Author Topic: Crimele Socialismului  (Read 2877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

 • Guest
 • Feedback Score: (0)
Crimele Socialismului
« on: 23 August 2018, 23:14 »
Daca tot e 23 august, ar fi cazul sa aflam cam cate crime a produs aceasta ideologie oribila.

In Cartea neagra a comunismului   se estimeaza ca 94 de milioane de oameni au fost ucisi  in Uniunea Sovietica, China, tarile din Europa de Est,  Asia de S-E, Orientul Mijlociu, America Latina si Africa din 1917 pana in 1991.   
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Book_of_Communism

Probabil ca pagubele si datoriile  produse de socialism in anii 1917-1991 se ridica la echivalentul a catorva trilioane de dolari.   

Socialismul care promitea egalitate si prosperitate pentru muncitori si oamenii saraci  n-a adus decat:

-industrializare brutala ce a ruinat mediul rural, cultura, traditiile si valorile nationale
-inapoierea sistemului medical
-anihilarea elitelor intelectuale cat si a clasei burgheze si aristocrate
-eradicarea clasei politice de dreapta
-distrugerea intreprinderilor private
-foamete, saracie, nivel scazut de trai  si inapoiere tehnologica
-cenzurarea prese si ruinarea sistemului de invatamant
-in China se stie de Marele Salt Inainte si Revolutia Culturala, in Uniunea Sovietica au fost epurarile, deportarile,  gulagurile,  Marea Teroare si Holodomorul din Ucraina, sunt cunoscute genocidurile din Cambodgia, foametea din Coreea de Nord
-oamenii care erau saraci au devenit si mai saraci dupa instaurarea comunismului, rapindu-le drepturile si libertatile, iar in statele respective, regimul acaparand toata puterea si controlul, iar dictatorul conducea ca un monarh despotic-halal egalitarism
-multe tari est-europene din blocul socialist au fost exploatate si saracite de Uniunea Sovietica
-declansarea unor razboaie civile si revolutii  sangeroase in Rusia, China,  Coreea, Laos, Vietnam, Cuba si in multe tari africane
-oriunde a fost socialism a lasat in urma sa durere,suferinta, foamete si faliment
 

Socialismul continua din pacate sa provoace victime si in ziua de azi, doar uitati-va la ce face PSD-ul in Romania de 30 de ani incoace. Sau uitati-va la Venezuela. 
Si se dovedeste de multe ori inept in a gestiona economia unor state mai dezvoltate ca  Grecia in perioada crizei din 2010-2012 sau in Franta cat a fost Hollande presedinte.  Exista miscari si partide de stanga  si in state capitaliste recunoscute  ca   Marea Britanie (Partidul Laburist), Germania (SPD) sau SUA (aripa de extrema stanga a Partidului Democrat) care promit absurditati, dar din fericire, sunt combatute cu succes de electoratul ceva mai bine informat.   
Pana si suedezii s-au convins de ceva vreme ca socialismul nu e o solutie.
Din pacate, sunt multe corporatii, banci si multinationale care au aderat la idei  marxiste prin monopolizarea pietei si anihilarea concurentei prin metode neortodoxe.
Liberalismul clasic a murit demult, azi fiind neoliberalismul sau social liberalismul keynesian care este un socialism vopsit albastru si mascat in progresism. 
 

Culmea e ca pana si Rusia si China au lasat-o mai moale cu politicile de stanga, chiar daca statele respective raman totalitare in continuare.  Rusia e conservatoare nationalista, China aspira sa redevina imperiul de altadata, Coreea de Nord e mai degraba un stat despotic militarist dupa model nazist.


« Last Edit: 23 August 2018, 23:27 by skyfallout »
 

Monier

 • Guest
 • Feedback Score: (0)
Crimele Socialismului
« Reply #1 on: 24 August 2018, 18:55 »
astea sunt timpuri confuze, exista prea prea multi naivi care cred in.. bune intentii. e momentul sa ne privim direct in oglinda.

crimele cuantificabile sunt uriase.
mai greu de apreciat e catastrofa sociala, ori culturala.

nu a lasat decat prostime. saracie si parvenitism. bisnitari hoti pungasi, corupti. puturosi. oameni cu capul in nisip.  15 ingineri la 1 meserias. incompetenti.
cel mai important: a ridicat minciuna la o forma de arta. opera comunista de capatai fiind programul "revolutia in direct".

nu cadeti in iluzia ca a murit comunismul. s-a metamorfozat, a suferit ceva mutatii si o duce bine mersi.

comunismul e o stare a mintii!
 

Offline mafalda

 • Feedback Score: (1)
 • Old TR: 141 (100%)
 • Newbie
 • Posts: 16
  • View Profile
Crimele Socialismului
« Reply #2 on: 22 October 2018, 04:31 »
Comunismul e una, socialismul e alta.
Comunismul initial a fost opera lui Karl Marx, ajutat de Friedrich Engels.  Era un comunism cu chip uman si nu prevedea violentele si crimele.  Lenin si Trotzky au introdus si aplicat ideea inlaturarii cu forta si prin crime a vechilor clase si a oricaror opozanti, care le-ar fi incurcat planurile. Chiar era necesar atunci la inceput, cand opozantii aplicau aceleasi metode.
Dar adevaratul criminal a fost perfidul Stalin. Acesta l-a inlaturat cumva pe Lenin si a extins crimele si impotriva poporului nevinovat si a inscenat opozanti cu milioanele, chiar si acolo unde nu erau.  Stalin nu era nebun. Dar era agent vechi al Ohranei Tariste infiltrat la comunisti. In plus devenise din 1907 si agent al Angliei.  Scopul era sa inspaimante poporul la ideea de comunism, sa-l sature de aceasta ideologie, sa nu o mai sustina. Deja Anglia pregatea o interventie militara impotriva URSS, cu scopul desfiintari acestui stat comunist. Anglia il avea pe agentul Stalin in fruntea URSS, dar nu era suficient, deoarece puterea era detinuta in mare parte de comisarii poporului, care erau majoritatea comunisti evrei indoctrinati de Lenin si Marx. Au urmat dupa 1936 epurarile acestora de la varf si slabirea armatei. Cei acuzati pe nedrept au fost omorati cu zecile de mii. Stalin stia ca in curand il va ajuta prietenul lui Hitler (cu care era inteles in cel mai mare secret) printro interventie masiva militara si chiar daduse instructiuni serviciului secret sa previna orice atentat la viata acestuia. Stalin a blocat cererile Cominternului pt interventia in sprijinul Spaniei Republicane atacata de Germania nazista si Italia fascista.
In istoria oficiala scrisa de "invingatori" se minte. Germania a fost inarmata si finantata de Anglia, USA (si chiar de Stalin ! cu materii prime).  Scopul WWII a fost lichidarea comunismului evreiesc reprezentat de Comintern, care avea planificata deschis declansarea de revolutii comuniste in intreaga Europa si in lume folosind forta armelor si muncitorimea indoctrinata, exact cum a facut Lenin.  Anglia si USA s-au gandit sa ia masuri preventive cu pretul unui razboi si s-au folosit de Germania, manipuland-o sa duca acest razboi greu impotriva URSS si sa nimiceasca toti evreii comunisti din Europa. . Agentul lor Rudolf Hess a fost retinut in Anglia in 1940 cand a refuzat planul si inlocuit cu Martin Borman, tot agent in slujba Angliei infiltrat ca secretar la Hitler. Planul declarat public al Germaniei era lupta impotriva comunismului si evreimii comuniste.
In final nu s-a reusit, comunismul chiar s-a extins dupa 1945.  (de necrezut, perfidul Stalin a fost agent al Ohranei tariste infiltrat la comunisti. A fost permanent si in slujba Angliei, de unde primea instructiuni.. El dorea inlaturarea puternicilor si numerosilor comisari ai poporului din URSS, care erau comunisti evrei. Stia ca treaba asta o va putea face doar Hitler.) 
(( Cum s-a intors roata razboiului planificat sa distruga comunismul, este o alta lunga si secreta poveste.))
Doar la varful politicienilor se cunostea acest plan. Nu se mai doreste de nimeni (inclusiv de evrei) divulgarea acestui crud adevar din diverse motive, de razbunare, etc. In realitate toti vinovatii au platit intrun anumit fel. (Doar Hrusciov l-a demascat partial pe Stalin intro vestita plenara in 1956).
Daca aveti posibilitatea, consultati documentele prezentate in aceste carti si ganditi logic:  Vedeti urmatoarele carti scrise de persoane extrem de inteligente si bine informate, nesupuse nimanui dintre invingatori:
https://www.amazon.com/Britain-Initiated-both-World-Wars/dp/1530993180
http://www.lulu.com/shop/gerd-schultze-rhonhof/1939-the-war-that-had-many-fathers/paperback/product-13832091.html
http://dcdave.com/article5/180419.htm
« Last Edit: 22 October 2018, 04:41 by mafalda »
 

Monier

 • Guest
 • Feedback Score: (0)
Crimele Socialismului
« Reply #3 on: 22 October 2018, 08:35 »
ai zis "logic"? ook

a) fapt: socialismul e comunism incomplet

b) germanii au vrut sa cucereasca lumea din ura fata de aia?

pshh
 

Offline astateofmind

Crimele Socialismului
« Reply #4 on: 22 October 2018, 14:56 »
Ce-mi place sa-l citesc pe mafalda. E mai “tare” decât Ionesco, parol ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline Ciocanul

Crimele Socialismului
« Reply #5 on: 23 October 2018, 10:22 »
 Comunismul se va mai intoarce in timp sub o forma sau alta la cum se prezinta treaba. Tare ma tem ca va incepe unde te astepti mai putin, in SUA. Sunt multe cacaturi ce se intampla in ultimii 20 de ani si nu stiu ce se poate face.
Deja traim bazele unei noi saracii, o noua clasa saraca asemanatoare cu cea de la 1900(i se spune precariat, nu proletariat ca au o situatie precara). Nu e asa grava ca si cea de la 1917 dar e agresiva si cu siguranta va fi de impact.
Jumate din mileniali traiesc prost conform standardelor de azi, eu cred ca procentul e mai mare. Multi isi mai pot permite o casa a lor si multi nu au nici o sansa la una. Multe companii lucreaza in orasele mari din state pe perioada determinata si iti prelungesc contractul daca esti beton. Si nesiguranta asta din nou naste frustrare. Apoi nu mai vorbim ca scoala o faci pe datorie, cand incepi primul job unde ti se cere facultate deja ai o datorie obscena. Multi nu isi pot permite o familie si nici copii ca nu au din ce, sunt prinsi intr-un clusterfuck de zile mari. Lucreaza mult, stres, etc.
--
In plus toti sunt grupati in mari aglomeratii urbane. Cativa lideri mai carismatici sa-i adune si sa-i organizeze in SUA si ai o bomba sociala.
https://www.businessmagazin.ro/special/de-ce-jumatate-dintre-tinerii-din-sua-vor-sa-traiasca-intr-un-stat-comunist-in-loc-de-o-tara-capitalista-si-democrata-16847774
Si acum radem si ne gandim: da naspa... dar nu sunt multi. Nu trebuie sa fie foarte multi, stati linistiti. Nici proletarii nu erau foarte multi. La 1915 majoritatea era la tara(85%), nu la oras. Si totusi cu saracia din orase s-a facut revolutie comunista.
« Last Edit: 23 October 2018, 10:29 by Ciocanul »
 
The following users liked or thanked this post: taribo

skyfallout

 • Guest
 • Feedback Score: (0)
Crimele Socialismului
« Reply #6 on: 23 October 2018, 22:59 »
Comunismul se va mai intoarce in timp sub o forma sau alta la cum se prezinta treaba. Tare ma tem ca va incepe unde te astepti mai putin, in SUA. Sunt multe cacaturi ce se intampla in ultimii 20 de ani si nu stiu ce se poate face.
Deja traim bazele unei noi saracii, o noua clasa saraca asemanatoare cu cea de la 1900(i se spune precariat, nu proletariat ca au o situatie precara). Nu e asa grava ca si cea de la 1917 dar e agresiva si cu siguranta va fi de impact.
Jumate din mileniali traiesc prost conform standardelor de azi, eu cred ca procentul e mai mare. Multi isi mai pot permite o casa a lor si multi nu au nici o sansa la una. Multe companii lucreaza in orasele mari din state pe perioada determinata si iti prelungesc contractul daca esti beton. Si nesiguranta asta din nou naste frustrare. Apoi nu mai vorbim ca scoala o faci pe datorie, cand incepi primul job unde ti se cere facultate deja ai o datorie obscena. Multi nu isi pot permite o familie si nici copii ca nu au din ce, sunt prinsi intr-un clusterfuck de zile mari. Lucreaza mult, stres, etc.
--
In plus toti sunt grupati in mari aglomeratii urbane. Cativa lideri mai carismatici sa-i adune si sa-i organizeze in SUA si ai o bomba sociala.
https://www.businessmagazin.ro/special/de-ce-jumatate-dintre-tinerii-din-sua-vor-sa-traiasca-intr-un-stat-comunist-in-loc-de-o-tara-capitalista-si-democrata-16847774
Si acum radem si ne gandim: da naspa... dar nu sunt multi. Nu trebuie sa fie foarte multi, stati linistiti. Nici proletarii nu erau foarte multi. La 1915 majoritatea era la tara(85%), nu la oras. Si totusi cu saracia din orase s-a facut revolutie comunista.


Pai uite ca se propaga deja in SUA. Cei mici habar nu au de crimele comunismului (fiind invatati numai cu crimele nazismului si colonialismului)   si considera comunismul ca fiind ideologia viitorului. Ce nu-si dau seama e ca asta le va ruina si stilul de viata (asa mediocru cum e....ca prost ca-n tarile de lumea a treia n-are cum sa fie ) pentru ca politicile sociale vor ruina mediul de afaceri, facand America si mai dependenta de investitori straini ca China. 
 

Iar politicieni ca Bernie Sanders isi aduna adepti precum copilul acela, precum si voturile imigrantilor recent incetateniti   in numar tot mai mare, mai ales cei din sfera partidului democratic care a virat tot mai mult spre stanga in ultimii 50 de ani.
« Last Edit: 23 October 2018, 23:04 by skyfallout »
 

Offline taribo

Crimele Socialismului
« Reply #7 on: 24 October 2018, 22:26 »
Comunismul se va mai intoarce in timp sub o forma sau alta la cum se prezinta treaba. Tare ma tem ca va incepe unde te astepti mai putin, in SUA. Sunt multe cacaturi ce se intampla in ultimii 20 de ani si nu stiu ce se poate face.
Deja traim bazele unei noi saracii, o noua clasa saraca asemanatoare cu cea de la 1900(i se spune precariat, nu proletariat ca au o situatie precara). Nu e asa grava ca si cea de la 1917 dar e agresiva si cu siguranta va fi de impact.
Jumate din mileniali traiesc prost conform standardelor de azi, eu cred ca procentul e mai mare. Multi isi mai pot permite o casa a lor si multi nu au nici o sansa la una. Multe companii lucreaza in orasele mari din state pe perioada determinata si iti prelungesc contractul daca esti beton. Si nesiguranta asta din nou naste frustrare. Apoi nu mai vorbim ca scoala o faci pe datorie, cand incepi primul job unde ti se cere facultate deja ai o datorie obscena. Multi nu isi pot permite o familie si nici copii ca nu au din ce, sunt prinsi intr-un clusterfuck de zile mari. Lucreaza mult, stres, etc.
--
In plus toti sunt grupati in mari aglomeratii urbane. Cativa lideri mai carismatici sa-i adune si sa-i organizeze in SUA si ai o bomba sociala.
https://www.businessmagazin.ro/special/de-ce-jumatate-dintre-tinerii-din-sua-vor-sa-traiasca-intr-un-stat-comunist-in-loc-de-o-tara-capitalista-si-democrata-16847774
Si acum radem si ne gandim: da naspa... dar nu sunt multi. Nu trebuie sa fie foarte multi, stati linistiti. Nici proletarii nu erau foarte multi. La 1915 majoritatea era la tara(85%), nu la oras. Si totusi cu saracia din orase s-a facut revolutie comunista.

Mai devreme sau mai tarziu cercul o sa fie "complet", amuzant e ca manipularea e mai eficienta ca niciodata cu tot accesul liber la informatie.
 

skyfallout

 • Guest
 • Feedback Score: (0)
Crimele Socialismului
« Reply #8 on: 25 October 2018, 01:26 »
Sa fim sinceri....se ajunge la asa ceva din vina liberalilor in mare parte, mai ales a celor corupti care au patat imaginea ideologiei.
In SUA se intampla asta fiindca politicienii democrati, fiind progresisti si pro-imigratie, si-au asigurat o baza electorala cat de cat masiva  alcatuita din minoritati si categorii marginalizate  de patura conservatoare care sa-i voteze, promitandu-le pomeni.
E drept insa ca nu o sa se instaureze niciodata comunismul si egalitarismul in SUA. Uitati-va la cate a promis Obama acum 10 ani si cat a realizat.  Democratii sunt socialisti doar in campania electorala, in practica sunt niste capitalisti mai hulpavi si decat republicanii pentru ca ar fi capabili sa-si vanda si mamele pentru profit (vedetii ce au facut democratii pe timpul lui Obama in relatia cu China si cu cat s-au imprumutat,   vedeti cat i-au taxat pe afaceristi special sa acapareze cat mai multe fonduri sau cat lobby au facut  de pe urma primaverii arabe).
Electoratul democrat ramane doar cu satisfactia ca partidul pe care  l-a votat a castigat alegerile, dar problemele precum saracia raman, iar clasa mijlocie e tot menita sa dispara in cele din urma.   
Pot sa spere socialistii cat vor,  nu o sa se intample, ori in cel mai rau caz, se instaureaza "comunism" ca-n China (adica clasa politica comunista, dar piata ultra-capitalisto-sclavagista).
Sau poate se instaureaza, dar rezulta o mega mizerie ca-n Venezuela si iese de un razboi civil si revin republicanii capitalisti.
Indiferent cine vine la conducere, oricum  America ramane in fundamentul ei tot o tara capitalista, chiar daca mai saraca si mai non-democratica.
Pe deasupa, socialistii  din SUA nu cauta egalitate, ci cauta sa se imbogateasca saracindu-i pe altii, fiind niste ipocriti.

E mult mai probabil ca America sa se intoarca la capitalismul salbatic de tip Wild-West decat sa se instaureze socialism ca-n Europa. 


In Romania e clar ca liberalii sunt responsabili pentru rebolsevizarea Romaniei,
Daca Basescu era un presedinte de treaba, nu un avid dupa putere, iar Tariceanu nu era un nemernic,   PSD-ul era la ora asta desfiintat, un partid aruncat la cosul de gunoi al istoriei din 2004 incoace.
Era poate chiar mort si  ingropat din 1996 daca   Constantinescu era mai potent.
Vorbeam de PSD la trecut acum! 

Din cauza politicilor defectuoase ale PNT-ului,  PDL-ului si PNL-ului, PSD  detine suprematia in aceasta tara  si acum!
Din cauza molaului de  Iohannis si al inaptilor care conduc PNL , PSD va castiga alegerile urmatoare si va mai detine puterea pana in 2025.
Degeaba latra minoritatea liberala,  bazinul electoral al PSD-ului alcatuit din masele needucate, sarace si dezinformate  e foarte mare. 

Nu ne mai salveaza nimeni de ciuma rosie nici cu ajutor din afara.


Ca vorba aia, s-a implicat Bush in 1989 sa porneasca revolutie in Europa de Est sa ne scape de comunism si noi romanii, ca prostii, am inlocuit bolsevici cu alti bolsevici.

« Last Edit: 25 October 2018, 01:49 by skyfallout »