ok.. a trecut destul de mult timp de cand am inceput sa ma informez de tot ce inseamna alimentatie. din februarie trecut si pana acum am renuntat la paine si zahar. apoi in majoritatea timpului am fost in ketoza (cu doua iesiri de cateva zile fiecare pana la readaptare). cea mai buna perioada a fost atunci cand am mancat innauntrul a 8-9 ore. acum dupa ce s-a marit ziua si am fost plecat ici colo am trisat uneori. am inlocuit orice alt fruct cu grapefruit si lamai. sunt inca in urma la partea cu salate si mancari din legume. dar stau foarte bine la consumul de grasimi. la cata grasime am mancat, de la tone de alune, la unt si smantana extra grasa.. la excesul de proteine, carne de pasare aproape zilnic in ultimul timp. ei bine, nu resimt NIMIC negativ. desi, dupa "recomandarile" mainstream - adica ale industriei, kek- trebuia sa fiu bolnav, sau cel putin gras!
este exact invers, nu doar m-am mentinut, dar nivelul de energie si stare generala este poate cel mai bun EVER. cum e posibil, cu mai mult de 50% grasimi zilnic?? ei bine, este!
am ajuns sa regret si sa evit toate trisarile in ce priveste mesele din afara celor 8 ore, mesele dese ori rontaieli fara rost in timpul zilei. este cu siguranta una din alegerile mele bune, si nu renunt la regimul asta nici in ruptul capului. mi-a adus beneficii in sanatate; in creativitate; financiar; in relatii!
imi ramane sa spun ca toate beneficiile sunt strans legate de somn, acum adorm devreme si dorm 9 ore; apoi oricand pot, merg sa dorm macar nitel. somnul IMO este mai bun decat orice, decat orice medicament ori supliment.
iara postul - cel putin o zi (sau o zi jumate in cazul meu) are acelasi scop asupra digestiei, primeneste si reseteaza totul. este solutia cea mai rapida de a reintra in ketoza.