Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110003 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1440 on: 07 October 2023, 02:39 »
Putin se fereste ca dracu de lamaie de mobilizare si tu visezi la 10 milioane rusi dispusi sa lupte cu furculita. Si-a rupt dintii in Ucraina si aici i s-au naruit sansele de preamarire. Mai poate face ceva deranj prin Georgia si cam atat. Ah, si sa se razbune pe civilii ucraineni care isi fac cumparaturile sau sa le spulbere dormitoarele cand dorm. E cel mai clar semn de neputinta a unei benzinarii care poseda arme nucleare si cam atat.


Ai răbdare.....
Stalin a batut Germania Nazista in 5 ani.
În 1941-1942, dacă trăiai atunci, ai fi zis că URSS o să piardă sigur și că Germania Nazistă o să câștige. Din 1943, balanța a înclinat imediat în favoarea URSS.

În primăvară, o grămadă de generali și politicieni occidentali prevesteau că ucrainenii vor recupera Crimeea până în toamnă.
Ben Hodges zicea că prin august.
Poftim!


Cu Georgia s-a purtat cu mănuși.....putea să o ocupe în totalitate dacă voia, dar probabil n-a vrut decât să-i ciopârțească teritoriile ca să o ruineze economic și să o facă de neaderat la UE și NATO pentru multe decenii.
La fel va păți și Ucraina...nu trebuie să o ocupe pe toată. Are deja Crimeea, Donețk, Lugansk,  Herson, Zaporojie....îi mai trebuie Odesa și Mykolaiv și războiul se termină odată ce le vor ocupa.

Vesticii, în special europenii, sunt sick off Ukraine....nu mai au muniție, economic suntem la fundul sacului, inflația e preocuparea noastră.
În 2024, ucrainenii urmează să primească tinichelele de F-16 și Abrams-urile. Abramsurile o să fie avariate de mine, iar avioanele F-16 vor fi doborâte de ruși cu S-300 și S-400, dar și cu rachete.

Trebuie să fii complet naiv să mai crezi că Ucraina mai poate câștiga războiul și că mai poate recupera teritorii.  E IMPOSIBIL! Convențional, numai dacă intră SUA în război cu Rusia, dar asta înseamnă automat război nuclear.

Estimativ, în cel mai bun scenariu, cred că războiul se va termina prin negocieri, cel mai târziu în februarie-martie 2025, ucrainenii cedând teritoriile permanent Rusiei, sub medierea lui Trump....sau a lui DeSantis.

Zelenski sau cine va fi președinte atunci (slabe șanse să mai supraviețuiască comediantul după înfrângere), renunțând la teritorii, va putea adera la UE până în 2035-2040, dar fără NATO și cu garanția că nu va găzdui armament american, și dacă germanii repară pe cheltuiala lor conductele Nord Stream ......ȘI O VOR FACE la cât de disperați vor fi europenii după gazul rusesc din 2025 încolo, când rezervele se vor epuiza și vom fi în prag de colaps și abandonați de America condusă de noul președinte republican.

Mai rău ar fi să vină un nou președinte pro-rus, o marionetă, la cârma Ucrainei.
Oblasturile ucrainene cucerite de ruși vor deveni regiunea Noua Rusie care va fi zona tampon.........iar Putin o să amplaseze arsenal nuclear îndreptat spre NATO unde va rămâne așa zeci de ani.

Oficial, va începe noul război rece.

După ce termină de ciopârțit Ucraina, Putin își va îndrepta atenția spre Asia Centrală, spre Armenia și  Kazahstan să schimbe regimurile,   și va reinstaura oficial URSS 2.0. cu toate republicile ex-sovietice (exceptând moldovenii și balticii)  până în 2031, la care vor adera și China,  Coreea de Nord, Iran, Siria, într-o Uniune Euroasiatică care e deja înființată din 2015.   Și posibil să urmeze și Turcia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Germania și poate chiar România să adere la uniunea euroasiatică.

 
« Last Edit: 07 October 2023, 02:47 by peacemaker »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1441 on: 07 October 2023, 08:56 »
Inflatia ramane o problema a noastra si a altor catorva care nu si-au facut temele. Totusi, campionii inflatiei sunt amicii lui Putin, ungurii.
La nivelul UE, rata inflatiei este estimata la 3% pentru 2024. La noi va fi mai mare pentru ca presiunea pensiilor speciale nesimtite si salariile la fel de nesimtite a unei armate intregi de bugetozauri de lux isi vor spune cuvantul. Ar mai fi si nepotismul din sistem, incompetentilor infipti acolo dandu-le cu virgula si calcularea corecta a cresterii salariului minim.
Daca crezi ca sosohaurii tai vor rezolva problema, ei bine, nu o vor face. Nu pot ajunge vreodata la putere pentru ca este creatia artificiala a unor corupti pentru a fi prezentati ca bau-bau la alegeri. Si nu te poti astepta la minuni de la niste insi care vad comploturi chiar si in condensul creat de avioanele care zboara la altitudini mari.

Daca tot insisti cu fixul tau ca Stalin si doar Stalin i-a invins pe nazistii, macar calculeaza corect durata conflictului dintre ei. Au fost 4 ani fara o luna. Pana in iunie 1941, Stalin a fost aliatul lui Hitler. A ajutat la hacuirea Poloniei si a alimentat masiv masina de razboi germana cu tot ce i-a trebuit. Au plecat trenuri cu marfuri din Rusia spre Germania chiar la doua zile dupe ce Hitler o invadase.

Post Merge: 07 October 2023, 10:06
După ce termină de ciopârțit Ucraina, Putin își va îndrepta atenția spre Asia Centrală, spre Armenia și  Kazahstan să schimbe regimurile
Esti obositor cu posturile tale kilometrice si imi scapase perla asta.
Armenia este a lor. Cu Kazahstanul este insa o mare problema pentru ca insusi Trump a spus raspicat ca nu va permite sa aibe soarta Ucraina. Au si ei un bau-bau rusesc (o comunitate de rusi consistenta in nord) dar rusii nu au reusit sa o activeze in stilul celorlalte enclave. Placinta aceea de tara (mare cat Polonia, Ucraina si Balcanii la un loc) musteste de petrol si gaze si e intrata de multisor in atentia americanilor si chinezilor pentru a nu permite Rusiei sa dicteze piata. SUA este cel mai mare investitor in zona si chinezii vin rapid din urma. Au ei ceva garantii daca isi permit sa respecte interdictiile impuse Rusiei si nu a recunoscut anexarile rusilor din Ucraina.
Pe de alta parte, Kazahstan nu poate exporta nimic in Europa fara ajutorul rusilor, iar rusii sunt foarte amabili si le permit. O simbioza benefica ambelor tari pentru ca dracu stie cat petrol rusesc se scurge prin acele conducte spre Europa.
Mai pe scurt, daca Putin incearca ceva in Kazahstan, nu doar americanii vor fi preoblema lui, ci si chinezii. Prietenia lor fara de sfarsit va fi grav afectata in acelasi mod in care va fi afectata daca madam Simonian detoneaza bomba aia in Siberia si ii lasa fara Netflix si semnal la telefoane.

PS. Cand in numesti comediant pe Zelenski in timp ce iti smulgi parul din cap ca vin marionetele lui Putin in Ucraina, nu te jignesc ca esti sosohaur pentru ca chiar esti.
« Last Edit: 07 October 2023, 10:06 by Cyberseller »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1442 on: 07 October 2023, 11:01 »
Cate aberații pe pagina …


Sent from my iPhone using Tapatalk
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1443 on: 09 October 2023, 16:15 »
nu te jignesc ca esti sosohaur pentru ca chiar esti.


In 2024, o sa vrei sa fii sosohaur .......decat ciolannist.

Si o sa ajungi sa stampilezi AUR la toate alegerile din disperare dupa ce o sa simti rezultatul ilustrei guvernari PSD-PNL la finalul lunii asteia.... sau in decembrie/februarie cel tarziu daca esti nitel mai bogat. 
 
Cate aberații pe pagina …
 

Tu vezi-ti de filmele cu supereroi de pe Disney+ care killaresc armate de alieni...si de Walking Dead  in care un tanchist omoara de unul singur sute de mii de zombies.

Aici discuta numai adultii.
« Last Edit: 09 October 2023, 16:25 by peacemaker »
 

Offline Hideyoshi

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1444 on: 09 October 2023, 16:37 »
Indiferent care e rezultatul guvernari PSD-PNL, trebuie sa fi dus cu pluta grav sa crezi ca AUR e o alternativa. Astia, prin comparatie, fac ca defunctul PRM sa aduca a partid de politicieni rasati cu simt de raspundere. Mai bine ii spuneau partidului PLM ca tot aia e. O sa aibe, tras la indigo, traseul partidului DD. Ce ma mira e ca aceeasi prosti care au votat DD acu voteaza AUR. Procentul de retardati din Romania pare constant.
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1445 on: 09 October 2023, 17:23 »
[quote author=peacemaker link=topic=1772.msg128466#msg128466 date=169685731
 
Tu vezi-ti de filmele cu supereroi de pe Disney+ care killaresc armate de alieni...si de Walking Dead  in care un tanchist omoara de unul singur sute de mii de zombies.

Aici discuta numai adultii.
[/quote]

Si mai multe aberatii pe pagina. Nu ma uit la asa ceva. Se pare ca tu te uiti daca stii cu ce sunt.

Omule, tu numai adult nu esti ...

Ai gasit macar un job?
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1446 on: 09 October 2023, 17:24 »
 

Indiferent care e rezultatul guvernari PSD-PNL, trebuie sa fi dus cu pluta grav sa crezi ca AUR e o alternativa. Astia, prin comparatie, fac ca defunctul PRM sa aduca a partid de politicieni rasati cu simt de raspundere. Mai bine ii spuneau partidului PLM ca tot aia e. O sa aibe, tras la indigo, traseul partidului DD. Ce ma mira e ca aceeasi prosti care au votat DD acu voteaza AUR. Procentul de retardati din Romania pare constant.
@Hideyoshi
Atata frica ai de AUR, dar de PSD care conduce Romania de 30 ani, nu ti-e frica? Mai rau decat ce a facut PSD, distrugand sistemul educational, lasand sistemul medical inapoiat, politizand justitia si  devenind cea mai corupta tara din UE si cu 9 milioane de romani plecati definitiv......nu cred ca se poate.

Sunt deja 3 luni de Ciolacu premier si ai azilele si orfelinatele groazei, drogati care provoaca accidente rutiere,   statii GPL care sar in aer, femei care nasc pe asfalt, rusii care te ataca cu drone la granita, scumpiri, 200 de taxe fiscale in plus........si tu imi spui mie ca AUR e mai rau?


Cum am zis, eu unu m-am saturat de regimul USL care dureaza de 11 ani, au stat PSD si PNL prea mult deja.

AUR ar putea fi un rau necesar pana la urma pentru vremuri mai bune:

1. o sa se convinga si ultimul vasluian beat si rupt in fund ce inseamna sa fii condus de patrioti protectionisti
2. AUR ne-ar duce in asa hal incat ca romanii ar vota-o apoi cu 2 maini pe Kovesi si USR .   AUR e poate singurul mijloc care ar putea face aducerea la guvernare a USR-ului (pe cont propriu, fara coalitie) posibila in 2028 si i-ar securiza victoria lui Kovesi in alegerile prezidentiale din 2029.



De suferit, oricum o sa suferim la greu in urmatorii cinci ani, indiferent ca sunt PSD-PNL sau AUR la guvernare. Efectele pandemiei, inflatiei, a coruptiei si a  razboaielor Rusiei si Chinei  asupra economiei globale sunt atat de catastrofale ca nu se prefigureaza o revenire economica pana in 2028-2029.

Caz in care eu nu cred ca exista o oportunitate mai buna in care sa-i demonstrezi romanului idiot ce inseamna sa fie condus de nationalisti.....dar in vremuri cat mai grele.
Este singura cale!

Plus ca guvernarea AUR ar mai accelera moartea generatiei comuniste care a trait sub Ceausescu si inca e nostalgica dupa comunism.
 
Pentru ca sunt sigur ca AUR o sa ne aduca in sapa de lemn, iar eu zic ca e un SACRIFICIU NECESAR pentru vremuri mai bune pe termen lung.

Si pe langa asta, AUR ar fi un rau necesar pentru a ne feri de un posibil razboi cu Rusia.

Nu stiu ce crezi tu, dar eu n-am chef sa fiu inrolat si tarat cu forta sa apar Galatiul, Tulcea sau Iasi de invadatori rusi.

Pentru ca daca ai vazut reportajul RECORDER, suntem vai mama noastra la ce armata si aparare avem, fata de Israel si chiar si Ucraina care sunt cu ani lumina.
In ce hal suntem,  ar trebui acum sa luam pozitia Ungariei, Slovaciei si Poloniei acum, pentru ca Ucraina e o cauza pierduta, iar americanii au alte preocupari acum (Gaza, Taiwan, prevenirea unui WW3 cu China.....nu o sa vina ei in veci sa ne apere de rusi). 
 
 

 

Si mai multe aberatii pe pagina. Nu ma uit la asa ceva. Se pare ca tu te uiti daca stii cu ce sunt.

Omule, tu numai adult nu esti ...

Ai gasit macar un job?



1. Da, eu aberez cand tu vii cu scenarite grave cum ca un tanchist poate sa omoare, cu munitie limitata, sute de mii de orci.
Sau ca tu negi niste cifre clare din razboaiele enumerate de mine (WW2, Coreea, Vietnam, Afganistan) in care am demonstrat ca tehnologia si disciplina nu te ajuta cu nimic intr-un razboi cand esti coplesit de o armata superior numerica. 

2. NU TE PRIVESTE VIATA MEA PERSONALA! 
« Last Edit: 09 October 2023, 17:39 by peacemaker »
 

Offline Hideyoshi

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1447 on: 09 October 2023, 17:44 »
Poate nu m-am facut bine inteles. Dpmdv ... PSD e o ciuma ... dar ca sa zici ca AUR e o alternativa e ca si cum ai spune ca vrei sa tratezi ciuma cu descantece.
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1448 on: 09 October 2023, 19:37 »
1. Da, eu aberez cand tu vii cu scenarite grave cum ca un tanchist poate sa omoare, cu munitie limitata, sute de mii de orci.
Sau ca tu negi niste cifre clare din razboaiele enumerate de mine (WW2, Coreea, Vietnam, Afganistan) in care am demonstrat ca tehnologia si disciplina nu te ajuta cu nimic intr-un razboi cand esti coplesit de o armata superior numerica. 

Nu ai demonstrat nimic. Nu ai facut decat sa te faci de ras in nenumarate posturi de minim 1000 de caractere, probabil tot pe principiul more is better 
Dupa logica ta orice protest din lumea asta nu are cum sa fie innabusit pt ca protestatari sunt INTOTDEAUNA mai multi decat fortele de ordine.
Si da, un tanchist poate sa omoare sute de mii de orci, cand aia ataca cu sulite si pietre. Dar, in lumea reala, nu s-a pus niciodata problema de cote de 1:100000.
Din pacate insa nu ai ce sa-i ceri mai mult unui AUR-ist convins. Probabil ca in sine ta speri ca prima directiva AUR sa fie scoatere noastra din UE, ca apoi sa poate veni Putin sa te "elibereze" si "denazifice", ca tot o tii sus si tare ca e numai lapte si miere in comunism. 
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1449 on: 09 October 2023, 19:48 »
Poate nu m-am facut bine inteles. Dpmdv ... PSD e o ciuma ... dar ca sa zici ca AUR e o alternativa e ca si cum ai spune ca vrei sa tratezi ciuma cu descantece.

PSD e ciuma, PNL e holera, AUR e sifilis..........mi-e indiferent. Normal, nici n-ar trebui sa ies la vot.  Problema e ca PSD mi-a facut atat de mult rau ca o sa ajung sa votez cu AUR de nervi.  Zii ce crezi tu, daca crezi ca e normal sa votezi cu PSD (care e Satana suprema) ca sa nu iasa AUR, a mai facut poporul asta greseala in 2000, votand cu bolsevicul de Iliescu ca sa nu iasa fascistul de Vadim presedinte, si poftim unde suntem acum, cea mai codasa si corupta tara din UE, si mereu cu capul in jos, iar Austria, Ungaria si Olanda inca ne calca in picioare.

EU UNU  NU MAI VREAU SA ACORD NICIUN AN IN PLUS DE GUVERNARE SI NICIUN BAN IMPOZITAT CATRE PSD, SA FIE CLAR! Si daca crezi ca poti sa ma convingi sa votez cu PSD dupa ce in 2017-2018, mii de tineri au iesit in strada, sa incaseze pulane si gaze si sa urle M^^E PSD, cred ca te cam inseli. EU VREAU CA PSD aka PCR  SA MOARA! DEFINITIV

AUR, temporar la guvernare, vreo 3-4 ani,  e cea mai ideala tranzitie spre PROGRESISM, care va fi din 2029 incolo cand o sa vina USR la guvernare. 
Si garantat AUR va avea succes din cauza inflatiei pricinuite de PSD.  AUR va fi PD-L-ul anului 2024!  Iar daca PNL se ia la cearta cu PSD si pleaca din coalitie, mai mult ca sigur se va alia cu AUR intr-o alianta crestin-democrata, la fel cum a fost si in 2004 si in 2014.
Chiar as vrea sa se intample asta, sa se alieze PNL cu AUR.

Nu ai demonstrat nimic. Nu ai facut decat sa te faci de ras in nenumarate posturi de minim 1000 de caractere, probabil tot pe principiul more is better 
Dupa logica ta orice protest din lumea asta nu are cum sa fie innabusit pt ca protestatari sunt INTOTDEAUNA mai multi decat fortele de ordine.
Si da, un tanchist poate sa omoare sute de mii de orci, cand aia ataca cu sulite si pietre. Dar, in lumea reala, nu s-a pus niciodata problema de cote de 1:100000.
Din pacate insa nu ai ce sa-i ceri mai mult unui AUR-ist convins. Probabil ca in sine ta speri ca prima directiva AUR sa fie scoatere noastra din UE, ca apoi sa poate veni Putin sa te "elibereze" si "denazifice", ca tot o tii sus si tare ca e numai lapte si miere in comunism.   
1. Ia du-te matale pe front in Ucraina, cu un Abrams,  si demonstreaza asta prin a te bate cu sute de mii de orci care tin ocupata Ucraina! Sau stai, du-te cu un Leopard mai bine......daca te lauzi ca ai oua.  Orcii cica nici nu prea au arme si echipamente....HAI, DU-TE SI ELIBEREAZA CRIMEEA PENTRU ZELENSKI! 
2. Zise unul care la anu o sa stampileze PSD, dupa ce in 2017-2018 striga M$%^ PSD.  Pe bune, te mai poti uita in oglinda? Tu chiar n-ai un pic de demnitate dupa ce ti-a facut PSD-ul in ultimii 30 ani de te-ai carat in Franta? Dupa ce ai vazut ce fel de om e Geoana? Dupa ce Ciolacu ne pune sa scoatem mai multi bani din buzunar? 
3. Da, scoaterea Romaniei din UE......asta e o baliverna....de parca ar putea sa faca AUR referendum din asta cand 60-70% din romani sunt pro-UE, cu sau fara Schengen.....ca cine se mai duce in Paris sa faca alba-neagra? Cine se mai duce sa faca combinatii in Italea si Spanea.....nu cumva votantii AUR?  O baliverna la fel de mare ca aia ca AUR e noua miscare legionara....NU E NICI PE DEPARTE! E doar o cloaca mizerabila de alter-pesedisti, dar auriti, la fel cum PNL-istii sunt niste PSD-isti galbeni si PDL-istii au fost niste PSD-isti portocalii. Insa cel putin sunt de dreapta, deci mai inofensive decat PSD-ul rosu si autentic. 
4. Daca continuam sa-l enervam ajutand Ucraina si primindu-l pe Zelenski, mai mult ca sigur o sa ne denazifice si cu actualii guvernanti. Si vremea cand nu o sa mai tina cont de nucleare se apropie. 
Ca daca intram, atunci AUR o sa castige cu 70% alegerile dupa ce o sa moara o gramada de romani pe front si dupa ce o sa se vada cata coruptie si inegalitate sunt in armata.

5. Eu zic sa o lasi mai moale cu discutiile despre razboi, fiindca in momentul asta, tu stai in Franta, ASOM in America.....DAR EU O SA FIU FRAIERUL CARE O SA INCASEZE BOMBELE RUSILOR SI O SA FIE TARAT CU FORTA LA GALATI SA APERE TARA ASTA DE KKT DE ORCI!
 


 
« Last Edit: 09 October 2023, 20:08 by peacemaker »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1450 on: 09 October 2023, 21:18 »

1. Da, eu aberez cand tu vii cu scenarite grave cum ca un tanchist poate sa omoare, cu munitie limitata, sute de mii de orci.
Sau ca tu negi niste cifre clare din razboaiele enumerate de mine (WW2, Coreea, Vietnam, Afganistan) in care am demonstrat ca tehnologia si disciplina nu te ajuta cu nimic intr-un razboi cand esti coplesit de o armata superior numerica. 

Nu stiu unde am zis eu de sute de mii. Am zis de o suta. O FUCKING SUTA. Si am specificat: cu destula munitie. Se vade ca esti analfabet functional, nu intelegi ceea ce citesti. Tu ai aruncat suma de 500.000 ca fiind raport de 10:1  fata de 5 (hahahaha). Asta ca sa se vada cat de habarnist esti, 500.000 la 5 in mintea  ta e cumva 10:1 ...

Nu am negat cifrele, tu le negi cand nu iti convin. Cum ai facut cu razboiul din Iraq.
Nu ai demonstrat nimic. Mai rau, ai acceptat ca au fast cazuri in care armate mai mici au castigat (gen Hannibal) dupa care brusc ai uitat si iarasi negi asta.  Se numeste disonanta cognitiva.

2. NU TE PRIVESTE VIATA MEA PERSONALA! 

Ok, deci nu, SI te pretinzi adult? Hahahaha
« Last Edit: 09 October 2023, 21:22 by astateofmind »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1451 on: 09 October 2023, 21:34 »
...usual bullshit...
 
Mai nou Bucuresti este din Franta. La istorie s-a vazut ca esti praf, acu si la geografie, nimic nu ma mai mira.
Iti recomand sa vezi un psihiatru, ai probleme grave baiatule.
« Last Edit: 09 October 2023, 21:36 by KodiaK »
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1452 on: 10 October 2023, 02:45 »
...usual bullshit...
 
Mai nou Bucuresti este din Franta. La istorie s-a vazut ca esti praf, acu si la geografie, nimic nu ma mai mira.
Iti recomand sa vezi un psihiatru, ai probleme grave baiatule.

Nu te mai preface, că am văzut că stai în Franța dintr-un screenshot postat de tine.
Încetează cu atacurile de trolling și cu denigrările la adresa mea, precum și cu atacurile de calomnie că eu aș susține RO-EXIT!

Nici măcar nu mi-ai citit postările ca să înțelegi ce vreau să zic.....oricum, nu că ar mai conta, că probabil nici când o să ajungă rușii și chinezii până la tine, tot o s-o ții cu speranța că câștigă Vestul.   ;D ;D ;D

Speranța ar fi să nu înceapă deloc WW3.....absolut deloc!

Legat de psihiatru, ar trebui tu și cu grămada de propagandiști de pe Softpedia să vă duceți. Voi habar nu aveți în ce kkt v-a băgat Sleepy Joe că ajutăm Ucraina, pentru că o să fim ținte sigure când Putin îți va pierde cumpătul. 

În caz că nu știai, America e aici doar ca să facă BANI, că de aia e cea mai mare putere capitalistă.
Când o să fie situație nașpa, o să ne abandoneze, la fel cum au făcut cu sud-vietnamezii, cu regimul democrat și femeile din Afganistan......

Nu o să riște America un război nuclear cu Rusia pentru niște țări de kkt ca Polonia, România, Ucraina, Moldova............momentan, doar ne stoarce de bani până mai poate, și apoi o să se retragă în izolaționism.

Scopul Americii a fost dintotdeauna să se îmbogățească și să facă profit, nu să controleze planeta, nu să importe democrație....bagă la cap tu băiatule.....deși e oricum prea târziu.



Bine că mă faci tu pe mine praf la istorie, dar tu nu ai venit cu o postare să aduci niște cifre și statistici, niște argumente..............doar să mă jignești.
Ia mai dă-te tu tare pe ignore!

« Last Edit: 10 October 2023, 02:56 by peacemaker »
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1453 on: 10 October 2023, 10:10 »
Ma baiatule, esti penibil rau. Ai auzit de VPN? Daca aparea acolo Papua Noua Guinee, erai convins ca acolo stau, nu?
Daca se chema propaganda faptul ca ii sustin pe Ucrainieni, at perfect, sunt cel mai mare propagandist din lume. Dar pe aceeasi logica si tu esti AUR-ist si pro-rus, ca de saptamani incoace tot incerci sa ne explici noua cum rusia de ja a castigat razboiul, si cum AUR este slavarea Romaniei.
Era unu, Hancu care, prin anii 2000 ne ameninta cu nush ce cutremur devastator care va ruina Romania. Omul era atat de dus incat a propus sa se arunce in aer muntii Vrancea... Cam asa esti si tu pe aici cu scenariile tale apocaliptice. Pentru a nspe mia oara, Putin nu o sa riste razboi cu NATO (cand ei nu-s in stare cu toata superioritatea lor numerica pe care o tot ridici atata in slavi, sa cucereasca Ucraina) doar din orgoliu. Ca sa nu mai zic ca ajutorul nostru dat Ucrainei este ca si inexistent. Din ce stiu eu Vietnamul de Sud (care nici macar nu exista) nu era in vreo alianta militare care sa ii oblige pe americani sa-i ajute no matter what.
Si apropo de superioritate numerica, NATO are de ~5x mai multi soldati decat Rusia. Deci folosind logica ta de fier cum ca DOAR superioritatea numerica conteaza, at Rusia a pierdut din start orice lupta cu NATO. Deci, de ce esti asa de panicat?
 
Din pacate pt tine lumea te judeca dupa ce scrii, iar ce scrii aici nu-ti face deloc cinste. Poate in realitate esti in baiat super, dar noi nu avem de unde sa stim asta, iar prima impresie pe care ai facut-o aici nu este deloc una favorabila.
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Online taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #1454 on: 10 October 2023, 15:00 »
Iarasi aberezi la greu si habar n-ai despre ce se intampla pe front.

Cititorii MSM cred ca au intrat deja in depresie, azi nu e nici urma de Ucraina la Reuters, CNN, BBC, Bild si alte asemenea monumente ale adevarului si impartialitatii.
La noi, doar aceleasi asigurari ca "Ucraina avanseaza" si, desigur, cireasa de pe tort, vizita lui Jelenschi.

Masacrele din Orientul Apropiat au "ucis" razboiul din Ucraina, asa cum razboiul din Ucraina a "ucis" covideala?
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.