Author Topic: Despre microcipuri  (Read 423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre microcipuri
« on: 25 November 2018, 02:16 »
Zilele trecute mi-am pierdut diplomele, certificatul de nastere si cheile de la usa apartamentului.   Trebuie sa umblu acum la primarie si la monitorul oficial ca sa-mi scoata duplicate si s-ar putea sa platesc niste taxe de timbru, poate si o amenda (desi e prima oara cand pierd certificatul)  .  Iar pentru chei trebuie sa stau sa merg la presedinta de bloc sa platesc 35 lei sa-mi faca altele si mi-e ca trebuie sa schimb si iala la usa ca cine stie, poate au picat in mainile unui hot de apartamente.  Diplomele mele probabil ca au ajuns in mainile unui falsificator de diplome pe care le va vinde la sute de euro unor elevi prosti care au picat BAC-ul.  Asta pentru ca am fost neatent cu actele pentru o singura clipa si pac....au disparut. Fara certificatul de nastere  acum esti un nimeni, si chiar neangajabil. Daca iti pierzi buletinul e ca si cum ti-ai pierde cetatenia in tara in care te-ai nascut sau locuiesti. 
Dar de  la cate persoane mai aud ca si-au pierdut cardurile, buletinul, telefonul, efectiv pierzand sume de bani.   Ce sa mai zic de altii carora le mai cad bancnotele pe strada din portofel sau din pantaloni.  Altii au pierdut cheile la masina si s-au trezit cu automobilele furate. 
Nu mai zic de falsificatorii de carduri....sunt tot mai multi. 

Recent, am dat de articolul asta scris de Buhnici de la PRO TV:

https://buhnici.ro/despre-cipul-din-mana-mea/

Va dati seama ca acum chiar imi doresc sa vina epoca microcipurilor mai repede. 

Iata si motivele: 
1. Iadul si osanda vesnica nu exista, e o poveste inventata de liderii sectei religioase prin sec.I-II ca sa defaimeze paganii, ulterior propagata de elitele bisericesti si autoritatile imperiale romane  pentru a mentine ordinea in societate si a tine sub papuc masele de adepti.
2. In Apocalipsa nu e nicaieri precizat ca "semnul fiarei" ar fi un microcip.  Poate sa fie un oarecare simbol, gen svastika,  secera si ciocanul, poate fascia romana ca in vremurile Imperiului Roman a fost scrisa sau un simplu tatuaj ca cel al sclavilor din Roma Antica.  Poate sa fie un semn simbolic ca cel al lui Cain din Geneza. Poate sa fie chiar crucea avand in vedere ca biserica si masele inteleg pe dos mesajele lui Christos, inclusiv chipul de pe icoane la care multi preacredinciosi se inchina e unul fals. S-ar putea ca Antichristul sa fie de fapt crestinismul in forma actuala, prost inteles.  Ala de a scris cartea Apocalipsei vorbea clar despre o religie,  despre coruptia din interiorul bisericii crestine.
3. Conform Bibliei,  mai pacatosi sunt aia care isi pun piercing-uri, isi fac tatuaje, isi pun implanturi cu coarne, isi pun unghii false,  cercei,  isi vopsesc parul cu culoare nenaturala, adica chestii inutile pentru a-si schimba infatisarea si aspectul fizic cu care s-au nascut. De prostituatele si pitipoancele cu silicoane si botoxate  pe care le frecventeaza prea-credinciosii din tara asta   ce sa mai zicem?
4. Daca aveti probleme cu inima, ficatul, rinichii,  transplant de tesuturi pentru cancer,   o sa aveti nevoie de un organ artificial ca sa puteti trai. Sau de vreo proteza pentru un membru amputat ca sa puteti munci normal sa nu stati saraci pe ajutor social, poate chiar un ochi bionic sau aparatura auditiva ca sa puteti vedea si auz . Dar va e teama ca v-ati putea transforma in roboti. Ce faceti?  Acceptati sa ramaneti bolnavi sau chiar sa riscati sa muriti? Cand ii mai aud pe unii ca Martorii lui Iehova ca nu accepta sangele altora si prefera sa moara, ma pufneste rasul, nefiind nicio diferenta intre ei si teroristii islamici jihadisti.
5. Microcipurile vor fi  foarte avantajoase in viitorul apropiat  fiindca asa nu veti mai avea grija cheilor, actelor, cardurilor.  Puteti deschide masina, usa la apartament, veti putea face cumparaturi, veti putea face operatiuni online etc. Microcipul ar putea chiar sa fie si memory-stick sa stocheze informatii in cantitati de cativa TerraBiti. E cam aiurea ca in secolul 21 sa mai ai certificat de nastere si diplome sub forma de   hartii ingalbenite. Pe bune! 
6. Cumparaturile nu se vor mai face cu moneda traditionala precum dolarul, euro, yuanul, rubla, ci cu criptomonede digitale precum bitcoini sau ethereum.
7. Daca esti religios fanatic, sa stii ca microcipul se poate atasa usor de o bratara pe care o poti purta permanent fara sa-ti mai faci implant, deci ai intrarea asigurata in raiul imaginar de dupa moarte.     
8. Intr-adevar, singurul dezavantaj e ca veti fi permanent urmariti de autoritati,  iar la cea mai mica infractiune comisa veti fi imediat depistati. Posibil sa ramaneti constant in baza de date si cea mai mica greseala profesionala sau gest necugetat  sa fie de neiertat si sa va coste scump toata viata, ajungand pe lista neagra   sa nu mai puteti fi angajati sau sa nu mai puteti cumpara de la un anume magazin.
Dar se pare ca si fara cipuri,  prin simpla accesare a internetului, suntem urmariti constant si putem fi sanctionati/restrictionati usor pentru gesturi necugetate.
9.Exista si riscul ca cipurile sa fie hackuite la mare distanta de hoti, poate chiar sa va hackuiasca organismul daca aveti proteze si organe artificiale conectate la creier, transformandu-va intr-un zombie teleghidat.
Asta e, va instalati un antivirus. :D

« Last Edit: 25 November 2018, 02:42 by skyfallout »
 

Offline duke_zz

Despre microcipuri
« Reply #1 on: 04 December 2018, 12:13 »
si eu m-am uitat la ghost in the shell :D