Recent Posts

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
Up la ECC-uri
35
Componente PC (Procesoare, Memorii, Placi de Baza) / HDD 4/6/8 Tb pentru NVR
« Last post by murdock on 07 September 2025, 12:26 »
up!
36
Jocuri si Software PC / Mac / [Vand] Battlefield 6
« Last post by ZorracK on 07 September 2025, 12:21 »
Battlefield 6
gata activat nu va mai trebuie cpu Intel
doar sa va legati la cont EA pe 3 oct apare asa scrie

pret 200 last price!
37
Valabil: 3700 lei.
38
Politică / Criza 2025 Romania si nu numai
« Last post by ericmario on 07 September 2025, 00:12 »
Aia cu ”până nu ne pleacă magistrații din țară” e bună de tot!!!
39
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by Ciocanul on 06 September 2025, 23:47 »
Am fost in Barcelona saptamana trecuta in vacanta. Am vazut live o demonstratie pro Palestina.
Ma uitam la demonstranti. Multi din ei studenti ceea ce e ok dar si multi plictisiti de viata. Multi gay fluturand si steagul LGBT si steagul palestinian unul langa altul. :D
Oare astia stiu ca daca ar merge in Fasia Gaza si ar flutura ambele steaguri unul langa celalalt ar fi omorati cu pietre instant ?
--
Acelasi gen de plictisiti sunt si la noi. Ei sunt contra ca e la moda. UE este rea, singuri ne-am descura mai bine ca si suveranisti. Am fost sub Ceasca subteranisti. Daca mai ramanea Ceasca inca cativa ani la putere eram mai rau ca si Coreea de Nord.
Pur si simplu la multi li s-a urat cu binele sau ca si orice roman sarac si prost isi doresc sa-i traga si pe ceilalti la nivelul lor. Am cunoscut destule specimene, nu au nici o logica in gandire doar ura si invidie.
40
Politică / Situatiunea
« Last post by Ciocanul on 06 September 2025, 23:24 »
Sunt cazuri cand e ok sa iesi mai repede la pensie. Nu poti fi politist in strada sau militar activ pana la 65 de ani.
Dar judecator sau procuror de ce nu ai putea fi ? Profesorii, It-istii, inginerii, avocatii pot astepta dupa pensie pana la 65 de ani, ei vor pensie de la 48.
Au mai dat-o ca nu pot avea firme si afaceri. Ok, iesi oricand din sistem si fa-ti firma extraordinara, cine te tine ?
Nu vedeti ca suntem penibilii europei cu pensionari la 48 de ani ?!?!?
--
Sunt curios ce o sa zica CCR-ul, cred ca o sa tranteasca legea.
https://hotnews.ro/augustin-zegrean-sustine-ca-ccr-are-motive-sa-respinga-legea-privind-pensiile-magistratilor-ce-invoca-fostul-judecator-al-curtii-2059000
"În schimb, o problemă constituțională e că Guvernul își asumă răspunderea pe modificări asupra unei legi adoptate de Parlament, pe când procedura firească este ca aceste modificări să fie făcute tot printr-o lege în Parlament."
Auzi motivatie cu ce s-ar putea tranti legea. CCR ar putea practic tranti orice lege au chef cu aceasta motivatie penibila, ca legea nu a fost dezbatuta in Parlament. Tara e condusa de 30 de ani prin ordonante de urgenta si asumari in Parlament al guvernului.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10