleta.

Nu la Cluj, Timișoara, Alba Iulia , Sibiu , Brașov sau Constanta.

Ci în județe mai sărace, blocate încă in anii 1990. Sunt sate care n-au electricitate. Eu poate am văzut, și tu cu siguranță, ca mare parte din bucureșteni, dar mai mult de jumătate de romani n-au văzut nicio îmbunătățire în ultimii 10 -20 ani .

Aia il vor face pe Simion președinte duminică + muncitorii cu viața ratata din diaspora.
3
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by daveWalter on Today at 20:20 »
Dacă rușii au amenințat ca pot să lupte și 21 ani (cât a luptat cu Suedia între 1700-1721,și ca mai vor Harkov și Sumy, e clar ca o sa se desfășoare si in 2045. Dar daca e așa, o s-o ținem cu înarmarea Ucrainei până cedează Kievul , până falimenteaza  regimul de la Moscova sau până se ajunge la WW3 atomic.

Dar….si despre pandemia de COVID se spunea ca o sa dureze 20-40 ani. Au aparut vaccinurile , iar când Putin a invadat Ucraina , nimănui nu-i mai pasă, cu toate ca am avut COVID în aprilie 2022, la patru luni dupa vaccinarea cu Pfizer.

Cine știe, poate inventează englezii ceva laser ca ăla folosit de NOD în C&C care îl livrează ucrainenilor si ii termina pe Sau se înarmează toate statele membre NATO+ Ucraina cu rachete nucleare de la francezi și cu Iron Dome de la Israel.
Sau apare vreo alta catastrofa globală mai mare care oprește războiul din senin și nimănui nu o sa-i mai pese de Rusia, chit ca ar da Putin cu o racheta în România….nu o sa-i mai pese nimănui din pricina unui dezastru mai mare care ne va distrage. Ceva cosmic sau geologic .
4
up. usor negociabil
7
De actualitate 3 bucăți de Philips M140 1tb și 2 bucăți de Fikwot Jupiter FX991 2tb
8
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by ericmario on Today at 18:48 »
"Agaricii aia de 2 bani" sunt imputerniciti cu tot ce e necasar ca sa participa la negocieri, si ce declara ei e pozitia oficiala a Rusiei.

"Delegația oficială rusă a fost numită printr-un ordin executiv al președintelui rus și are toată expertiza și puterile necesare pentru a purta negocieri.”

Ce vrea Zelensky nu are tangenta cu nimic din ce vor rusii, degeaba se tot agita cu declaratii despre ce vrea el si ca urmare n-o sa se intample nimic asa cum vrea el.

Pana si Trump recunoaste ca "Nu se va întâmpla nimic până nu mă voi întâlni cu Putin." Si nici daca se va intalni Trump cu Putin, tot nu se va intampla ceea ce vor Zelensky si liderii europeni care il sustin. Asta e realitatea obiectiva bazata pe pozitiile oficiale ale partilor, nu ce viseaza unii sau altii.
O spui ca și când Zelensky e cel rău în povestea asta.
Ciudat, tare ciudat...
10
Componente PC (Procesoare, Memorii, Placi de Baza) / Kit AM4
« Last post by Lukian on Today at 15:43 »
 Nu trimit in tara. Valabil doar pt. Bucuresti.
Pages: [1] 2 3 ... 10