83
« Last post by Nosferat on 25 September 2025, 16:08 »
Dying Light: The Beast.
Crane comes back. La factorul de nostalgie 10 puncte.
Grafica? Arata chiar bine.
Altfel?......sincer cam slabut. Am vazut niste reviews pe steam, insa mi se pare cam super exagerat. Nu trebuie sa privim totul prin acel "cool aid". Sunt niste elemente din combat care sunt cam depasite. Pe langa aia desi Dying Light 2 a avut multe neajunsuri la capitolul de poveste. La parkour a facut mari pasi inainte. De ce pana mea am facut acesti pasi inapoi in " The Beast"?
Ia du-te si cauta o masina, mai fa tpse kilometri cu masina, apoi parcheaza acolo, apoi du-te la quest giver sa iti spuna "aaa, pai da nu aici trebuia, ca tre sa te duci in partea ailalta, tre sa meri vreo 10 minute cu masina in capatul celalalt" ca dupa ce termini acel quest sa nu fie automatic quest finish, ci sa mergi DIN NOU inapoi la quest giver sa ii spui "mersi ca am petrectut ultimele 40 de minute pe sistemul du-te vino ca sa imi dai un nimic ca si reward"
La acest capitol Dying Light: The Beast. se simte mai mult ca si un DLC, decat un expansion separat.
Are cateva puncte chiar forte, insa ca un pachet intreg, sincer nu m-a impresionat.