Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Vândut!
Topic Locked!
2
Politică / Alegerile din România 2024
« Last post by ericmario on Today at 19:27 »
Iar cade drobul de sare...
3
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by oldshooterman on Today at 19:23 »
Un rezumat al situatiei de astazi in plan politic:

- "Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și consilierul prezidențial rus Iuri Ușakov vor zbura la Riad la instrucțiunile lui Putin și se vor întâlni marți cu reprezentanții SUA." - Dmitri Peskov
- "Subiectele includ posibile negocieri privind Ucraina, organizarea unei întâlniri între Putin și Trump și restabilirea întregului spectru al relațiilor ruso-americane , a notat purtătorul de cuvânt al președintelui."

- Serghei Lavrov: "Nu vor exista concesii teritoriale ale teritoriilor în care trăiește poporul rus."

- "Zelenski a declarat deja că nu se va supune niciunui acord încheiat de Putin și Trump."
4
Politică / Razboiul Ucraina-Rusia
« Last post by ericmario on Today at 19:13 »
Proști rău rușii ăia.
7
Jocuri PC / Grand Theft Auto VI
« Last post by KodiaK on Today at 17:08 »
Stai linistit ca o sa iasa pe plus dupa o sapt probabil. Poate prima luna, daca il lanseaza la $100. In nici un caz nu au nevoie de 1 an pt asta.
GTA V a avut vanzari de $1.000.000.000 in primele 3 zile, si a costat $137.000.000.
Distanta de 1.5 ani intre lansare pe consola si PC a lui, a fost datorata in mare parte re-make-ului pt PS4. De la lansarea pe PS4 la lansare pe PC au trecut 6 luni. 

Lansarea o sa fie pe PS5 si PS5 PRO simultan. In nici un caz nu asteapta un an sa-l lanseze pe o consola deja existanta pe piata. Sanse mai degraba sa fie doar pe PS5 Pro, sau pe PS5 sa aiba doar 30fps mode.
9
Hardware / Nvidia Blackwell GPU - seria 5xxx
« Last post by KodiaK on Today at 16:55 »
O sa vin placi, dar sa speram ca retailerii nu o sa le tine doar pt prebuild-uri
https://videocardz.com/newz/nvidia-gb202-gpu-supply-for-rtx-5090-set-to-increase-retailer-has-147-rtx-5080-cards-but-not-selling-them-separately

PcGarage deja face asta :(. 5080 nu este pe stoc, dar GREUCEANU Legendar Pro Alb cu 5080 in el este pe stoc la peste 3500 euro...Profitori mai mari ca astia nu cred c-am vazut.
N-am regretat nici o clipa ca am incetat sa mai cumpar de la ei de cand mi-au refuzat returul la o placa de baza pe motive aberante.
10
Vand Bundle editie limitata Avatar: Frontiers Of Pandora Limited Edition care contine:
Procesor Ryzen 7 7800X3D Avatar: Frontiers Of Pandora Limited Edition
Placa video AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB Avatar: Frontiers Of Pandora Limited Edition

Dupa cum se vede in poze e bundle-ul cu nr. 354 din 500 bucati facute in toata lumea, procesorul si placa video sunt SIGILATE.
Acest bundle nu a fost niciodata disponibil publicului larg.
Poze: https://imgur.com/a/T4RUpMA
Prezentare placa video:
PRET: 9000 LEI
Prefer predare personala in Floresti/Cluj Napoca/Ludus/Targu Mures dar trimit si in tara cu livrare cu verificare.
Pot dovedi autenticitatea bundle-ului pentru cine e interesat.
Pages: [1] 2 3 ... 10