Queen's Gambit. 6 catre 7/10. Ca si serial ca un "period drama" este ok. Altfel nu am fost impresionat, destul de mult cliseu, sahul in sine a fost extrem de slab prezentat si daca ma deranjeaza pe mine care sunt in un caz fericit amator de sah,ce sa mai scriu de aia care joaca sah la un nivel mai serios,mai des decat o data pe luna,aia cred ca isi scoteau firele din nas,faza cu lesbi nu am inteles ce cauta in serial,dar ma rog, poate nu sunt publicul tinta.
Dupa mine,era mai bine daca o lasau la un film de vreo o ora si jumatate, chiar nu era nevoia de un mini series, sunt foarte multe lucruri de umplutura acolo ce nu au legatura cu povestea ci sunt indopate ca sa fie indopate.
Pe sistemul, sa nu scrii la teza rapid si concis, Ci Sa Te Prefaci Ca Scrii Mult Si Voluminos si cu mult spatiu incat sa vada profa ca ai scris 4 pagini,pe cand esenta incapea lejer in o jumatate de pagina.
Nu stiu....nu am inteles hype-ul,nu este pe gustul meu. Nu este un serial foarte slab, insa in nici un caz nu as da note de 8+la asa ceva.
Sunt la ep 5 din Undoing. Cum scria si burebista, Nicole zici ca e din plastic sau ceva. Adica am vazut-o in alte filme si seriale,e o actrita ok din punctul meu de vedere, insa aici zici ca e pe sistemul Putin, ori nu doreste,ori nu stiu,nu mai vrea sa aibe emotii,expresii.