Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Up, placa voastra nu trebuie sa aiba neaparat racire pe apa.
2
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by ericmario on Today at 20:39 »
Nu-i nimic, tocătorul nu face discriminări.
Sunt bineveniți la tocat toți, indiferent de etnie, vârstă sau sex.
Toți aplaudacii lui putin.
3
Mass-media / Colt de net
« Last post by mache on Today at 20:26 »
Coltul de net se extinde, MTV se inchide
4
Vand cooler aio 360 Corsair iCUE H150i ELITE RGB, de culoare albă, am cutia cu toate accesoriile si garantie la pc garage pana in 2028 la el. Ma puteti contacta si pe wp sau telefonic.
Are prinderi pentru:
AM5 2066 1200 1700 AM4 2011 etc
Pret 600
6
Topic Locked! Sold
7
Rezervat!
8
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by Ciocanul on Today at 18:24 »
https://hotnews.ro/kremlinul-a-gasit-o-modalitate-de-a-trimite-inca-2-milioane-de-rusi-la-razboi-artificiul-la-care-a-recurs-guvernul-rus-2086267
Pana acum in Rusia mergea la tocat doar cine dorea. Si doreau de foame si pentru gloria mielului destui. Cumva, se pare ca s-au cam terminat fraierii. :)
Asa ca csf, n-ai csf. Trebuie chemati se pare la tocator si unii si altii ce au facut armata sau au servit deja in Ucraina si li s-a temrinat contractul si acum doar vor sa-si vada de treaba lor.
9
Cum, cât, unde? / Ce restaurante va plac?
« Last post by taxon on Today at 16:07 »
... ca veni vorba iar despre ciorba de burta (si va mai veni, ca, deh, asta mi-e unul dintre etaloane): in Brasov, dintre restaurantele Sergiana numai la "Stana" din Poiana nu am ajuns. Cea mai buna ciorba de burta e la Sergiana AFI (culmea, nu?), dar cel mai misto ambient (un pic kitsch, totusi) e in hrube la Sergiana Muresenilor.
La Ceasul Rau mananci ca spartul, dar nimic oau, la Casa Tudor nu au reusit sa ma impresioneze cu nimic, Sergiana Coresi au sarit in frunte cu o beef steak f. reusita.
Am in plan sa ajung si la Rasnov sa vad cum e "Sub Cetate".

Fiind multe sergianele astea, nu am sa imi imprastii stelele pe ele. Oricum, toate de pana acum, peste medie.
10
Mass-media / De prin lume adunate și la lume iarăși date
« Last post by taxon on Today at 15:47 »
„Primul adevăr este că libertatea democrației nu este sigură dacă poporul tolerează creșterea puterii până la punctul în care aceasta devine mai puternică decât statul democratic însuși. Aceasta, în esență, este fascism – proprietatea asupra guvernului de către un individ, un grup sau orice altă parte privată care o controlează. Al doilea adevăr este că libertatea unei democrații nu este sigură dacă sistemul său de afaceri nu oferă locuri de muncă și nu produce și distribuie bunuri într-un mod care să susțină un nivel de trai acceptabil”.

Franklin D. Roosevelt

Oare azi in Romania avem democratie? Sau ... ?
Pages: [1] 2 3 ... 10