Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 107746 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #345 on: 15 December 2022, 00:28 »
E normal sa fie uniti ca au suferinte comune, Rusi cu Ucraina si China cu Taiwan produse de acelasi politist.
Cand e liniste in media de la noi inseamna ca situatia e nasoala rau in Ucraina. Cand ucrainenii cuceresc un sat toata presa vorbeste despre asta cateva saptamani...
De ce a fost liniste in ultima vreme? Situatia la zi de la WarNews/Greece (tara membra NATO):

- In ultimele saptamani si in special in ultimele zile rusii avanseaza pe toata linia frontului si ucrainenii au pierderi de pana la 80% din personal si tehnica de lupta, chiar si de un batalion/zi in unele zone.
- NATO "incarca" in Polonia cea mai mare armata de pe teritotiul UE.
- Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si-a exprimat temerea ca alianta ar putea fi tarata intr-un razboi total cu Rusia in această iarna.

- "Alexander Khodakovsky, comandantul forțelor ruse din Donețk, a subliniat că Rusia luptă împotriva întregii lumi occidentale, astfel că următoarea escaladare a războiului din Ucraina " nu poate fi decât una singură: nucleară".
"Ne cunoaștem capacitățile. Ne dăm seama de limitele resurselor noastre.
Dacă țările NATO depășesc anumite limite, de exemplu, trimiterea de tancuri Leopard. Sunt foarte aproape de a depăși linia roșie.

Toată lumea își dă seama că următoarea escaladare va fi nucleară.

"Nu avem capacitățile necesare pentru a învinge blocul NATO prin mijloace convenționale. Dar avem arme nucleare pentru asta.
De aceea, există o singură opțiune."

Din China: People's Daily/Global Times:
- "De la presiuni pentru acordurile de la Minsk până la incitarea conflictului în curs de desfășurare între Moscova și Kiev, Occidentul încearcă să epuizeze și să limiteze o țară pe care o consideră rivală prin eforturi prelungite, fie ele explicite sau nu. Niciodată nu a privit cu adevărat cu adevărat Rusia ca pe un partener de dialog", se arată în editorial. "Merkel a mărturisit (in urma cu cateva zile) de fapt într-un interviu acordat săptămânalului german Die Zeit ceva ce politicienii occidentali nu vor să recunoască în legătură cu acordurile de la Minsk: Acestea au fost doar o măsură provizorie pentru a câștiga timp pentru Ucraina și Occident, iar țările occidentale nu au depus niciodată un efort real pentru a rezolva diferendele cu Rusia în legătură cu criza ucraineană".

- "Pentru prima dată în istorie, avem o confruntare între Wagner PMC din Rusia și Mozart PMC din America, două companii militare private. - montaj video de 5 minute facut de americanii fortati sa se retraga...

- Rachete balistice intercontinentale (ICBM) rusesti Yars au fost plasate în siloz la formațiunea Kozelsk din regiunea Kaluga, în centrul Rusiei, a anunțat astăzi Ministerul rus al Apărării, iar acum vor fi gata de utilizare operațională. Ministerul rus al Apărării a declarat miercuri (ieri) că rachetele au fost instalate în siloz cu ajutorul unei unități speciale de transport și încărcare, în cadrul unei operațiuni care a durat câteva ore."

Putin si Xi se tin la curent despre intraga situatie.




 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

bombardieru

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #346 on: 15 December 2022, 04:43 »
WarNews ala  miroase a gazeta putinista de la o posta, mai ales ca Grecia nici nu prea a fost implicata în conflictul asta și a avut guverne proputiniste si antieuropene în ultimii 10 ani.

E liniște în ultima vreme pentru ca  războiul a întrat în faza de inerție. Și am fost anunțați cu câteva săptămâni în urma ca o sa urmeze liniște pe front.
Dar nu e chiar liniște. Cel puțin nu favorabila rușilor, care au acum 100.000 militari morți.

Ucrainenii nu mai avansează în Donbass pentru ca vine iarna, a început procesul de de-minare, sunt intr-adevar împotmoliti din cauza penelor de curent , dar nu atât de rau cum vehiculează propaganda ruseasca.
Dar ucrainenii fac pregătiri pentru o noua ofensiva în  Zaprojie. Donetk și Lugansk acum ca au recuperat Hersonul.

Pana la Paste vor recupera tot Donbassul, inclusiv Mariupol. Însă pentru asta necesita pregătiri și multa discreție.


Iar din vara  o sa înceapă si campania pentru recuperarea Crimeii .


N-a zis nicăieri Stoltenberg ca o sa înceapă WW3 în iarna asta, ce fake news mai e și asta ?

Dacă o sa fie razboi cu Rusia, o sa fie doar convențional si limitat doar la Ucraina.
Vor fi trimise doar trupe profesioniste americane , poloneze și franceze cu blindate +  nave britanice si aeronave americane pentru debarcarea în Crimeea.

În cel mai rău caz devine serviciul militar obligatoriu în toată Europa de Est, asa cum ar trebui sa fie normal de vreme ce trăim cu un urs permanent pofticios după teritorii.


De unde prostia cu escaladarea nucleara?
Putin a declarat recent ca va folosi arma atomica numai dacă Rusia va fi atacata nuclear.


Deci un război nuclear dintre NATO și Rusia e improbabil, mai multe șanse are Elon Musk sa-si recupereze investitia din Twitter, sa creasca valoarea Dogecoin pana la Luna, sa trimită oameni pe Marte și sa facă alte aberații pe care le-a promis (Neuralink, Hyperloop) decât sa fie un război nuclear în secolul 21.


Faptul ca a zis Putin asta denota ca nici măcar nu are control asupra arsenalului nuclear.
Niciun ofițer rus nu are chef sa fie răspunzător pentru exterminarea nucleara a  Rusiei ,  dar mai ales cu traiul în buncăr pentru multe secole .



Putin nu o sa mai fie la putere mult timp. Al doilea război civil rusesc a început deja ca o confruntare dintre serviciile rusești.
La anu s-ar putea sa fie proteste mari la Moscova din cauza efectelor sancțiunilor economice și multe revolte separatiste ale multor populații etnice din Rusia.

Nu cred ca Putin mai prinde următoarele alegeri prezidentiale din 2024.

Cel care îl va succeda nu va avea suport din partea populației ruse sătulă de dictatura și sărăcie, care se va alătură mișcării lui Navalni .



Faptul ca a rămas atâta timp în viata de GRU denota ca Navalni o sa devina un nou Nelson Mandela, iar Putin nu e după capul lui sa facă ce vrea. Dacă era atât de invincibil pe cât spune, îl omora demult.

Navalni e un indiciu ca nu o sa fie sfârșitul lumii și ca Putin nu va învinge.
« Last Edit: 15 December 2022, 04:55 by bombardieru »
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #347 on: 16 December 2022, 03:48 »
https://9gag.com/gag/aqeKb4Z

Nu inteleg de ce Rusii se incapataneaza sa fumeze langa depozitele de munitii ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #348 on: 16 December 2022, 06:32 »
"Nu avem capacitățile necesare pentru a învinge blocul NATO prin mijloace convenționale. Dar avem arme nucleare pentru asta.
De aceea, există o singură opțiune."
Presa din Romania tinde sa exagereze (fara insa a musamaliza) doar pentru audienta.
"Avansul" rusilor pe toata linia frontului este contrazis chiar de citatul de mai sus, cat se poate de oficial,care arata impotenta armatei ruse pe front. Tot impotenta si disperare arata si pregatirea Bielorusiei de razboi. Dictatorul fermier a reusit, pana acum, sa il fenteze pe Putin. Disperarea lui Putin nu ii mai lasa loc pentru jonglerii si riscul de a sorbi "accidental" un ceai radioactiv este tot mai mare. Tot disperare si impotenta indica si mascarada ruseasca cu armele nucleare. Oare este incantata China de un asemenea scenariu, unde toata lumea, prieten si dusman, inamic si neutru, pierde?
Daca vrei, tot disperare si impotenta indica si placa asta idioata ca lupta impotriva NATO, departe de realitate. Vor lupta cu adevarat impotriva NATO cand blindate, avioane, drone si rachete de ultima generatie le vor scuipa gainat in cap si infanteria va da cu matura in urma lor.
Te temi de anticul Leopard, cel mult egalul lui T-80 pe care americanii le-au distrus ca la poligon in Irak acum mai bine de 30 de ani cu un la fel de antic Abrams din prima generatie. Marea armata rusa, LOL!

« Last Edit: 16 December 2022, 06:38 by Cyberseller »
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #349 on: 16 December 2022, 18:59 »
E normal sa fie uniti ca au suferinte comune, Rusi cu Ucraina si China cu Taiwan produse de acelasi politist.

Imagineaza-ti ce gimnastica mentala se petrece intre alea 2 urechi de vii cu asa bazaconie :)))))))

Post Merge: 16 December 2022, 19:01

- In ultimele saptamani si in special in ultimele zile rusii avanseaza pe toata linia frontului si ucrainenii au pierderi de pana la 80% din personal si tehnica de lupta, chiar si de un batalion/zi in unele zone.


Ai uitat cate 129 de HIMARS pe zi, 430 de tancuri, 12 generali si 120 de MIG-29

Sa nu uitam si de aia 2 unicorni bro :)))))
« Last Edit: 16 December 2022, 19:01 by slicker »
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #350 on: 21 December 2022, 10:03 »
Hodoronc-tronc, Jelenschi e deja la Washington si se va intilni azi cu Biden&Co.
Tot azi aflam ca zvonul devine realitate si SUA vor furniza Ucrainei un sistem de rachete Patriot, in cadrul urmatorului pachet de asistenta militara evaluat la 2 miliarde USD.

Deci ziua de azi pare sa fie una dintre cele importante in planificarea pe mai departe a razboiului SUA-Rusia. Sa vedem ce va aduce.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #351 on: 21 December 2022, 12:21 »
razboiului SUA-Rusia. Sa vedem ce va aduce.

Dap exact, e plin de Abrams si F16 in Ukr, nu mai zic de SEAL teams si Marines deghizati in infanteristi ucrainieni. (/s) Nu mai conteaza ca SUA si UK sunt garantii Ukrainei, deh detalii minore.

Gimnastica mentala merge la capacitate maxima, gg.
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #352 on: 21 December 2022, 17:26 »
e plin de Abrams si F16 in Ukr
Sunt acolo, dar deghizate in T-uri si SU-uri, cu Made in China scris mare pe ele, la deruta.
Cand vad ce le fac nemernicii civililor, chiar imi doresc sa intre americanii acolo. Sa le toane gainat in cap cu tot high-tech-ul.
 
The following users liked or thanked this post: slicker

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #353 on: 21 December 2022, 22:44 »
Ma uitam pe ultimul pachet de ajutor de 1.8 miliarde , cu 1 sistem Patriot. Good stuff. Eu inca sper ca asta e momentul in care se baga 1000% research in EMP thingamajingies, sa avem capabilitatea de a dezactiva orice nuke, in orice moment din satelit. Orcii si fomistii din Nord Korea trebuie pusi la punct o data pentru totdeauna.
Peskov si fata de cal se comporta in continuare de parca nu au pierdut nimic in SMO, e incredibil.

Intre timp Simonyan are orgasme multiple cand pune mana pe Putler si ii multumeste pentru ca a ucis "canibalii" din Ukraina. Ireal.

Orcii declara ca nu mai exista sanse de pace acum ca Spartanul s-a pupat cu Biden ad litteram trolololo :)
« Last Edit: 21 December 2022, 22:59 by slicker »
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: burebista

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #354 on: 25 December 2022, 11:27 »
Va aduce multa suferinta pt ucrainieni in special dar si pt o groaza de amarati din federatia rusa. Atentie, nu rusi get beget ci ... crescatori si futatori de capre si iaci din Urali si de prin tot felul de regiuni amarate din federatie. Astia din urma vor muri pe capete ca nu dau nici rusii 2 bani pe ei. Putin ramana hotarat in a mentine cele cateva regiuni rupte din Ucraina, Ucraina va incerca sa-si ia regiunile inapoi. Putin a esuat lamentabil ca isi dorea sa ia toata Ucraina inapoi si probabil sa o inglodeze in federatie. Daca renunta si la regiunile alea amarate si fara mare valoare esecul devine o catastrofa. Se va tine cu dintii de ele. O sa duca acolo multa carne de tun, o sa sape ca si cartitele si o sa se ingroape sub pamant pe un front lung ca sa fie greu de scos si doar cu pagube mari. Ucrainienii si NATO pe cealalta parte aplica sanctiuni cam firave. Ce ma enerveaza e ca nu le raspund rusilor cu aceeasi moneda. Rusii distrug in continuare metodic infrastructura Ucrainei cu scopul de a lasa populatia in bezna si frig(centrale termice, electrice, transformatoare, etc). Plm, ar trebui sa le livreze si ucrainienilor drone si rachete de raza mai lunga de actiune si sa-i lase si ei pe rusi in bezna si intuneric(sa le darame centrale si transformatoare). SA simta si rusul de rand razboiul, sa stea si Moscova si SP in intuneric si frig.
 

Online axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #355 on: 25 December 2022, 12:56 »
Daca trimit arme cu raza lunga de actiune atunci Ucraina+NATO+US vor ataca Rusia asa cum isi doreste Putin sa dovedeasca populatiei ca ei sunt atacati si nu sunt ei agresori. Ei in momentul de fata desfasoara o operatiune speciala pentru eliberare fratilor din Ucraina .
    Fara implicare din exterior in Ucraina nu cred ca au vreo sansa sa castige inapoi teritoriile luate de rusi.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #356 on: 25 December 2022, 19:46 »
regiunile alea amarate si fara mare valoare

Regiunile alea amărâte au o valoare imensa. Economic și strategic.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #357 on: 27 December 2022, 00:16 »
Am 3 zile de cand ma uit la ce macel isi iau orcii in Bachmut. Absolut halucinant. Poza aia cu 19+ mobiks imprastiati pe camp aduce a WW1.

Intre timp https://twitter.com/wartranslated/status/1607473776173752321

Dap e Putler de vina, nu rusii /s . Al-4lea reich rusesc. Nu vreau sa aflu de ce sunt in stare daca intalnesc vreodata un pro-rus...
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline Cylix

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #358 on: 27 December 2022, 17:54 »
Dap, incredibil ce inventivi sunt baietii. Au modificat ceva drone DJI in Kamikaze. Au facut macel. Bubuie mizerile de BMP pe capete :D. Bine si mobiks sunt tampiti de merg cu usile deschise :D
https://twitter.com/TheDeadDistrict/status/1607732164438769670?t=KZipye7EarARgXO2ElCbqQ&s=08
7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 

Online axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #359 on: 27 December 2022, 20:59 »
Am 3 zile de cand ma uit la ce macel isi iau orcii in Bachmut. Absolut halucinant. Poza aia cu 19+ mobiks imprastiati pe camp aduce a WW1.

Intre timp https://twitter.com/wartranslated/status/1607473776173752321

Dap e Putler de vina, nu rusii /s . Al-4lea reich rusesc. Nu vreau sa aflu de ce sunt in stare daca intalnesc vreodata un pro-rus...
Poti sa intri intr-o galerie daca te infierbanti asa repede. Toate atrocitatile au fost facute cu ajutorul oamenilor exact ca tine, usor de manipulat si indoctrinat.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 
The following users liked or thanked this post: taxon