Author Topic: Kingdom Come: Deliverance  (Read 3070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raziel01

Kingdom Come: Deliverance
« on: 04 June 2018, 14:30 »

Offline Inveltus

« Reply #1 on: 04 June 2018, 20:47 »
Felicitări, misto recenzia, spot on. O mica rectificare: exista un perk in joc care iti permite sa-ti regenerezi viata, desi f lent.
Ah, si ai uitat sa zicica thieving is THE way, pana la situatia in care pare exploit (am furat la nivel mic chestii cu care am fost aproape invincibil dupa).

Offline Raziel01

« Reply #2 on: 04 June 2018, 21:09 »
Mersi

N-am intrat in detaliu despre stealth pentru ca nu voiam sa intind si mai mult cu partea de gameplay.
« Last Edit: 04 June 2018, 21:12 by Raziel01 »

Sir Dracu

• Guest
  • Feedback Score: (0)
« Reply #3 on: 22 July 2018, 09:15 »

joedonald

• Guest
« Reply #4 on: 16 June 2023, 03:03 »
Au trecut 5 ani!
Jocul asta e neterminat, povestea lasata neterminata la o treime......si niste buguri infioratoare de eliminat.

Caut info....nu gasesc nimic, de zici ca compania asta care a tot lucrat la joc din 2009 nu mai exista. 

Jocul asta avea potential sa nu fie doar pe Bohemia, sa fie si pe tot Sfantul Imperiu Roman, Ungaria si Tarile Romane, sa arate si luptele cu otomanii, poate chiar cu mongolii.

Pacat.   

Sigismund de Luxemburg avea potential sa fie un mega epic main longest antagonist daca povestea s-ar intinde pe 30 ani, gen un Putin medieval, iar povestea protagonistului sa fie ca in Assassins Creed 2, cu razbunare dusa pe termen lung.

Offline daveWalter

« Reply #5 on: 05 February 2025, 00:09 »
Ladies and Gentleman, the New Kingdom has arrived! 

Glumeam.

Ăsta e trailerul real.
Ignored list- ericmario

Offline Trustme

« Reply #6 on: 06 February 2025, 14:22 »
L-am luat si eu. Dupa aproximativ o ora de joc pot spune doar atat: Un rahat de joc. 90% film si 10% actiune.

Offline daveWalter

« Reply #7 on: 12 February 2025, 03:23 »
60 euro pentru un expansion!
60 euro pentru o continuare la o poveste ce putea fi terminată din primul joc dacă nu erau zgârciți.

Gen, imaginați-vă cum ar fi fost dacă Red Dead Redemption 2 din 2018 era împărțit în două părți  - prima parte cu Arthur venea în 2018 și ținea până la momentul îmbolnăvirii cu TBC. Și a doua parte venea în 2025 și se termina cu moartea lui Arthur. Eh, pentru partea cu John Marstorn la 1907 când se bate cu Micah trebuie să mai scoți bani pentru încă vreo 3 expansionuri.

Tot respectul pentru munca depusă de cehii de la Warhorse Studios,  dar  detest modalitatea lor de marketing. Personal, am primit primul joc gratuit de la Epic cam prin 2020-2021. Și sincer, nici nu cred că o să-l cumpăr pe al doilea. Pe primul l-am abadonat după momentul asediului. Nu mai știu de ce l-am abandonat - cred că de la FOV sau de la faptul că e greoi.

Seria Witcher nu te lăsa cu ochii în soare la finalul poveștii. Omorai bossul care te-a enervat la începutul poveștii, aia era, la următorul joc era altă poveste, alți antagoniști.

« Last Edit: 12 February 2025, 03:25 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline Dexter

• Old TR: 4 (100%)
  • Full Member
  • Liked | Thanked: 20 times
  • If it ain't broken, why fix it ?
    • View Profile
« Reply #8 on: 19 February 2025, 13:13 »
Ce bine ca m-am apucat sa caut info pe-aici ca eram la un pas sa dau 45 de sute pa Gold Edition.
...ca cica Day One Edition nu merita asa mult.

O sa-l astept si pe asta ca pe Solar Crown sa scada la un sfert, dupa care ma avant.

Hai merci !
I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink !
Burt Reynolds