Driving-ul e prost pentru ca sensitivitatea pe m&k e all over the place. Cu controller cica merge foarte bine...
E o scuza de prost gust. Am jucat o groaza de jocuri cu implementare foarte calumea pentru taste, incepand cu d-astea de Rally si chiar NFS ce dracu. Imi aduc aminte de NFS Porsche si imi vin spumele acuma. Ba am jucat chiar si jocul ala de rally foarte realist cu taste, am uitat cum se numeste, care a fost simulator.
Ai vazut cum intorc masinile? parca nici nu intorc pe rotile lor. Motocicleta lafel. Nu exista dinamica. Dinamica poate fi simulata in multe feluri. Poate fi simplista si de cacat. Bineinteles asta necesita si CPU!!! Pentru ca treburile astea trebuie simulate in timp real. Se pune iar problema de compatibilitate.
Eu ma refer la Dinamica Newtoniana. Adica simularea masei, etc. Nu dinamica de joc. Sunt doua concepturi diferite.
In momentul in care Consolele de kkt trebuie sa ruleze nu stiu ce grafica imposibil de realizat, unde dracu sa mai bagi pe CPU-ul ala si dinamica reala?
Pai simulatoarele de Rally au greutatea rotilor simulata separat! Adica suspensii etc. Simuleaza frictiunea pe directii diferite si suprafete diferite. Pana si in Mafia 1 masinile parca aveau suspensii, se lasau in curbe, cand treceai peste o bordura, cand sareai in aer.
Aici nu au nimic.

Post Merge: 14 December 2020, 18:18
Asta este inca un exemplu clasic de NERFUIRE din cauza consolelor, de data asta nu pe partea grafica.
Adica ne trezim cu un graphic tech demo / benchmark cu mecanica de kkt si features lipsa! Credeti-ma ca nici nu le pot baga, pentru ca ups! Nu merg pe PS4!
Doar sa faca dracu doua versiuni de jocuri si sa ne lase in pace cu cacaturile de conserve. Sunt sigur ca moroarele alea de simulat masin sunt ceva de genul "copy paste". Le pot cumpara de la alta companie, sau au niste baieti care le programeaza rapid.
DAR!! CE sa vezi! AI-ul (orice AI) ia CPU si vom pierde 10-15fps! Nu mai vem 60fps... omg.. tragic.