Recent Posts

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
51
Valabil
52
S-a marcat carcasa.

Caz inchis. Multam CGF!
53
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by Ciocanul on 16 August 2025, 10:24 »
M-am uitat 2 minute. Salariu mediu Belarus= 492.97€ (google si mai multe site-uri). In vlogul lui este 905 dolari manipuland ordinar. Mai departe probabil o sa arate niste strazi din Minsk si cat e de curat. Apropos, si in Beirut in centru este foarte frumos. Irelevant.
Daca traia in Rusia sau in Belarus si facea manipulari mizerabile de genul asta  il luau kaghebistii de pe strada, il bateau bine si ii dadeau o amenda.
Fiind poate la prima abatere de genul asta il puneau sa stearga mizeria si cam atat. A doua oara mergea la beci cu ani.
Intrebare: de ce au plecat de acolo din Belarus atatia la munca si exil in vest daca este asa extraordinar de bine ? Intrebarea este retorica.
55
Componente PC (Procesoare, Memorii, Placi de Baza) / Kit i9 11
« Last post by IulianBDU on 16 August 2025, 08:32 »
Kit-ul a ajuns la mine. Totul ok.
56
GSM / Xiaomi Redmi 10 2022 64GB 4gb RAM Android 14 Display 6.5" 90hz
« Last post by vladu on 16 August 2025, 06:49 »
220lei ultimul pret
57
Anunt valabil
58
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by USB.next2USA on 16 August 2025, 01:36 »
    Sanse infime ca razboiul sa se termine dintr-atat. As zice ca de-abia se inteteste, avand in vedere propunerile obscene ale vestului colectiv. Ca despre astea doua parti, aflate intr-un conflict pe fata, se vorbeste : Vestul si Restul. "Restul" nu mai are nevoie si de resursele din Alaska, are nevoie de garantii de securitate pe care doar jandarmul mondial i le-ar putea oferi. Polonia si nu numai(GB au si ei ceva acuze) sufera de ceva probleme, recentele atacuri cibernetice nu pot fi decat mana rusilor si capul chinezilor.
  Eu nu cred povestile "oficiale" si cu atat mai mult n-o sa cred ca vom afla detalii importante din media aservita intereselor "globale". Situatia din intreaga lume e naspa dar slugoii de serviciu o duc bine oriunde, n-am grija lor. Speranta romanilor e ca nu cumva sa fi ramas de partea gresita a istoriei, cea a pierzatorilor, in care am fost impinsi de-acum un secol.
  Ultimele stiri la subiect comentate aici :   de un conational de-al nostru, capitalist american, confirma zvonurile ca nu numai de dragul ukra se intalnesc papusile in Alaska si ca nu acum si acolo se va imparti ce mai ramane...
  Discutii interesante aici, tot la subiect : . Conteaza oare adevarul azi ? Se spune ca adevarul te elibereaza, deci altceva te incarcereaza...Cenzura aduce numai beneficii, altfel s-ar putea ajunge ca-n Serbia, la razboi "civil" Doamne, fereste ! 
  Chiar in momentele acestea :  https://rumble.com/v6xmyiy-president-trump-participates-in-a-press-conference-with-the-president-of-th.html?e9s=rel_v2_ep

Post Merge: 16 August 2025, 01:56
  Trebuie sa completez tot aici cu asta : Foarte binevenit vlogg-ul, precum au fost si cele din Rusia, mai ales pentru cine nu are de unde sa afle cate ceva si despre vietuitoarele de dincolo de cenzura si ar prefera sa nu moara de grija acestora.
59
Diverse / CD-uri albume si compilatii House-Dance Romanesti.
« Last post by djenergyro on 16 August 2025, 01:29 »
Valabil!
60
Componente PC (Procesoare, Memorii, Placi de Baza) / i5 12th
« Last post by Whitpaint on 16 August 2025, 00:22 »
up
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10