Poll

Cine ați vrea să devină președintele Americii din 2025?

Donald Trump
Joe Biden
Ron DeSantis
Robert F. Kennedy Jr.
Kamala Harris
Antony Blinken
Vivek Ramaswamy
Bernie Sanders
Michelle Obama
Altul (specificați)

Author Topic: Alegeri SUA 2024  (Read 18376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taxon

Alegeri SUA 2024
« Reply #60 on: 15 July 2024, 18:35 »
Ba de ce au lasat acoperisul ala nepazit, pina si un neinstruit ca mine ar ocupa/bloca orice punct inalt care ofera pozitie de tragere catre omul care trebuie aparat.
Sau cit era sa tii o drona in aer care sa supravegheze acoperisul.
« Last Edit: 15 July 2024, 18:37 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Alegeri SUA 2024
« Reply #61 on: 15 July 2024, 19:30 »
Locul de unde a tras individul a fost declarat "in afara zonei de protectie". ;D

Dar se vede clar in clipul video ca cei de la SS (doi exact in spatele lui Trump) il aveau in colimator si nu l-au impuscat decat dupe ce individul a tras de cateva ori.

Offline axxel4you

Alegeri SUA 2024
« Reply #62 on: 15 July 2024, 21:18 »
Au ezitat pentru ca nu si-au dat seama exact daca este de culoare sau trans, cum s-a confirmat ca e mascul alb l-au impuscat.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #63 on: 16 July 2024, 12:11 »
Cu un AR-15 sa nu fii in stare sa nimeresti un bostan portocaliu de la 100 m din atatea incercari ?
E clar ca americanii nu ar trebui sa mai aiba drept la arme ca le au degeaba. :D
--
La Biden nu mai are rost sa mai traga ca mai are cateva besini si e gata. :D

Offline taxon

Alegeri SUA 2024
« Reply #64 on: 18 July 2024, 10:26 »
Tăntița asta e chiar penibilă:
« Last Edit: 18 July 2024, 10:56 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Alegeri SUA 2024
« Reply #65 on: 18 July 2024, 19:38 »
Despre Biden: "Câțiva oficiali democrați de rang înalt ne-au dat încredere că mulți din Congres și prieteni apropiați ai lui Biden îl vor convinge să renunțe la cursa pentru președinție, iar acest lucru este probabil să se realizeze până în weekend".(Axios)

Cica tocmai ar fi fost testat pozitiv pentru Covid, s-ar putea scoate cu asta de exempu, ca motiv pentru a renunta la candidatura.
Saracul e praf oricum.

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #66 on: 18 July 2024, 20:11 »
Eu cred că mulți dintre noi nu vom prinde vârsta lui. :(
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #67 on: 19 July 2024, 09:50 »
Nu se lasa, si in scaun cu rotile va candida. :D
Cred ca o sa inceapa o lupta mare in Partidul Democrat pt urmatorul candidat.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Alegeri SUA 2024
« Reply #68 on: 20 July 2024, 03:20 »
Ar fi mai de preferat să meargă până la capăt cu Biden ca să piardă la un scor onorabil de 35-40%.
Dacă democrații vor să se facă de râs pentru și merg cu glume proaste de tip Kamala, Gavin Newscom sau Michelle Obama,  atunci Trump ia 77%.
Și s-ar putea ca democrații  să nu mai vadă Casa Albă și majoritate în Congres vreo 20 ani.

Până în 2027, democrații au timp să se reorganizeze, să renunțe la stângoisme și wokisme, să revină cu picioarele pe pământ și să realizeze că America e o țară capitalistă și să înțeleagă că oamenii nu pot fi egali.
Trebuie să redevină partidul liberal de centru dreapta care era odată pe vremea lui Wodrow Wilson, FDR și JFK. De când cu LBJ, au căzut rău de tot într-o pantă de populism leftoid de inspirație marxistă. Și culmea, cu toate măsurile de stânga aplicate, n-au reușit nici să facă America mai echitabilă, nici mai sigură, nici mai prosperă, de fapt, e tot mai rău din cauza boschetarilor și infracționalității.
Tocmai și din cauza că democrații au luat-o prea tare spre stânga, Partidul Republican a alunecat spre extrema dreaptă, spre naționalisme, fanatism religios și populism neofascist.
Trebuie să se revină la echilibrul de altădată.

Apropo de Michelle Obama - nu știu de unde a început nebunia, dar e o glumă proastă. Ce o recomandă pe Michelle, ca avocat, scriitoare și prima doamnă, să ocupe cea mai importantă poziție din lumea liberă? Are experiență în administrație sau management? NU!
În al doilea rând, nu cred că vrea ea.  Poate să fie America mama democrațiilor, ai dreptul să candidezi și dacă ești om al străzii la președinție.....treaba e că nu te votează nimeni. Hillary, de la prima doamnă în 1993-2001 la candidatura la președinție în 2016, a fost senatoare, apoi secretar de Stat.
Mai toți președinții americani au avut vechime în politică - unii guvernatori, alții senatori. Reagan,  Bush jr, Carter, Clinton au fost guvernatori. Kennedy, Nixon, LBJ, Biden - senatori, ultimii trei chiar vicepreședinți.   Bush senior a fost director CIA. Ike a fost comandant în WW2.
Trump a fost ditamai magnatul care a condus ditamai compania. Dacă Michelle era  decan la o universitate, CEO la vreo corporație de IT sau general de armată, mai ziceam.
Dar așa, fără să ai vechime în conducere, poate candida și Taylor Swift și cu Dwayne Johnson.  Americanii nu te votează, ba chiar ai șanse să-ți distrugi cariera cu asta. Casa Albă e doar pentru cei care au ocupat anterior funcții de conducere, pentru cei cu genă de LEADERSHIP.

Legat de 2028. Ar merge Antony Blinken. El a dus tot greul susținerii Ucrainei. Eu cred că mulțumită lui, Ucraina rezistă de 2 ani. Și tot mulțumită lui, nu avem la ora asta un război intre Israel și Iran. Eu l-aș vrea președinte.
Problema e că omu nu e fraier să candideze acum, dar sigur are în plan să candideze în viitor. Îi place momentan postul pe care îl are acum.
Dar eu aș vrea mai mult. Aș vrea să nu mai vină vreun alt politician de carieră.

Dacă ar fi să copieze modelul lui Trump, democrații ar putea să-l propulseze pe Mark Zuckerberg. Infam acum, dar cine știe. Oricum ai da-o, ăsta a condus ditamai corporația, a creat Facebook, are în posesia lui Instagram și Whatsapp. Am citit o știre că el a călătorit în toată America ca să vorbească cu populația din clasa de mijloc. N-ar fi exclus să candideze Bill Gates și cu Jeff Bezos.   

Eu asta vreau de la viitor, o revoluție a antreprenorilor care să intre în politică, să scoată stângoismele din mințile americanilor, să refacă liberalismul american, să încurajeze toți americanii să devină productivi și afaceriști, să nu mai stea cu mâna întinsă la stat să facă statul.
Și în felul ăsta, poate se inspiră și Europa, inclusiv România.
M-am săturat de politicieni de carieră. Dacă am avea antreprenori la guvernare care au lucrat o viață în mediul privat, civilizația asta ar progresa în 10 ani cât ar fi progresat în 100 ani în ritmul actual. Și da, în comparație cu anii 1940-1980, cam suntem într-o stagnare tehnologică.

Unde e fuziunea nucleară? De ce nu avem nici acum baze pe Lună și Marte? De ce nu avem leacul pentru cancer vândut ca medicament? De ce nu avem roboți care să prepare mâncarea?  De ce nu suntem apărați de sisteme laser care să încheie epoca armelor nucleare și să scăpăm de dictatori odată pentru totdeauna?
Toate astea s-ar fi realizat mai repede dacă am avea oamenii potriviți la conducere. 
« Last Edit: 20 July 2024, 03:23 by daveWalter »

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #69 on: 20 July 2024, 11:00 »
As of 2024, the Republican Party holds the majority in the U.S. House of Representatives with 222 seats, compared to the Democrats' 213 seats​ (270toWin.com)​​ (House Press Gallery)​.
Republicanii au majoritatea in Congres. :)
Cu presedentia au stat mai prost dar in mare si republicanii au fost alaturi de tot ce s-a intamplat in ultimii ani(woke, saracie, emigranti, etc), hai sa nu-i transformam in baietii buni ca nu e cazul.
Alegerile astea nu vor conta si nu se va schimba nimic daca vine Trump sau vreun democrat la presedentie. Problemele de fond vor ramane si nu se vede malul.
--
Trump nu poate sa faca pace in Ucraina asa cum spera lumea. Daca SUA face concesii catre rusi in Ucraina asta va fi vazut ca un moment de slabiciune. Rusii sunt si raman in viitor imprevizibili si tupeul doar le va creste. Chinezii vor sari pe Taiwan. Iranul iese din matca, acum trag tare sa-si faca bomba nucleara. Coreea de Nord baleste spre Coreea de Sud care acum forteaza si ea sa devina si ei putere nucleara. Mai sunt probleme mari in Israel, Turcia cu Grecia despre Cipru si altele.
Nu e momentul de concesii.
« Last Edit: 20 July 2024, 11:16 by Ciocanul »

daveWalter

• Guest
Alegeri SUA 2024
« Reply #70 on: 21 July 2024, 18:02 »
Concesiile lui Trump cu Rusia nu înseamnă decât amânarea inevitabilului WW3.
Cu cât e amânat, cu cât va fi mai catastrofal și mai distrugător.

Post Merge: 21 July 2024, 18:52
Îmi imaginez că în 2025,  Trump face pace cu Rusia, pune de un Minsk 3.0. cu Putin și semnează un nou tratat nuclear, pentru ca americanii să se joace relaxați GTA 6 și să urmărească programul lunar Artemis în 2026.

Nu știu ce o fi în mintea lui Zelenski de crede că va avea o relație bună cu Trump. Pentru că Trump nu-i va dona vreun glonț!
Și apoi, dacă el va pune de un tratat cu Putin prin care Ucraina trebuie să cedeze definitiv Donbasul și Crimeea  către Rusia  , ghici ce.
Dacă nu va respecta tratatul impus de Trump și va continua să se apere împotriva Rusiei, Zelenski nu va primi nimic de la americani și nici de la europeni. Și practic, rușii vor ajunge să înainteze și să ocupe chiar și Odesa. Trump, fiindcă vrea liniște, o să le ofere pe tavă și Odesa. 

Iar dacă va respecta tratatul impus de Trump, în secunda doi, Zelenski zboară de la președinția Ucrainei, pentru că ucrainenii au mândria lor și vor vrea continuarea războiului împotriva invadatorilor ruși.

În timpul ăsta, ungurii, austriecii,  slovacii, bulgarii și italienii încep să sară în barcă cu rușii. Americanii se joacă GTA 6 și o să urmărească cum un transexual astronaut pune piciorul pe Lună,  în timp ce rușii, chinezii, iranienii, turcii și nord-coreenii se pregătesc de război. Între timp, chinezii impun o blocadă asupra Taiwanului.

Și vine 2027 - în timp  Europa și America se relaxează, BOOM:

19 iunie, la ora 6 dimineața, Rusia bombardează nuclear cu tactice Polonia și România,distruge tot sistemul antirachetă, și trupele rusești pătrund în țările baltice.

La 7 dimineața, Iranul intră peste Irak și bombardează nuclear Tel Aviv .

La ora 8 dimineața, mai ceva ca la Pearl Harbour, chinezii invadează și bombardează Taiwanul.

La ora 9 dimineața, nord-coreenii invadează și bombardează Coreea de Sud.

La ora 10 dimineața, Turcia ocupă Ciprul și câteva insule grecești.

La ora 11, Venezuela invadează Guyana.

La ora 12, Argentina ocupă Maldivele

La ora 13, Arabia Saudită declară război Iranului.

La ora 14, secuii înarmați ocupă câteva orașe din Ținutul Secuiesc.

Ce credeți că va face Trump? Probabil îl va durea în fund. Ar zice: „dacă vreți să vă ajut, plătiți”.
La cât de imprevizibil e Trump, ar putea ține partea puterilor agresoare dacă acestea îl plătesc mai bine.
Sau ar putea să provoace un holocaust nuclear.

Cum am spus.

Nu ar trebui să se bucure nimeni de victoria lui Trump și de capacitatea lui de a încheia un Minsk 3.
Minsk 3 nu face decât să amâne WW3 încă doi-trei ani.

Serviciile din Germania și UK au estimat corect că până în 2029 trebuie să fim pregătiți de război.
Xi Jinping a spus-o tare și răspicat că până în 2027 vrea Taiwanul.
Iranul în 1-2 ani va avea rachete cu rază lungă și uraniu îmbogățit suficient pentru a bombarda Israelul.

Despre ce pace vorbim?

« Last Edit: 21 July 2024, 18:52 by daveWalter »

Offline taxon

Alegeri SUA 2024
« Reply #71 on: 21 July 2024, 21:00 »
The show must go on.
PS: Preliputeanu doarme
« Last Edit: 21 July 2024, 21:04 by taxon »

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #72 on: 21 July 2024, 22:25 »
https://hotnews.ro/biden-se-retrage-din-cursa-prezidentiala-si-renunta-la-un-nou-mandat-1753096
Nu Kamala Harris... altul... unul alb si stanca nu mai e pe lista ?

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #73 on: 22 July 2024, 02:40 »

Îmi imaginez că în 2025...

Pacat ca nu e concurs de imaginatie.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
Alegeri SUA 2024
« Reply #74 on: 22 July 2024, 09:39 »
https://hotnews.ro/biden-se-retrage-din-cursa-prezidentiala-si-renunta-la-un-nou-mandat-1753096
Nu Kamala Harris... altul... unul alb si stanca nu mai e pe lista ?
Antony Blinken, dar cred că s-o păstra pentru 2028.