Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Jocuri PC / Ultimul joc jucat
« Last post by Nosferat on Today at 23:50 »
La secondary quests, este chiar slab jocul. Unele sunt chiar ok, ma refer la questul in sine,poveste etc. Insa logistica, a ajunge de la punctul A la punctul B, a fost facut de-am prasca.
In timp ce in Dying Light 2 aveai parapanta, aveai metode prin care sa te duci cat mai rapid din un colt in celalalt. Aici ai o masina, care evident trebuie mentinuta, evident consuma benzina...etc.
In loc sa te distrezi in joc, pierzi nu minute, ci ore in sir" am pus destula benzina? dar ajung oare cu masina? dar unde sa parchez masina...aaa pai stai ca tre sa ma duc in capatul celalalt al hartii, deci am de a face vreo 10 minute cu masina.

The hell is this? Euro Truck Simulator 2?.  Nu se ofera nici o alta medota, gen fast travel to location, nimic....ori te plimbi vreo 10 minute cu masina, ori mergi pe jos chiar vreo 20 de minute pana ajungi din un colt in celalalt.

Per total pentru mine desi la poveste este cu mult peste dying light 2, la alte capitole a fost un downgrade. Repetitie dusa pana in panzele albe, in lipsa de inovatie. E ca si in ultimele jocuri din seria AC (nu ai ceva nou de spus,de scris,de adus in aceasta serie,ergo faci un copy/paste la acelasi tip de "quest" de vreo 20 de ori ca sa ne pretindem ca jocul ar tine vreo 40 si nu vreo 8 ore in total). Pare a fi un DLC/early acess decat un joc de sine statator. Poate peste multe patches, si DLC adaugate ii voi mai da o sansa.
2
« Last post by KodiaK on Today at 23:35 »
Mie pana acum imi place. Mi se pare peste Dying Light 2. Combat-ul este foarte satisfacator. Sar bucati de craniu, se rup coaste, raman urme unde lovesti cu sabia.
Inca n-am ajuns la questurile de care zici tu, dar ma gandesc ca ideea este sa faci tot felul de alte chestii pe drum.
Ce m-a surprins foarte tare este performanta. Intr-o perioada in care upscaling-ul este aproape mandatory, aici cu DLAA (deci downscaling) am 100-120 fps in exterior si 170-200 in interioare.
Sa vedem mai incolo cum e, dar momentan nu dezamageste.
3
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« Last post by Nosferat on Today at 22:24 »
ce am mai vz eu zilele astea;
1. Alien Earth. - 5.5-6. ca  sf are din startun o.5 in mintea noastra. ma stradui sa inteleg daca l merita.
2. Task - 3 episoade. anost. Un fel de taskforce romanesc vizavi de vizavi.. boring. 4.00
3. The Rainmaker -5. cu indulgenta. cu cat evolueaza, cu atat devine mai penibil si de nonurmarit.
4. The Walking Dead Dary Dixon - urmarit cu atentie; ca film bla bla, are nota 3.00 este facut pt cei cu dezabilitati.
5. Black Rabbit- vazut doar un episod/tot serialul, are ritm si sens. 6,5. revin doar daca restul e de cacat. sa l umilesc.

bafta!

Ultimul Film Vazut....meh shit happens, presupun ca ai dorit sa scrii la topicul de seriale.

Anyway.

Prisoner Of War. Un fel de combo intre Bloodsport cu Van Damme si  Ip Man cu Donnie Yen.

5/10 Cam slabut, pe sistemul "been there done that" Din pacate nu are nimic original acest film, asa rapid langa o bere si niste rontaieli fara sa ai altceva mai bun de vizionat, e ok. Altfel nu pot recomanda.

Superman. 5/10

Nu am vazut rostul acestui film. Cumva "daca marvel mai scoate un rahat, hai sa scoatem si noi de la DC unul" sau asa ceva? Pur si simplu nu imi explic pentru ce exista acest film.

Stai....de fapt inteleg pentru ce exista acest film.      Budget $225,000,000 (estimated) Gross worldwide $615,321,605.

Bring Her Back 6/10

Un Horror Ok-ish. Nu are ceva nou, ceva nemaivazut de aratat/povestit. Insa in lipsa de altceva mai bun, e digerabil pentru genul de film.
5
Politică / Situatiunea
« Last post by Ciocanul on Today at 17:22 »
Da, cum era de asteptat. Nu au solutii dar au tanguieli sinistre ca babele... dintr-astea e plin podul.
6
Console (Jocuri / Hardware / Accesorii) / jocuri PS4, PS5
« Last post by Killing_One on Today at 17:13 »
Up valabile:
PS5 - Rise of ronin - 130lei
PS4 - Killzone Shadow fall - 50lei
PS4 - Calisto Protocol - 70lei
PS4 - The last of us Part II - 70lei
7
6 si 7 au plecat
8
Politică / Situatiunea
« Last post by taxon on Today at 16:17 »
Marturisesc in public ca nu sunt Muad'Dib si nu pot vedea viitorul alternativ. Daca tu o poti face si esti si sigur de ce spui ...
In acelasi timp, imi aduc aminte de o poveste citita in copilarie, in care era vorba despre un drob de sare.
Ah, da, cine mai citeste povesti in ziua de azi? CNN, Digi24 si Hotnews sunt de ajuns. Informati-va numai din surse autorizate si de incredere. Nu ganditi singuri, chatgpt e de ajuns.
9
« Last post by Nosferat on Today at 16:08 »
Dying Light: The Beast.

Crane comes back. La factorul de nostalgie 10 puncte.

Grafica? Arata chiar bine.

Altfel?......sincer cam slabut. Am vazut niste reviews pe steam, insa mi se pare cam super exagerat. Nu trebuie sa privim totul prin acel "cool aid". Sunt niste elemente din combat care sunt cam depasite. Pe langa aia desi Dying Light 2 a avut multe neajunsuri la capitolul de poveste. La parkour a facut mari pasi inainte. De ce pana mea am facut acesti pasi inapoi in " The Beast"? 

Ia du-te si cauta o masina, mai fa tpse kilometri cu masina, apoi parcheaza acolo, apoi du-te la quest giver sa iti spuna "aaa, pai da nu aici trebuia, ca tre sa te duci in partea ailalta, tre sa meri vreo 10 minute cu masina in capatul celalalt" ca dupa ce termini acel quest sa nu fie automatic quest finish, ci sa mergi DIN NOU inapoi la quest giver sa ii spui "mersi ca am petrectut ultimele 40 de minute pe sistemul du-te vino ca sa imi dai un nimic ca si reward"
La acest capitol Dying Light: The Beast. se simte mai mult ca si un DLC, decat un expansion separat.

Are cateva puncte chiar forte, insa ca un pachet intreg, sincer nu m-a impresionat.
10
up
Pages: [1] 2 3 ... 10