Problema dovezilor e dificila sau "problematica". Adica de ziceai prin 2006-2007, ca NSA monitorizeza mai tot,erai praf, chiar tin minte anumite subiecte pe vechiul forum,cu anumiti useri care instant au sarit la gatul unora,ca bine breh,esti habarnist,lasa-ma cu teoriile lui peste. Au mai trecut anii, si a venit un anumit habarnist gen snowden, pe care pana in ziua de azi foarte multi nu il cred. Adica ai dovezile hapt in fata,si tot ii spui ca minte.
Eu totusi tind sa cred ca declara omul. Google de mult nu e acea firma micuta,plina de entuziasm si optimism care doreste ceva bun,o cale mai buna. Ditamai mega corporatiile nu exista sa imi faca viata mai buna,sau tie.
Din pacate de multe ori desi adevarul e cu tine, nu poti produce dovezi,ca lumea nu functioneaza pe sistem alb-negru, nu poti veni instant cu absolut toate documentele interne din google,cu tspe mii de doctoranzi in spate care sa confirme ca da, intradevar "the earth is not flat".
Desi nu am sa cred niciodata in minunile lui David Icke cu el e fiul lui isus,moon matrix si dzo stie ce alte minuni, cand vine unul sau chiar mai multi de prin google,facebook si declara ca "pute,da pute rau ceva", tind sa ii cred.