Author Topic: Virusi, gripe, info & stuff  (Read 307895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Asth

Virusi, gripe, info & stuff
« Reply #2235 on: 08 May 2024, 07:53 »
A observat cineva că foarte mulți dintre cei care s-au injectat tot rumegă la nesfârșit aceleași clișee imbecile comune, specifice celor cu IQ<=10?...

The following users liked or thanked this post: Monier

Offline taxon

« Reply #2237 on: 20 May 2024, 15:48 »
Fauci la brutarie?
https://nypost.com/2024/05/17/us-news/elon-musk-demands-charges-against-anthony-fauci-after-nih-comes-clean-on-funding-gain-of-function-research/
Dar cei care ne-au ingradit libertatea in pandemie, ilegal, nimic-nimic?

Post Merge: 21 May 2024, 11:00
Purtai masca ca sa blochezi particulele de saliva care transportau covid-ul, nu covid-ul in sine care poate trece fara probleme prin masca.

Ori ai memoria scurta, ori esti rau intentionat.
« Last Edit: 21 May 2024, 11:00 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline astateofmind

« Reply #2238 on: 21 May 2024, 16:41 »
Nu m-am vaccinat contra COVID și încă sunt viu. Asta așa, ca idee, ca tot văd de ăștia vaccinați cu aceeași “logică”.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline taxon

« Reply #2239 on: 27 May 2024, 13:21 »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline Asth

« Reply #2240 on: 04 June 2024, 09:39 »
După ce aproape toată planeta a fost prostită cu vaccinurile, prin intermediul afacerii de sute de miliarde de $:

'Pur și simplu' – Dr. Anthony Fauci recunoaște că a inventat reguli în pandemie fără să se bazeze pe studii

„Știi, nu-mi amintesc. Pur și simplu a apărut”, a spus el, conform stenogramelor comisiei, când a fost întrebat despre cum a apărut regula de distanțare socială. El a adăugat că „nu cunoștea studii” care susțin distanțarea socială, admițând că astfel de studii „ar fi foarte greu” de făcut.

Pe lângă faptul că nu și-a amintit nicio dovadă care să susțină distanțarea socială, Fauci a mai spus consilierului comitetului că nu își amintește să fi citit nimic care să susțină faptul că masca pusă pe fața copiilor ar putea să prevină răspândirea Sars-Cov-2. „Îți amintești că ai revizuit studii sau date care susțin mascarea pentru copii?”, a fost întrebat el. „S-ar putea”, a răspuns el înainte de a adăuga „dar nu-mi amintesc în mod special că am făcut-o”.

Offline taxon

« Reply #2241 on: 04 June 2024, 10:21 »
"Did the COVID vaccine stop transmission of the virus?"
"That is a complicated issue..."

Offline Asth

« Reply #2242 on: 04 June 2024, 10:33 »
Nu-i chiar atât de complicată problema, deja știa lumea că vaccinul antiCOVID19 conținea normalitate:

Offline taxon

Offline oldshooterman

« Reply #2244 on: 27 July 2024, 10:37 »
O EXAMINARE sistematică a constatărilor autopsiei în decesele după vaccinarea covid-19 - ScienceDirect

"We found that 73.9% of deaths were directly due to or significantly contributed to by COVID-19 vaccination."

Offline mache

« Reply #2245 on: 27 July 2024, 12:03 »
O EXAMINARE sistematică a constatărilor autopsiei în decesele după vaccinarea covid-19 - ScienceDirect
linkul e invalid
"We found that 73.9% of deaths were directly due to or significantly contributed to by COVID-19 vaccination."
E doar o singura concluzie bazata pe niste numere - poti sa interpretezi cum vrei... iti trebuie mai multe informatii ca sa ai o imagine completa (e.g. cati dintre cei care murisera si erau vaccinati aveau comorbiditati, ce vaccin folosisera, ce intervale de varsta, etc.)

Offline oldshooterman

« Reply #2246 on: 27 July 2024, 12:54 »
ScienceDirect Am verificat link-ul, merge si a mers, desi a aparut o eroare aici pe forum chiar inainte de postare.

Offline Asth

« Reply #2247 on: 27 July 2024, 16:17 »
Și eu am verificat link-ul, merge și la mine:

Pentagon ran secret anti-vax campaign to undermine China during pandemic

Eu zic că suntem pe mâini bune și că trebui să credem pe cuvânt absolut tot ceea ce ni se spune, dintr-un singur motiv: nonstop ni se vrea binele!...

Offline oldshooterman

« Reply #2248 on: 28 July 2024, 22:13 »
Japan Launches COVID mRNA Vaccine Taskforce To Investigate 'Crimes Against Humanity'

"Japonia a lansat oficial un grup de lucru mARN Covid pentru a investiga presupusele "crime împotriva umanității" comise în timpul pandemiei de Covid legate în mod specific de lansarea vaccinurilor experimentale mARN.

Potrivit procurorilor japonezi, vaccinurile provoacă cea mai mare moarte în masă umană din mii de ani, iar vinovații trebuie identificați și considerați responsabili pentru durerea și suferința pe care le-au provocat."

Offline taxon

« Reply #2249 on: 30 July 2024, 12:27 »
Hai cu bau-bau !
Aproape 3.500 de cazuri noi de COVID-19 raportate în ultima săptămână. Creștere cu 71% faţă de săptămâna precedentă
Hoitnius, desigur.
Chiar, guvernul asta de acu inca le mai da bani hienelor?