Am revenit cu footage-ul dupa cum am promis.
Intre timp am asistat la discutiile voastre cu film grain si chrome abberation si am zis si eu sa le scot, desi habar n-am ce fac, iar efectul e unul pozitiv (in video nu e scos).
Am rejucat oleaca de GTAV si da, la nivel de detaliu absolut clar se vede extra poligonizarea la Cyberpunk.
Totusi imaginea de ansamblu, ca si cadru de amploare, se tine bine oldie.
Am analizat in detaliu masinile, inscrisurile decals-urile... asa e , desi creierul meu a refuzat in prima instanta sa ia act de nivelul de detalii, la privirea amanuntita parca ies mai detaliate la CBP.
Bai dar un lucru este sigur: apa.. water quality sau cum i-o zice. Dati scroll pana la final, eu zic ca in alte jocuri, chiar mai vechi, apa arata infinit mai bine. Plus valuri, mecanica, etc.
Apoi parul pietonilor de pe strada. Foarte ciudat. In rest, body aspect detail este bun.
Inafara de apa nu prea ma (mai) pot vaita.
E ciudat cum am ramas cu o oarecare impresie dupa GTAV desi nu l-am mai jucat de 4 luni...

Chiar am servit vreo 3h de joc in seara asta si m-a amuzat teribil (si foarte pus la incercare, de ce nu) misiunea cu taxiurile ratacite. Abia azi am aflat ca are quest diversity, lucru dupa care tanjeam de la Witcher.
Video e unlisted, il voi scoate la un momentdat de pe canal.